מיזוג הבית

פדה

New member
מיזוג הבית

אני מתלבט איך למזג 4 חדרי שינה שנמצאים בקומה אחת 3 מהם בשורה ז"א החדר האמצעי הוא בעל 2 קירות משותפים עם החדרים הקיצוניים. החדר הרביעי נמצא בחצי מפל מעליהם 1.5 מטר. 3 החדרים הם 12 מ"ר והרביעי 20 מ"ר. קיבלנו הצעות למזג כל חדר בנפרד ע"י מזגנים עליים או במיני מרכזי אחד. מהי האופציה הכדאית ביותר לאור הנתונים הנ"ל. תודה עמית

מאגר

New member
../images/Emo91.gif מיזוג הבית

תבדוק את האפשרות לשני מזגנים דו פיצולי כך שבכל חדר יש מאייד העובד בניפרד כך שאם אף אחד לא נימצא בחדר אין צורך שהוא יעבוד וכשרוצים לקרר או לחמם חדר אחד לא צריך להדליק מערכת שלמה זה בטווח הכללי יותר זול לאחזקה ולתפעול

גיא 29

New member
שוב פעם אתה?

הרי כבא הבנו שאין לך שמץ של מושג בייעוץ מיזוג!!! אז תפסיק לבלבל את האנשים ! לי נמאס לקרוא את השטויות שאתה כותב.

גיא 29

New member
מיזוג הבית...

2 אפשרויות: 1 מיני מרכזי 33000-35000BTU עלות משוערת 9500 ש"ח ללא הנמכת תיקרה ונקודת חשמל 2 מזגנים עיליים: לחדרים הקטנים יספיק לך מזגן של 7300BTU לחדר הגדול 15000BTU עלוית: מזגן קטן כ2200-2400 ש"ח (התקנה כ600 שקלים) המזגן היותר גדול מחירו כ3000 ש"ח(התקנה 600 שקלים) מזגן מיני מרכזי מול מזגנים עיליים כתבתי על זה בעבר תערוך חיפוש על השם שלי, בכל אופן את תתעסק עם דו מאייד כפי שהציעו לך פה כי אתה רק תסבול ממנו.

פדה

New member
בחירת מזגן עילי

תודה על ההבהרות,אני אלך כניראה על האופציה השנייה מזגנים עיליים. רציתי לדעת מה נחשב היום מזגן עילי טוב ואמין. תודה עמית

DCS

New member
רק לא תדיראן

אם אתה רוצה לבלות שעות בטלפון לקבל שירות גרוע לרדוף אחרי העובדים ע"מ לקבל שירות אזיי תקנה תדיראן לך על אלקטרה מזגנים מעולים ומוקד שירות ברמה הגבוהה ביותר בארץ ימנע לך הרבה עצבים ולחץ בקיצור קנה כחול לבן - אבל לא תדיראן

למעלה