מיזוכר שפעם קראו למחלף רעננה דרום

magy

New member
חונה.....גגגגגתי

צריך לנגב שוב איזה........חומוסון........ טעים לי איתך............

גמני געגעתיייייייייייי

לחומוסון ובכלללללללל

פנטזיה שלחתי לך יונה צחורה

עוד בצהריים... הטעתה? מיוד מיוד אהבתי את.... אם לא קיבלת אשלח יונה חדשה...

חה ! ו.....מגי יש לי בקשה

אפשר לקבל הנחיות לגבי ניקוד? בזמני גלי כתבה פה וגם שם אצלה.. חיפשתי חיפשתי חיפשתי... ונאדה... תודה מראש, וברגשי כבוד נאצלים, ומבורברים, וסתם מבולבלים, ומסתלבטים.. Aני. וכדי למנוע אי הבנות, שאלות ותהיות.. אני לא שתויה .. סתם שרלילה ! יום שישי היום.. מן הרגשה של פריקת עול.. היה שבוע נורא .... היה המון רעש מבפנים ומבחוץ.. וכעת - מול המוניטור - כזה שקט.. רק אני ו....מי?

magy

New member
מיד......

לפי הסדר הרצוף בזה..... לעמוד אחרי האות שאותה רוצה לסמן......אבל במצב של קפס לוק. הניקוד מתבצע על ידי מספרים.........במצב של ......שיפט........ 1234567890 אלו המספרים......שנותנים אם תעשי מה שכתבתי למעלה...... את התנועות הבאות......... אֱ 1 בֲ 2 גֳ 3 דִ 4 הֵ 5 וֶ 6 זַ 7 חָ 8 טׂ 9 כׁ 0 זה מה שיצא לי ......לגלי יש עוד תנועות שאני לא מצאתי בעשרת המספרים האלו........ זיכרי......קפס לוק....שיפט מספר....ולעמוד אחרי האות שרוצים לנקד.....

עיניים

New member
תוספות====

כל הניקוד בשורה של הספרות, אך יש עוד סימנים בשורה זו: ~ = שְ = חיריק - = בֹ = חולם חסר = = בּ = דגש "ונתן בהם סימנים"....
מקווה שעזרתי.

magy

New member
תודה עיניים, גלי טוענת שיש גם

שוא.......ולא מצאתי......

לי יש תנועה נהדרת

חונה אפשר לעשות איתה לא מעט
אז הנה התנועה שלי בלי לפגוע באפאחד אותי זה מצחיק

שקדי

New member
אולי נבקש מבעלת האצבע המיתולוגית...

לתת לנו עוד כמה זויות..... ואולי אולי.....אבל באמת אולי אחרי שקיבלנו אצבע......נקבל את כל היד..........
אגב אני מנצל ההזדמנות אגב שרשור לומר רק זאת שבת שלום לכוווווולם כוווווולם כייף כאן תמשיכו כך...............

גברים גברים ../images/Emo94.gif

מראים לכם אצבע - רוצים את כל היד.....
שקדי ומשלומ הזיתים..? נשארו עוד כמה ? או שחיסלת הכל ב"טעימות".... ו...יש כבר פריחה אחרי הגשם? ופטריות היו? איזה ריח נפלא היה אחרי הגשם.. יצאתי אתמול על הבוקר והתבשמתי.. טונות של בריאות לקחתי לריאות... שבת שלום..

שקדי

New member
תאמיני או לא...............

לא ירדה אצלנו ולו טיפה אחת של גשם בסערה האחרונה שלום הזיתים טוב תודה גלגלתי אותם היום בשמן זית כדי לעדנם ולשמרם וביתי הקטנה התנפלה עליהם כמוצאת שלל רב כנראה שאאלץ מחר לצאת למסיק נוסף......מי בא?????? אין תגובה......בינתיים לענין האצבע והיד .....והבננה......
שתהיה שבת קסומה לך ובני ביתך

אחשוב על זה, אולי עד

המרפק? כי אם עד הכתף גם ציצ יכול להשתרבב שם וזה בכלל לא לפה, כאמור

שקדי

New member
מלכותי תמורת מרפק...............

כל השאר נתון למשא ומתן.................

למעלה