מיזוג לופט

prostudio

New member
מיזוג לופט

שלום לכולם, הלופט ממוקם בקומה אחרונה, מעל יש גג, זה מקום שאנחנו עובדים בו במקום בשטח פתוח של 110 מטר רבוע ישנם 3 מזגנים, אני מעריך שהמזגנים הם 1.5-2 כ"ס, כן אני יודע שזה לא יספיק לקרר את המקום, הבעיה שזה אפילו לא מספיק בכדי לאפשר זרימה של אוויר וסוג של קרור מינימאלי " נעים " היות ואנחנו בשכירות, התקנת מזגן נוסף של 3 או 4 כ"ס על חשבוננו זה לא ראלי 1. מישהו יכול להגיד לי כמה כ"ס המזגן הזה לפי המפרט שבתמונה? 2.המזגן העיקרי עובד בד"כ איזה 15 דק' ואז נכנס להשהייה כזו שמוציא אוויר רק לאיזה עוד 10 דק' ואז שוב חוזר לעבודה, האם יש משהו לעשות בנדון? שיעבוד ללא הפסקה? 3. יש 2 מאוררים, האם יש טעם לשים אותם על פתח המזגן על מנת שידחפו את האוויר או שזה לא ישנה ועדיף לשים אותם ליד האנשים? 4. יש עוד פתרונות קירור הגיוניים ליולי אוגוסט? 5. האם קיים כזה דבר ביקור של טכנאי ללא עלות על מנת להגיד מה אפשר לעשות בנדון? או בעלות סימלית? תודה

רוני1955

Active member
מזגנים

כמות הקרור שצריך לחלל כזה היא 77000 BTU. אם שלושת המזגנים אותו דבר, יש לכם 54000 BTU. אתם צריכים עוד מזגן של 23000 BTU. אין פתרונות קסם. לגבי המזגן שמפסיק לעבוד, זה לא תקין. במצב כזה, של חוסר קרור מספיק, הוא צריך לעבוד רצוף. הזמן טכנאי לטיפול במזגן, ועל הדרך שאל אותו על המיזוג באופן כללי.

ניב נ

New member
הייתה לי תקלה כמו שציינת ב2

בא איש המיזוג המקצועי הזיז את מד החום של הטרמוסט מפתח יציאת האוויר והופ העסק הסתדר. בפעם השנייה שזה קרה סדרתי בעצמי. לא בטוח שזאת התקלה אבל שווה בדיקה.

prostudio

New member
אתה יכול להסביר לי מה אני מחפש לעשות?

איפה נמצא ומה צריך לעשות

ניב נ

New member
אתה צריך לחפש איפושהו בחזית המזגן

כמובן מתחת לכיסוי חתיכת מתכת מאורכת זה מד הטמפרטורה. אני מצרף קישור לתמונה שלו. אם זה על מקום קר יחסית במזגן כמו פתח היציאה, תזיז אותו אם לא... חכה למומחים

רוני1955

Active member
טרמוסטט למזגן

אל תחפש כזה. לא תמצא. זה טרמוסטט מכני של מזגני רצפה ישנים. פתח את המכסה הקדמי, זה שמאחוריו נמצאים הפילטרים. צמוד לרדיאטור יש חיישן חשמלי. תזיז אותו משם לאזור אחר.

למעלה