מיוקנובה לבונזו...

pash11

New member
מיוקנובה לבונזו...

שלום רב, כלבתנו היקרה בת שנה וקצת. היא החלה את חייה כגורה עם קיבה רגישה מאוד, ונזקקה לעיתים קרובות לצומות ואינפוזיות.. הוטרינרית המליצה לנו להאכיל אותה במזון רפואי של יוקנובה (אינטסטינל) וכך עשינו. במהלך השנה החלנו להתרושש מההוצאות הגדולות על האוכל היוקרתי (יותר ממאה ש"ח לשק עם 5 ק"ג אוכל). ראינו שקיבתה השתפרה והתחסנה ככל שעובר הזמן. הוטרינר הנוכחי המליץ לנו לנסות בקצב הדרגתי להחליף לה את האוכל מרפואי לרגיל. ראינו בכך הזדמנות פז לאזן את תקציבנו- והחלטנו לנסות בהדרגתיות להעביר אותה לבונזו של העם. השאלה היא- האם בונזו נחשב לאוכל רע? טוב? סביר? האם נקפח אותה ואת בריאותה? ממליצים על תוצרות חוץ למיניהן שעטיפותיהן נוצצות יותר? נודה על עזרתכם, ההורים של פיטה.

ניל´´י

New member
בונזו...

אני מאלו שמאוד אוהבים את האוכל של חברת "מעברות" בונזו, האוכל מתאים לאקלים של הארץ, הוא תוצרת כחול לבן!!! החמסיקה שלי גדלו על "מאג 3" של בונזו-מעברות והייתי מאוד מרוצה מהאוכל, בנוסף האוכל מגיע בשקית גדולה אחת כשהוא מחולק בפנים לכמה שקיות אטומות לשמירת הטריות.

kees

New member
בונזו מזון מעולה!! הכלבים שלי גם כן

עברו מוקנובה ומזונות יוקרה אחרים לבונזו - והאמת ?? הם מרוצים יותר וגם אני - הם נראים נהדר, הפרווה מבריקה, צואה קטנה ו"מעוצבת" וכו' וכמובן -החיסכון הכיס. אני כמובן מדברת על הבונזו בשר - בשקים הירוקים שיש בהם גם חלוקה פנימית לשקיות קטנות יותר השומרות על טריות המזון (לא פותחים את כל השק בבת אחת" אם רוצים ל"שדרג" את המזון אבל עדיין להישאר בטווח מחירים נורמאלי ניתן לתת לכלבים את המזון שנקרא "מאג3" - מזון פרימיום לכלבים תוצרת בונזו - הוא בא בשקים כחולים של 12 ק"ג בלבד (או 3 ק"ג) ואין להשיגו הסופרים אלא רק בחנויות למזון בעלי חיים וגם המחיר שלו ממש לא נורא שווה וכדאי. לקח לי זמן לצאת מהבטריאוטיפ של המזונות הישראלים ואני שמחה על כך!!! דרך אגב המזונות של בונזו מיוצרים על פי הידע של "רויאל קנין" ולכן אלו מזונות איכות

דנהלוי

New member
כלבתי די מרוצה לאכול מזון יבש בונזו

קניתי את מזון יבש של בונזו רק לפני 4 שנים בערך, כלבה שלי בת 14 שנים שלא התלהבה לאכול את מזון יבש של אחרים ולפעמים שאין לה ברירה לאכול את מזון ואז קניתי את בונזו, כלבתי אוכלת הכל מהקערה! מתי היא תהיה רעבה והולכת לאכול את מזון בונזו אין בעיה.

ה דרומי

New member
אצלי האחרי הרבה "נסיונות" לתת אוכל

ולא רק בגלל המחיר. הגעתי לאוכל שהוא גם טוב וגם משלנו
בונזו {בשר} גם את המאג נסיתי אבל בשביל ה
ים רק בונזו בשר שבין היתר הוא נגיש בהרבה מקומות ובכלל בונזו בנוי על הידע של חברת רואיל קניין. ויש גם עוד כמה סוגי בנזו +בנזו לחתולים..
מצורףלינק לאתר של בונזו

למעלה