מיחזור מים אפורים

מה לא חוקי ?

אני נמצא בשלבי תכנון של הבית שלנו וחושב על הכנה למים אפורים. אני קורא בפורום תקופה ארוכה את התגובות שלך בפורום בנושא מים אפורים. לא הצלחתי להבין עדיין מה לא חוקי ולפי איזה חוק. אשמח אם תוכלי לפרט את החוק והסעיף אליו את מתייחסת. על מנת שנוכל להתייחס לכך בתכנון הבית שלנו. בתודה מראש

פיטנגו4

New member
שימוש במים אפורים להשקייה בגינון הפרטי

זה מה שלא חוקי מכיוון שכך, אין תקנים. למה? אל תשאל אותי. אולי בגלל שיש לנו עודפי מים ? אולי בגלל שהמחוקקים עסוקים במינוי שרים? לא יודעת. אף אחד לא יודע מה בעצם צריך לעשות כדי שתהיה לו בבית מערכת ממש טובה, והוא צריך לעשות מחק בפורומים - מקור גרוע ביותר. בינתיים מוכרים מערכות שלא שוות כלום ואפילו מזיקות לבריאות ולסביבה, כמובן באופן לא חוקי, מערכות אחרות שעולות יותר כסף נמכרות פחות, הרי אין להם שום יתרון בדמות "תו תקן" ובשורה התחתונה, הצרכן שרוצה להשקיע את כספו ממניעים אידיאולגים לשם חסכון במים, הופך להיות מפר חוקים... חלם.

fireman

New member
אין מה להבין כאן

תראה את זה הכי פשוט שאפשר, אל תדפוק את הראש בקיר סתם. אם תעשה מערכת כזו בבית, לא תקבל טופס 4. בזה נגמר הסיפור. למה? כמה? איך? מה זה משנה בכלל? המחוקק לא נותן לזה הכשר, כמו עוד הרבה דברים אחרים, לא תעשה מעקה בבית שלך, לא תקבל טופס 4.....למה? ככה. יש תקנים, יש חוקים, יש מותר ויש אסור. המחוקק כנראה עוד לא חושב שהמשתמש במים ברמה הביתית יכול להיות מכון טיהור שפכים וטוב שכך.

למעלה