מיזוג אויר

  • פותח הנושא revv
  • פורסם בתאריך

revv

New member
מיזוג אויר

מבקשת עזרה במיקום מיזוג אויר אנחנו בונים בית והחלטנו על מיזוג אויר מקומי - קרי מזגן בכל חדר. מעצבת הפנים עמה אנחנו עובדים מיקמה את המגזנים בכל החדרים מעל דלתות הכניסה לחדר בטענה כי שם המזגן הכי פחות מפריע והכי פחות בולט. נראה לנו כי יש אפשרות שמזגן מעל פתח דלת יביא לכך שכל האויר "יישאב" לתוך המסדרון. המעצבת שללה זאת. מה דעתכם לגבי מיקום מזגן בחדר מעל דלת הכניסה?
 

binbal3011

New member
אין כל בעיה

למקם בכל מקום אחר אבל יש גם עניין של המזגן וכמה הוא בולט בחדר. לדעתי מעל הדלת פחות בולט מאשר על אחד הקירות בחדר או מעל המיטה.
 

bel1bel

New member
חסרון אחד ברור

אם בעתיד כן תרצו מיני מרכזי זאת בעיה, כי בדיוק שם תרצו למקם את הפתחים, חוץ מזה אין שום בעיה, להיפך,מבחינה אסתטית זה מקום מעולה והכי פחות מפריע.
 

גרזנית

New member
אין בעיה

אם ירצו לעשות מיני רכזי הרי יפרקו את הקטנים רק לא לשכוח לעשות הכנות לניקוזים בקירות, בבקשה
 

fireman

New member
את צריכה לקחת בחשבון שההיבט

שלפיו המעצבת ממקמת את המזגנים הוא ההיבט העיצובי. אם יש מיטה בדיוק ממול\מתחת אני מבטיח לך שיהיה בלתי אפשרי לישון שם, לא עם החימום בקיץ ולא עם החימום בחורף.
 
למעלה