מיזוכר שפעם קראו למחלף רעננה דרום

זוכר שבמקור רציתי

זית? ועכשיו אתה מציע לי מלכות שלמה איך בא לי עכשיו: לחם כפרי גבינת שמנת זייתים טובים ביצה עם עשבי למיניהם סלט טרי וקפה מהביל ולא לא בא לי להכין

שקדי

New member
עשית לי תיאבון פנטזיה............

לא........לא למה שאת חושבת פשוט לאוכל כפרי בסיסי אז אני רץ לחדר אוכל ישיבת הפרלמנט המקומי......על סלט שטח מת וכאלה שבת קסומה שתהיה לכולנו

אגב שקדי

עשיתי באחד הימים ניסויים בצבע ואם מגי לא תעיף אותי מצרפת תמונה
זה מספק אותך בשביל כל היד? מתאים למסוק זייתים? משתלבים הצבעים?

magy

New member
הדימיון שלי לא מספיק מפותח?

שלא מצאתי שם שום דבר כחול פרט לסגול של הציפורניים, או שבאמת אין שם כלום חוץ מכף יד? צ´מעי, רשמתי את כף הרגל שלי פעם, אבל כף יד קשה גם לצייר וגם לפסל.... תני הסבר על התמונה...... והמניילת לא זורקת אף אחד..........אף פעם......משום סיבה. לא לשכוח שהמניילת כבר לא בתולה...איזה שלושים ושלוש שנים.
)

חחח מגי, כחול? לא כחול

הוא רצה את כל היד ואני נזכרתי שמסיבה כלשהיא צילמתי לפני כמה ימים את הצבע הזה אז שלחתי אבל מעניין שאת חושבת שכל מה שאני אומרת הוא כחול
עשיתי איזה קול כחול?

magy

New member
רק בגלל המשפט הבא

ואם מגי לא תעיף אותי מצרפת תמונה
)))))

ורק אלי היא לא הגיעה?

או תפוז חמסו אותה?
אגב, מגי זוכרת ששלחתי לך לינק לאתר? אז יש שם משהו חדש תציצי

magy

New member
עציץ אגרטל, אדנית....

בטח שאציץ.........אפילו אקרא........ אם תרצי תגובה, גם אגיב...... כל מה שתרצי....מה שתבקשי...... לא זוכרת את המשך השיר של רמי קליינשטיין

שקדי

New member
מתאים וואללה מתאים.............. ../images/Emo9.gif

למסיק זיתים לחליבת כבשים לניכוש עשבים ולעוד כמה שימושים שהם כאמור למקום אחר אחר לגמרי...................

רואה, ידעתי שתסכים

איתי של"אחר" יש משמעות ערכית ומעשית אבל למה למה למה למההההההה מסמיק?

../images/Emo99.gif וזה מה?

אבל אני, יש לי גישה מיוחדת לגברים לא שוברת להם מילה אלא אם ממש חייבת אז לאחר כזו הצהרת אהבה לא נותר לי אלא ל-
אבל בשמחה

שקדי

New member
ואותי בכלל מענין................

מה דוד פרויד הקשיש היה חושב על כל הענין הזה????

כנראה היה חושב

שאני תקועה בשלב האוראלי ובכלל לא בטוח שהוא לא טועה חה חה חה תודה, תודה שעכשיו הסמקת

שקדי

New member
מה זה מודה................... ../images/Emo3.gif

רק מלחשוב על זה עלה לי הדם לראש וירד ל.........הממממממ................. טוב נעזוב זה........בטח ניחשת לא?????????????
איך אמרת?????.........השלב האוראלי???? בגילך????????

כמו שלי זה נראה

מתחילים עם זה וכשבא השכל גם חוזרים לזה אבל בוא נעזוב ואם לא תשאל שאלות כאלו לא תקבל תשובות כאלו ואנחנו כבר כל כך מצומקים פה שאפאחד לא רואה לנו אז לא היה אכפת לי לענות בכזאת כנות
אפאחד חוץ ממגי

magy

New member
רציתי להרגיש איך זה בפינה.....

אם הקיר לא מחוספס....... ואין מזה קלסטרופוביה.....
)

שקדי

New member
כל יום מגלים דברים חדשים......... ../images/Emo2.gif

אני חייב להתיעץ עם חבירה מנהלת לגבי הגילויים האלו..... היא בטח בשלב אחר עכשיו..............

למעלה