מיזם חדש ופירסומי!

collect1

New member
מיזם חדש ופירסומי!

שלום. חשבתי על רעיון שיכול להניב הרבה כסף בלי הרבה השקעה. מדבקות פרסומיות על פגושי המכונית הפרסום כדאי יותר משעשע יותר וזול יותר מהפרסום המסורתי. ככל שאנשים יראו יותר את המודעה כך הם יזכרו אותה יותר,ולכן כאשר ירצו חדר כושר,מסעדה,חנות מחשבים ועוד.. בבוא הצורך יבררו תחילה על החברה שעל המדבקה וזאת מהסיבה הפשוטה שאם לקוח פוטנציאלי רואה פרסומת לא רגילה על פגושי מכוניות מידי יום ביומו וכאשר יהיה מעונין לדוגמא בדוגמאות בנ"ל הוא יפנה לאותו מפרסם שמודעתו מצאה חן בעינו. זאת יכולה להיות השיטה הפשוטה לפרסום קל ישיר וזול. איך זה עובד? אני פונה לקבוצות אנשים וחברות בעלי מכוניות כגון:חברות מוניות,חברות הסעות, חברות ליסינג והשכרה ואנשים פרטיים ומציע להם תשלום תמורת הדבקת הפרסומת. סכום התשלום תלוי: במשך זמן ההתחייבות לפרסומת (ככל שהפרסומת יותר זמן על המכונית אנשים רבים יותר יראו אותה), גודל הפרסומת (ככל שהפרסומת גדולה יותר כך היא ניכרת לעין ומושכת תשומת לב), מספר מכונית (ככל שישנם יותר מכוניות יותר אנשים יראו אותה) סוג הרכב (ככל שהרכב יותר יוקרתי כך אנשים יותר מסכלים עליו ורואים את הפרסומת). העלויות היחידות הם יצור המדבקות שזה השקעה קטנה וקל לכסות אותה. אשמח לתגובות ואנשים שמעונינים לפרסם או לעזור בכבוד רב COLLECT

Itzik RDVC

New member
רעיון נחמד אבל...

תראי את המוניות, אוטובוסים וכו'..... מלאים בפרסום רב כולל גם מדבקות קטנות. כמובן שאפשר לבקש מחברים לשים מדבקה של עסק שלי אבל בכדי לשים בכמויות, צריך לשלם וזה מה שעושים מי שמפרסם על אוטובוסים מוניות וכו'. אבל צריך להמשיך לחשוב יצירתי, כל פעם שחשבו שנגמרו שטחי הפרסום נולד אחד חדש, לדוגמה פרסום על פיגומים של ביניינים בשיפוצים. פרסום ה-SMS, טלויזיות ענק בדרכים ועוד. עוד כמה טיפים אם אפשר: 1. כדי לדעת האם עסק יכול לעשות כסף רב כמו יחסית להשקע, חייבים לעשות תוכנית עסקית. הרבה רעיונות נשמעים מעולים אבל אז בודקים ש.... צריך לשלם לשווק את הרעיון, ליצר את המדבקות, להדביק ולהוריד מכל המכוניות, משרדים, רו"ח, עו"ד.... בקיצור ים של הוצאות ורק אז נראה אם זה כדאי. 2. אם יש רעיון טוב, עדיף לדבר עליו עם חברים שמבינים בעסקים, לנסות לבנות תוכנית פעולה או "למכור" את הרעיון למישהו, למה לך לפרסם אותו לכולם? 3. תמיד צריך לחשוב יצירתי אולי מחר יבוא הרעיון שיצליח, כי מי שלא טועה זה רק מי שלא עושה.

collect1

New member
עדין לא ראיתי

מוניות שיש עליהם מדבקות פרסומיות של חברות הדבר היחידי שראיתי הם משולשים על גג המכונית שעליהם יש פרסומות דבר כזה מכער את האוטו ועולה הרבה. אפשר לומר שכבר נכנסתי לתחום ויצרתי לעצמי "מיני תוכנית עסקית" שכוללת את כל החישובים. אנ לא חושב שיש בעיה לפרסם את זה ולשמוע רעיונות. זהו לא פטנט ויש מספיק מוניות לכולם!

Itzik RDVC

New member
אני ראיתי קצת

אני ראיתי קצת כאלו פה ושם, כמובן לא בדקתי עם יש תשלום על כך. גם נתקלתי בתוך המוניות בשלטים קטנים - בדרך כלל תלויים על מגן הראש של הכסאות הקדמיים. לפעמים יש עליהם כרטיסי ביקור. דרך אגב, במונית בניו יורק ראיתי מסך פרסומות שמתחלפות לפי האזורים שהמונית עוברת...אבל זה כבר מייזם אחר!

למעלה