מיטה בקרבת חלון?

sagsag

New member
מיטה בקרבת חלון?

שלום, אני כרגע בונה לי דירה. אני חושב להצמיד את המיטה בחדר השינה כך שראש המיטה צמוד לקיר חיצוני שעליו חלון גדול לאורך כל הקיר, מגובה 1.05-1.10 מטר ועד התקרה. רציתי לדעת האם מבחינת פנג שואי זה טוב/רע? תודה, שגיא.

sagsag

New member
אפשר להרחיב?

עד כמה זה רע? כלומר, האם יש להימנע בכל מחיר או שפשוט עדיף שלא? במידה ויש ארונית עץ כ-20-30 ס"מ בין הקיר למיטה זה עדיין בעייתי? האם חלוקה של המרחב הזה לשני חלונות לצידי המיטה משפר את העניין? תודה שוב, שגיא.

עניין של סמנטיקה...

אני אמרתי לא מומלץ ואתה קולט "רע"... לא מומלץ להצמיד מיטה לקיר בכל מקרה כי זה חוסם את השרימה שצריכה להיות מסביב למיטה במשך כל זמן השינה. בנוסף פוגע באפשרויות של זימון בני/ות זוג לחיים.שידה בין המיטה לקיר תשפר את העניין. החלון הזה גדול מדי לחדר שינה. הוא יגרום לתחושה שם חוסר ביטחון. אני בטוחה שיש שם נוף יפה..האם זה כך? המידה ואתה בכל זאת רוצה את החלון הזה, דע שהוא יגרום לאי שקט כלשהו בחדר שלך ושחשוב מאוד לתלות עליו וילון ולישון כשהוא סגור. מקווה שההסבר מובן

sagsag

New member
תודה

הדירה היא בקומת מרתף. כך שה"נוף" הוא בגדול הגינה האחורית שלנו -- צמחייה, עצים וכדומה, שגם זה די נחמד, אני מניח... בכל מקרה כשאני אשן אני אסגור עם תריס. תודה רבה על ההסבר, נראה לי שאני אשים פה את התוכנית כולה להערות...

למעלה