מיועד' בעיקר לימנונים שנותר בהם מעט הגיון

בון דוק

Well-known member
קשקוש
על מה הוא נסמך? יש לו דוגמא?
אין אף דמוקרטיה שזה קרה לה
יש רק טורקיה, הונגריה, ורפובליקת ויימאר והן מעום לא היו דמוקרטיות לאחרונה היה משבר כלכלי, מדיני, חברתי חריף ולא כירסום במוסדות
אפילו ונצואלה היא לא דוגמא טובה לעסק הזה.

הפרבולה1

Well-known member
סקר , מה לדעתך סכנה יותר גדולה לעם היהודי בישראל.

1) מהאיום הגרעיני מצד איראן והחותים , מהטרור מעזה ולבנון ומיו"ש, מאיום הטילים הבליסטים והרקטות מעזה ולבנון.

2) שינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים.

צביקה5311

Well-known member
סקר , מה לדעתך סכנה יותר גדולה לעם היהודי בישראל.

1) מהאיום הגרעיני מצד איראן והחותים , מהטרור מעזה ולבנון ומיו"ש, מאיום הטילים הבליסטים והרקטות מעזה ולבנון.

2) שינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים.
כשאתה מציג את זה "לעם היהודי" משתמע שזה לא סופר יהודים חילוניים. אז אתייחס לא ליהודים אלא ישראלים. אני חרד לחופש במדינה
הגנה על המיעוטים. היום לצערי זה לא רק ערבים, זה גם ובעיקר מחנה שאינו מזוהה עם השלטון הנוכחי.
האם אני אמור לתת לבן גביר במקסימום שנה וחצי שנותרה לו, להשתולל ככל העולה על רוחו?
בלי שמישהו "שלא נבחר" יגיד לו עד כאן?
מחר, הוא יתחיל לעצור מפגינים בקפלן, להעמיד אותנו למשפט על בגידה, ושופטים "מטעם" יכניסו אותנו לכלא?
"מתנגדי משטר"? זה לא פחות מחלום בלהות

כרמיזן

Well-known member
כשאתה מציג את זה "לעם היהודי" משתמע שזה לא סופר יהודים חילוניים. אז אתייחס לא ליהודים אלא ישראלים. אני חרד לחופש במדינה
הגנה על המיעוטים. היום לצערי זה לא רק ערבים, זה גם ובעיקר מחנה שאינו מזוהה עם השלטון הנוכחי.
האם אני אמור לתת לבן גביר במקסימום שנה וחצי שנותרה לו, להשתולל ככל העולה על רוחו?
מחר, הוא יתחיל לעצור מפגינים בקפלן, להעמיד אותנו למשפט על בגידה, ושופטים "מטעם" יכניסו אותנו לכלא?

אתה מתכוון שהדמוקרטיה תהיה בסכנה אם יתחילו לעצור פורעים שמאלנים ובוגדים שמאלנים?
כלומר, מבחינתך דמוקרטיה זה כששמאלנים יכולים לעבור על כל חוק מבלי להיענש...
מצטער, במילון האנושי זה נקרא בולשביזם, נאציזם, מרקסיזם...

צביקה5311

Well-known member
אתה מתכוון שהדמוקרטיה תהיה בסכנה אם יתחילו לעצור פורעים שמאלנים ובוגדים שמאלנים?
כלומר, מבחינתך דמוקרטיה זה כששמאלנים יכולים לעבור על כל חוק מבלי להיענש...
מצטער, במילון האנושי זה נקרא בולשביזם, נאציזם, מרקסיזם...
להפגין, למחות, זה בולשוויזם? שיהיה.
הפגנה ומחאה הם חלק מדמוקרטיה. אין מדינה דמוקרטית שכולם תומכי שלטון.
הפגנה, כשהיא באישור, אינה הפרת חוק

evglev1

Well-known member
מנהל
אתם דורשים פריבילגיות שאין למפגינים ערבים, אתיופים, מתיישבים ואפילו נכים, אתם רוצים דין מיוחד להפגנות שלכם שאין למפגינים אחרים. ובעוד אחרים זקוקים לאישור מהמשטרה להפגנות, אתם מתעקשים שאתם יכולים לחסום רחובות באופן ספונטני ללא הכנה וללא אישור ולהטיל מעין עוצר על השכנים. אתם מתעקשים על ייחוס מיוחד ויחס מיוחד להפגנות שלכם.

כרמיזן

Well-known member

לחסום כבישים זה 20 שנות מאסר.
להמריד זה 20 שנות מאסר
לסרב זה 3 שנות מאסר
לירות פצצות תאורה, זה טרור. עד 20 שנות מאסר.
לפרוץ לבית ראש הממשלה זה מעצר בשב"כ.
לתקוף שוטרים זו עבירה חמורה.
לנפץ חלונות של רכב זו אלימות.
לאונן על שוטרת מאחורה זו תקיפה מינית.
להפחיד ילדים של נבחרי ציבור זו עבירה פלילית חמורה.
להכות שר במקל, זו תקיפה אלימה של 3 שנות מאסר לפחות.

הרשימה האמיתית מכילה עשרות אלפי עבירות פליליות ובטחוניות חמורות,
שבוצעו ע"י הפושעים השמאלנים, שהכלבים בפרקליטות מגינים עליהם.

הפרבולה1

Well-known member
הכוונה לעם היהודי זה לדתיים ולחילוניים לא לכל הישראלים ( למשל לא כולל ערבים אבל דרוזים כן ) , ערביי ישראל לא חוששים מהרקטות, להיפך הם שמחים שיורים עלינו רקטות, הם גם לא מיעוט (במזה"ת ) אנחנו היהודים הם המיעוט שמוקף אויבים .

צביקה5311

Well-known member
הכוונה לעם היהודי זה לדתיים ולחילוניים לא לכל הישראלים ( למשל לא כולל ערבים אבל דרוזים כן ) , ערביי ישראל לא חוששים מהרקטות, להיפך הם שמחים שיורים עלינו רקטות, הם גם לא מיעוט (במזה"ת ) אנחנו היהודים הם המיעוט שמוקף אויבים .
הערבים שמחים? כשזה נופל אלינו, אולי. גם טמרה חטפה. אמא ובנות נהרגו.
אולי הם שמחים. אם כן אז הם אהבלים. אי אפשר לדעת על מי יפול

evglev1

Well-known member
מנהל
העם היהודי זה הכוונה ליהודים בישראל, מכיוון שלפחות חד"ש-תע"ל על כל בוחריה ובל"ד על אלו שלא עברו על אחוז החסימה, תומכים בפצצה אטומית באיראן, תומכים בטרור מעזה ומלבנון, רוצים שירו טילים בליסטים על ישראל גם אם בוחריהם נפגעים מהם ולכן אויבי ישראל הם לא סכנה עבורם כי לפחות חמשת הח"כים של חד"ש-תע"ל מעריצים את כל אויבי ישראל ומוכנים לנשק להם את הרגליים. נכון שזה כולל את עופר כסיף והיהודים שמצביעים לחד"ש, אבל אלה בודדים. אבל מכיוון שהנציגים של ערביי ישראל בכנסת לא רואים באויבי ישראל סכנה עבורם, למרות שלירי אלבג טענה ששמעה שהחמאס רואים בערביי ישראל בוגדים, אבל מה זה עדויות מקרוב של חטופה שהייתה כמעט בשבי, לעומת דברים מתלהמים של אחמד טיבי ואיימן עודה? אז בכל מקרה בגלל נציגי הציבור הערבים, ערביי ישראל לא נכללים באלה שאויבי ישראל מהווים סכנה עבורם. אפילו אבי מעוז לא טען שהחילוניים אינם יהודים, כפי שאתה מרמז.

Harrington

Well-known member
מנהל
תגיד, שמת לב שכבר כ3 שנים אתה מנבא מה יקרה ״מחר״ תחת אב״ג הרשע מבלי שזה קורה בפועל :)? לא הגיע הזמן להבין את הרמז?

למעלה