מיטב טרייד או IBI

• פותח הנושא mb261
  • פורסם בתאריך

mb261

New member
מיטב טרייד או IBI

שלום,
אני סוחר עצמאי שרוצה להעביר את תיק ההשקעות שלי מהבנק לבית השקעות.
קיבלתי מספר הצעות ממספר בתי השקעות וכולם מאוד דומים.
שלושה בתי ההשקעות שאני הכי מתלבט לגביהן הן: מיטב טרייד השקעות, מגדל ו IBI.
בהנחה שהתנאים שאני מקבל זהים בשלושת בתי ההשקעות, איזה עדיף מבחינת אמינות, שירות לקוחות וכו'
תודה

הכי טובים הם מיטב טרייד

אנשים טובים. רק קח בחשבון גם שיקול של מערכת מסחר שאתה מסתדר איתה.

mb261

New member
האם אתה עובד איתם?

כל בתי ההשקעות מציעים את אותה מערכת

לקוח שלהם והם אמינים

הכל תלוי איזה שיקולים חשובים לך. אני גם בפועלים, משלם שם עמלות ענקיות, לא מרוצה מהפועלים, אבל מערכת המסחר שלהם נהירה לי לעיניים, עקב בעיה רפואית שיש לי בעיניים שלי, ומסתדר איתה יותר כי הפונט גדול יותר. הייתי לקוח של IBI ושם היו הפרשים בין מה שהוצג לי במערכת המסחר לבין כמה שהיה לי בפועל, וב IBI הרגשתי שמשקרים אותי בקשר לעמלות וגבו ממני עמלות גבוהות בגין העברת ניירות הערך שלי לבית השקעות אחר (גאון טרייד). וגם האווירה במיטב היא יותר חברתית מצד חלק מהעובדים עם התייחסות יותר טובה ואישית, כולל אימיילים. כיף לעבוד עם מיטב טרייד.
IBI השאירו בי רושם של חוסר אמינות מצידם, וגם שמעתי שמישהו שם ב IBI מזומן ולקח להם זמן לחפש את זה כי זה לא עבר סליקה עד שהוא הסב לתשומת ליבם, אחרת זה היה נעלם לו.

בגדול, לא כדאי להתמכר להשקעות ולהסתכל כל יום זה רק מזיק לשלוות הנפש ומתרגלים למתח ועצבים, וחבל. אבל בסוף לומדים לקחים איך להשקיע, ואז מוצאים את עצמנו נפגשים באסיפות מחזיקי אגח

יום טוב, עלי לזוז מהמחשב

שיר ורד

New member
הבעיה בהפקדת מזומן קיימת בכל בתי ההשקעות

כיום כשאתה מפקיד לבית השקעות אתה פשוט מפקיד למספר חשבון של בית ההשקעות. מאחר וההפקדה לא מלווה בשובר תשלומים, כמו בתשלום חשבונות , הבנק לא משייך את התשלום למשלם הספציפי, ולכן כל בתי ההשקעות דורשים ממך לשלוח להם את אישור ההפקדה בפקס/מייל ואז הם יכולים לשייך את ההפקדה לחשבונך. אם אתה שוכח לשלוח את הפקס/מייל, או שולח ומשום מה זה לא מגיע ואתה לא מוודא הגעה, אז מובטח לך חוסר טיפול לשיוך הכסף לחשבונך.
כרגע נבדקת ע"י הרגולטורים, אפשרות להעברת השקעות ישירות מחשבון בנק לבית ההשקעות (בין אם מועברים ניירות ערך או מזומנים) כשהמטרה היא לחסוך את ההתיצבות האישית בבית ההשקעות לצורך הזדהות ונועד לעזור בעיקר למשקיעים הגרים בפריפריה. אם זה יקרה אז בעת פתיחת החשבון יווצר קישור חח"ע בין חשבון הבנק לחשבון ההשקעות והתופעות הללו לא יקרו. למהלך יש גם חסרונות כי גם העברת כספים בחזרה תצטרך להתבצע דרך אותו חשבון בנק, זה צפוי ליצור בעיה למי שיחליף את חשבון הבנק שלו במהלך חיי חשבון בית ההשקעות, או מי שירצה להעביר את חשבון ניירות הערך בין בתי השקעות ויצטרך לבצע את העברה דרך חשבון הבנק שלו.

ריץורץ

New member
השירות לקוחות של מיטב בסדר גמור

הבעיה שהמערכת מסחר של בתי ההשקעות - אורדרנט - לא משהו.

למעלה