מיחזור קוטג'...

מיחזור קוטג'...

הי. לפני שבוע נאלצתי מסיבות שתלויות בוירוס שדאג שאשפריץ מכל הנקבים האפשריים של גופי את מיציו. ואויה ומרה, אך זה יום קודם רכשתי במיטב שלמוני כספי מלאי מכובד (7 קופסאות) של קוטג', בהיותי דאגן בלתי נלאה לצורת גופי הרוקד. הבנתי שאת הקוטג' הזה אני כבר לא אוכל השבוע. הקפאתיו. אמש חזרתי לאיתני, הפשירותי את קופסאות הקוטג', וניסיתי לאוכלו, אך... משהו רע מאוד קרה עם הפשרתו. נהייה מגעילוני כזה... במקום לזרוק אותו לפח, הייתי רוצה לבשל או לאפות איתו משהו, פשטידה נניח או כל דבר אחר שעולה על הדעת, אלא שהבעיה היא - שהדעת שלי עניה כנועה וצנועה מאוד בנושא הזה. האם יש למישו-מישי בפורום הנאדר מכל הזה מתכון שצריך ה-ר-ב-ה קוטג' בשבילו, ובלבד שיצריי הפולניים לא יבכו את השלכת היקיר לי קוטג' האשפתה? שבוע טוף לכולנו כמובן,

roihand1

New member
הוא איבד את עמוד השדרה שלו?

כלומר, נהיה מין שנוזלי כזה? אם כן - אז אתה יכול לזרוק אותו לפח, אם לא - יש לי כמה רעיונות.

לא הבנתי דבר מהדברים שכתבת

הוא נהיה בלאכסי, שונזלי, ברעעעע והאמת שגם קצת בראכשופי כזה. מה זה משנה איך הוא נהיה? ומה זה בכלל שנוזלי? אולי נוזלי? לא ממש. המרקם ההורס שלו נהיה כמו אחרי שמקפיאים אורז ומפשירים אותו שוב. כמו ספוג מעצבן. רעיונות למתכונים?

roihand1

New member
זה משנה כי המתכונים שיש לי

מתבססים על המרקם הטבעי שלו - כלומר מרקם יציב למדי, אם הוא נהיה נוזלי אז הוא כבר לא יצלח לרוב המתכונים שבידי. המתכונים שלהם הוא כן יצלח הם מתכונים עם גלוטן, שאני יכול לנסות לתרגם אותם לנ"ג אבל זה ייקח יומיים שלושה - אם בא לך לחכות.

בישולה1

New member
אלון יקר

אפשר להכין מהקוטג הנ"ל כמה וכמה דברים. לזניה גבינה למשל, פשטידת תרד,מאפה גבינה ותפוחי אדמה,חביתה עם גבינה, אם אין לגבינה טעם לוואי אין שום בעיה להכניס אותה לכל מאפה אם תירצה יותר פרטים אז בקש ואפרט. העיקר שאתה מרגיש יותר טוב וחושב שוב על אוכל.

ליאורט1

New member
אבל ברגע שהטעם

נהרס אז הוא נהרס לא? מה זה משנה מה עושים איתו? מה שמגעיל ישאר מגעיל גם אם הוא אפוי מוקפץ ועם הרבה תבלינים לא?

בישולה1

New member
עם הניסיון שיש לי בבישול

אם אין לגבינה טעם לוואי אלא רק הטקסטורה שלה השתנתה לא תרגישי בהבדל. כשאת מערבבת כמה סוגים של גבינה לפשטידה את לא יכולה להבחין באלו סוגי גבינה השתמשת.לכן שאלתי אם יש לגבינה טעם לוואי.

shavririt

New member
לדעתי כל הפשטידות וכתוספת למילוי

לעוגות או כשיש מילוי מתערובת גבינות (כתבו את זה כבר לעיל)..

פשטידת בצל

טגן 5 - 6 בצלים (לבנים) גדולים שפרוסים לרצועות (במאה גרם מחמאה או חמאה)- עד שיהיו שקופים ולא חומים., כשמתקרר, תוסיף 2 קופסאות קוט'ג, 3 כפות פרורי לחם נ"ג כמובן, חופן גנ"צ מגורדת, קצת אגוז מוסקט, 2 ביצים ולטעום. אם חסר משהו - תוסיף לפי הטעם, ואז, 30 דקות בתנור וחבל על הזמן. בתאבון. (ולמרקם הקוט'ג לא תהיה השפעה).

סביר להניח.

אני משתמשת בפרורי לחם כי הם נותנים גם קצת טעם. בפולנטה מעולם לא השתמשתי. אין לי מושג מה עושים עם זה ואיך.............

נצר1

New member
נגמרו שנות הבריאות......

דווקא חשבתי שתשבור שיא בבריאות, אחרי שכתבת שלא היית חולה מאז שהפסקת לאכול גלוטן. בכל מקרה, קוטג' אני לא מסוגלת לאכול בשום מצב ושום צורה, ולכן נותר לי רק לאחל לך בריאות שלמה

מה פתאום נגמרו...

אפילו חום לא היה, ולא בחילות. כלומר גם אם היו תסמינים - הם היו קלים. וזה בסדר להיות "חולה" אחת לשש שנים... לא?

למעלה