מיטה בדירה חדשה

מיטה בדירה חדשה

שלום רב! קנינו דירה חדשה שאנחנו מאוד-מאוד אוהבים. הבעיה היא שהיא קטנה, והחדרים קטנים, ואין לנו אפשרות לשנות את המצב הזה. (הסבר מהיר - הכול זה קירות בטון ששיפוצניקים לא מוכנים לגעת בהם או שכן מוכנים במחיר שאנחנו לא יכולים לעמוד בו). מיקום וגודל החדרים לא כ"כ משאיר לנו ברירה לגבי ההחלטה איזה חדר ישמש למה, וגם סידור הרהיטים בחדר די מוכתב מראש... אז מה שקורה זה שחדר השינה שלנו הוא צפוני, וראש המיטה פונה לקיר הצפון-מזרחי; חדר העבודה הוא צפון-מערבי, וחדר הילדים הוא צפון-מזרחי עם חלון צפוני. היינו שמחים לדעת מה המשמעות של הכיוונים הללו, ואיך כדאי "לתקן" אותם אם הם לא טובים עבורנו. תודה רבה מראש!

דנה A

New member
כיוונים

שלום שושן בשם אחר, וברוכה הבאה לפורום, ראשית ברכות לרכישת הדירה, ובאופן כללי, כיום רוב הדירות הן בעלות חדרים קטנים המקשים על גמישות המיקום בהם, אך לרוב אפשרי. בנושא פנג שואי - ישנן מס' אסכולות אשר בהן נבדק בית - ישנן אסכולות אוניברסליות- וישנן אסכולות התלויות זמן-מרחב. השיטה האוניברסלית הנה מטבע הדברים כללית ואת המלצות השיטה ניתן ליישם לבד, ישנה הבגואה: צפון=קריירה=מים, דרום=פרסום=אש וכן הלאה.. ישנה שיטת 8 האחוזות - עפי' תאריך לידה של כל אדם - 4 כיוונים מיטביים לו, 4 כיוונים שלילים עבורו. השיטה תלוית זמן-מרחב בודקת בית ספציפי עפי' הנתונים האישיים שלו- מעלת החזית המדוייקת של הבית + שנת בניית הבית - הצלבת הנתונים הללו מולידים את המפה האסטרולוגית של הבית (="מפת הכוכבים המעופפים" של הבית), אשר נותנת מידע לגבי כל אזור בבית, האם חיובי או שלילי, האם תומך בבריאות או שמא לא, האם תומך בשפע, הצלחה, שגשוג וכו'..? אני משווה בדכ' את השוני בין השיטות לאסטרולוגיה - קיימת התחזית הכללית במוסף סופ"ש- עפי' מזלות וישנה המפה האישית של כל אחד, על פי הנתונים האישיים של זמן הלידה. הכיוונים שציינת בשאלתך אינם "טובים" או "לא טובים" עבורכם, לא ניתן לדעת זאת עפי' הכיוון הכללי בלבד, כפי שניסיתי להסביר למעלה. מבחינת הכוכבים המעופפים - ישנו ציר נוסף המשתנה כל שנה - השנה 2007-2/2008 בצ.מזרח ישהה כוכב 5 המסמל אדמה שלילית - באזור זה יש להוסיף אלמנט מתכת, ולהמעיט באלמנט האש והעץ. אם הצלחתי להעביר ולו במעט את המורכבות של ניתוח הבית וההמלצות הניתנות, אהיה מרוצה המון הצלחה, נשמח לשמוע על התפתחויות דנה

תוכלי להפנות אותי לחומר נוסף בבקשה?

המורכבות של העניין בהחלט הובררה בתשובתך, תודה, אבל האם אני יכולה להחליט על משהו לבד או שממה שאת אומרת עולה בעצם שאני חייבת להזמין איש מקצוע? אמרת שיש לכל אדם 4 כיוונים מיטביים - איך אני יודעת מה הכיוונים המיטביים שלי ושל בעלי? ומה עושים אם הכיוונים לא תואמים וצריך להחליט על כיוון אחד של מיטה? אמרת גם שצפון למשל, משמעותו קריירה ומים. תוכלי להסביר קצת על המשמעות של זה? זה אומר שחדר העבודה רצוי שיהיה צפוני, או הישיבה בו עם הפנים צפונה או מה בעצם? הייתי רוצה ללמוד קצת יותר כדי שאוכל להתחיל בקטן ולהתקדם משם. תוכלי להמליץ על אתר עם הסברים בסיסיים?

דנה A

New member
ההבדל ברמת העומק

אליה את מבקשת להגיע, בפנג שואי כמו בכל דבר - הכיוונים המיטביים הנם עפי' שנת הלידה, לגבי כיוונים לא תואמים - בודקים את הכיוונים האפשריים המועדפים צפון=קריירה, זה עפי' הבגואה - הפנים יהיו לאחד הכיוונים המיטביים הכוונה במים זה להוסיף מן אלמנט המים - בצבע, צורה, כמות= כחול/שחור, צורה אמורפית, כמות 1. בהצלחה
דנה

למעלה