מיזאת לוסי?

לוסי

הייתה סטודנטית לרפואה בעונה ה6 והיא וקרטר נדקרו רק שהיא מתה, ובגלל זה הוא התמכר למשככי כאבים

swirrrly

New member
היא גם שיחקה בתור אנדריאה היהודית

הענייה בבורלי הילס בעונה הראשונה..

mgirl

New member
לא, זו לא היא

את אנדריאה שיחקה גבריאלה קרטריס (Gabrielle Carteris), ואת לוסי שיחקה.. שיחקה... מישהי שאני לא זוכרת את השם שלה

המממ

New member
קלי מרטין אם אינני טועה.

ואם כבר פתחנו את נושא קלי... האם גם אתם זוכרים אותה מכל מיני סרטי טלויזיה נשכחים שהיו משודרים בערוץ 4? משום מה היא מזכירה לי מאוד מישהי ג´ינג´ית ששיחקה בסרט "תמונה על קרטון חלב" או משהו כזה (ערוץ 4) וגם מישהי חרשת בסרט אחר (שוב, ערוץ 4). מישהו יודע? לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

swirrrly

New member
אז היא שחקה את אנדריאה במקום

אחר.. לא יודעת.. אבל היא מוכרת מאיזה סדרה אחת, אני בטוחה!!

עדיadi

New member
אז ככה..

לוסי שיחקה בסדרה אחרת, שאני לא זוכרת את שמה כרגע. קראו לה בקי והיה לה אח עם תסמונת דאון וחבר שהיה לו איידס. שיר הפתיחה היה "אובלה די אובלה דה" של החיפושיות

המממ

New member
אתרים על קלי מרטין (לוסי נייט).

היא אכן שיחקה בסרט הזה "תמונה על קרטון חלב".והיא עוד היתה שם ג´ינג´ית... הנה כמה אתרים: קלי- כדי שתזכרו למה היא נראית לכם כל כך מוכרת, כדאי שתלכו לפילמוגראפי שמציעים שם. חוצמיזה, אתר חמוד. עוד אתר עליה, שם מקבלות את פניכם תמונותיה של הגברת מרטין, וגם התמונה שלה ג´ינג´ית מהסרט שדיברתי עליו. יש מידע. תמונות? שומרי מסך? טאפטים? באתר הזה. יש עליה עוד אתרים, אם אתם רוצים עוד... רק תבקשו.

המממ

New member
קצת התבלגנה לי ההודעה! אז...

אל תכנסו לקישור הראשון והאחרון. פשוט תתעלמו. הם קרו בטעות לגמרי.

juliron

New member
חוצמזה היא גם שיחקה בסרט...

"אוהבת אותה הורגת אותה" אני חושבת ככה קוראים לזה... עם "דונה מרטין" מבוורלי הילס (טורי ספלינג) שהיא מתאהבת בה (קלי בדונה- ...) והיא לא שמה עליה(דונה) אז היא הורגת אותה או משהו כזה...

juliron

New member
הג´ינג´ית בסרט...

תמונה על קרטון חלב זאת לוסי שהיא הייתה צעירה יותר

למעלה