מיחזור וחיסכון

חייקין

New member
מיחזור וחיסכון

אני נאלץ לחפש "מציאות" בכל מיני מקומות "לא מקובלים", כדי לקיים חיים ברמה סבירה. במשך הזמן מצאתי רהיטים רבים מונחים ליד פחי אשפה, ודאגתי שיביאו אותם אלי וישפצו אותם. איני רואה בכך בושה לעצמי, כי אם הישרדות, ושמירה על איכות חיים סבירה... מה שנראה בעיני אחרים "ג'אנק", מקבל אצלי חיים חדשים, לפעמים צבע חדש, ושימוש משני... אני נאלץ להדיר רגלי מחנויות אופנתיות, ובמשך הזמן התרגלתי לכך, ונראה לי בזבוז נוראי לקנות מוצרים "שבאופנה". אני מקווה שילמדו ממני רבים, ויסתפקו במחזור. תמיד ימצא בעל מלאכה שתמורת סכום זעום ישפץ רהיט ישן ויחדשו. כפי שאמר שייקה מהגשש החיוור: חסכו, חסכו ואמצו...

עזורא

New member
חייקין והמיחזור../images/Emo150.gif

בוקר טוב בושה? למה בושה? חלילה מלהיתבייש למחזר רהיטים וכו' ישנם המוני אנשים שזקוקים לרהיטים שידם אינה מסגת ולעומתם ישנם אנשים שפשוט משליכים את הריהיטים שלהם כי נמאס להם מהם . ישנו נכה הלום קרב ממש צדיק ושמו מאיר בכיניו מאיר 29 שרכש עגלה נגררת למכוניתו והוא נקרא ע"י חבריו שאומרים שיש רהיטים פה ושם והוא נוסע מעמיס משפץ ונותן לניזקקים .אני במו עיני כשביקרתי אצלו בביתו במושב בדרום ראיתי את פעולותיו. אגב שלשום נתתי ספריה למשפחה נזקקת וההרגשה אדירה של נתינה. יום טוב לכולם אוהב אותכם עזרא הסופר עכו נו מצתי המפגש???????????????????????????.

חייקין

New member
אמנות ומיחזור...

לחבר שלי היתה מסגריה. הוא סגר אותה ונותרו לו רלסים ענקיים, ברוחב 36 סנטימטר. שרטטתי דגם וביקשתי שיבנה מהשאריות, ואתמול הוא בא עם טרקטור והציב בחצר את הפסל
שם הפסל: Möbius ex-machina. שפרושו: מביוס מתוך המכונה, ומשמעותו: האינסוף כהרף עין

למעלה