מיזוארי???

זוידברג

New member
מיזוארי???

או שאומרים לי שזה בר ממש ממש לא טוב או שאומרים לי שממש ממש כן, צריך קצת דעות מפורטות תודה

היי מישהו שומע אותי../images/Emo35.gif

לפני דף שאלת לגבי ברים ולא פרטת כלום, עכשיו אתה נופל מחדש עם שאלה לא ברורה. אז תן פרטים בסיסיים: איפה אתה רוצה: ג'נין תחתית? רמלה המתחדשת? מה??? מה המטרה: דייט, יציאה עם החבר'ה, סתם יציאה עם החברה, אתה רוצה להוריד חצי בלי שאף אחד יסתכל לך בעיניים, מה??? איזו אווירה: פיק אפ, שכונתי, דאנס בר, מעוצב,סתם מקום שתוכל לבוא בתחתונים, מה??? ולסיום סיומת: מה??? קבל זאת בהבנה וקח את החיים בקלות.

זוידברג

New member
אז ככה../images/Emo6.gif

סגנון הברים שאני מכיר ואוהב זה סטולי, לילינבלום 22, זה הסגנון בגדול. אני מחפש, באזור ת"א (אלא אם יש לך המלצה ממש חמה על בר בדאון טאון ג'נין) עם אווירת שתייה כייפית וצוות מקצועי (שלא מאלץ אותי להמתין עד דמעות לדרינק נוסף) וקהל בגילאי 24+ תודה

אווירת שתיה כיפית - מצרך נדיר

בעיר הזאת שבה כל אחד בא עם גיבנת הדאווין שלו, שותה קורונה או חצי כלשהו, יושב עליו ערב שלם ועושה פרצוף של המינגווי. בשביל זה חפש תחברים שלך. זה בכל אופן מה שאני עושה
אבל בכל זאת: צא מלילנבלום 22 קח אזימוט 0, לך 12 צעדים בשביל האבנים הצהובות ותקווה למקום בשסק. נראה לי שאתה מכיר אבל אני אומר למקרה ש... אבל, מקומות יותר סבבה הם הגולדן בר שנמצא מרחק 5 דקות הליכה ו55 צעדים לכיוון צפון( בעברית - שד' רוטשילד פינת הרצל) מזרחה משם בנחלת בנימין הבטי פורד ולבסוף באלנבי, יקיר המדור, הגוד בר שם ההרד קור יושב שותה לשוכרה ושומע את אתי המופלאה מפציצה רוק על העמדה. (אני לא בטוח שזה הסגנון שלך לפי מה שאמרת אבל בכל זאת). אם בא לך להרחיק קצת אז לך לסטיל בהרצליה, זה באזור משכית, בבניין של סוני אם אני זוכר נכון. נ.ב.יש גם את הסקוט אברפורד בקצה של הנחלה. נ.ב.ב יש את המולי בלומס על הירקון ששם יש אווירת שתיה סבבה כי יש מלא תיירים אבל זה שם יש יחס של חצי בחורה ל-110 בנים.
זה מה יש . אניאישית מחפש בית כבר ארבעה חודשים אחרי שעזבתי את הקודם

אההההה ../images/Emo70.gif מה ההקלדה הזאת../images/Emo35.gif

בנ.ב.ב. נא להוריד במחשבה את "זה שם" שבאמצע השורה.

liti

New member
ובנוסף ../images/Emo26.gif

רצוי לשרשר את ההודעה להודעות בנושאיפם דומים (דוגמא זו שפתחת יום לפני בנושא ברים) על מנת למנוע דחיקת הודעות. תודה!

למעלה