מיזה שאורן
H Houndour New member 13/3/04 #3 ../images/Emo6.gif נראה לי שזה יהיה יותר חסכוני לעשות שירשור מכל שאלות ה"מי זה שאורן"..
S sakuragirl New member 13/3/04 #8 הוא לא לוכד קלפים.... סאקורה היא הלוכדת הקלפים היחידה..... הוא נקרא משהו אחר שאין לי מושג איך להגדיר אותו...... "האחד שביכולתו להילחם גם נגד קלפי הקלו"
הוא לא לוכד קלפים.... סאקורה היא הלוכדת הקלפים היחידה..... הוא נקרא משהו אחר שאין לי מושג איך להגדיר אותו...... "האחד שביכולתו להילחם גם נגד קלפי הקלו"
H Houndour New member 13/3/04 #10 נכון הוא לא קארדקפטור. הוא פשוט בנאדם עם כוחות קסם שגם מחפש את הקלפים.
O OFIRB9 New member 15/3/04 #14 דנה אמרה לי לא "יוקיטו" אגב עם יתברר שדיברת עם לירון לב אני לא אסלח לך לעולם! ^^;;; חחח
S Spinel Sun New member 15/3/04 #16 מעניין שהוא ידע את זה הרי לא כתוב מי זה שאורון... שלוש שתיים לטובתכם... בינתיים לכם יש יותר הוכחות שהוא חיקוי... אגב זה לא לירון לב וזאת אחת ההוכחות שלכם... גם אם הוא לא יוקיטו הוא אדם בסדר
מעניין שהוא ידע את זה הרי לא כתוב מי זה שאורון... שלוש שתיים לטובתכם... בינתיים לכם יש יותר הוכחות שהוא חיקוי... אגב זה לא לירון לב וזאת אחת ההוכחות שלכם... גם אם הוא לא יוקיטו הוא אדם בסדר