מיוני קול לגל"צ

• פותח הנושא ar215
  • פורסם בתאריך

ar215

New member
מיוני קול לגל"צ

מה קורה עם מי שלא עבר? כי הבנתי שחלק כן עפים אם הם לא עברו (אלה עם ציון בסדר במבחני ידע ולא ציון מצוין אבל בכל זאת הוזמנו כדי אולי להיות קריינים). מתי נראה לכם שיודיעו? מה קורה לאלה שעברו?

chen010189

New member
זה לא משפיע

זה מוריד מהסיכוי להיות קריין בתחנה. יש 3 שלבים למבחני קול כאשר כל שלב יותר קשה מהקודם לו כמובן. (הרחבה במאמרים) ואלה שעברו את שלב א' עוברים לשלב ב' של מבחני הקול.

TaMbaLa

New member
אין על זה ממש במאמרים

מישהו שיודע יכול להגיד איזה שלבים עוד בדיוק יש ומה קורה בכל שלב? ותוך כמה זמן יודעים תשובות?

nir2107

New member
לא בטוח

לפני כמה ימים הייתה פה אחת שכתבה שכמה ימים אחרי המיוני קול התקשרו אליה מ"במחנה" ואמרו לה שהיא נפלה מגל"צ ושהם רוצים לזמן אותה למבחנים. מישהי אמרה לי שכנראה הם מזמנים את הגבוליים גם למבחני קול, כדי לראות שאם לא הלך להם כל כך טוב במבחנים, אולי בכל זאת יש להם איכויות קוליות. כל זה לא ממקור מוסמך, אבל זה הגיוני. ד"א, אלה שהלכו אחרי מבחן א' הרוויחו, כי בתכלס כמה מאלה שנשארו לקול ב' אשכרה יגיעו לקול ג'? כל מה שהפסדתם זה לשבת במשך שעות על גבי שעות עד ארבע (!), להתאמן על טקסטים, להצטרד, לשתות את התה המגעיל ביותר ששתיתם אי פעם, להצטרד עוד קצת, לגלות שיש מכונת קפה ולזרוק את התה קיבינימט, לשחק "מחלה באות הראשונה של השם שלך", לגלות שהועדה יצאה להפסקה (!) כי המסכנים שם משלוש, לקפוא מקור, סוף סוף להיכנס רק כדי שישאלו אותך על דברים שלא קשורים לטקסט ויקטעו אותך אחרי שתי פסקאות, ללכת הביתה, לגלות שהצטרדת עוד קצת, לדבר בטלפון וללכת ברגל ולאבד את הדרך, ולהפסיק לחפש את הדרך לעזריאלי כדי להשיג רכבת אלא לנסות לתפוס מונית, כי אתה כבר רוצה הביתה ולא איכפת לך לשלם 100 שקל, אבל לגלות שאף אחד לא עוצר, כי "יום קשה היום, מותק", ללכת שעה וחצי (!) ברגל, בנעלי טימברלנד (!), עד שלישון על הים הופכת פתאום לאופציה ריאלית, סוף סוף לתפוס מונית, להגיע הביתה, לגלות שאתה בדיוק באותו מצב שהיית בבוקר, רק פחות 100 שקל, בלי קול, קפוא מקור, כנראה חולה ולמה כל זה? כי איכשהו האמנת שאתה יכול להיות קריין. אוף זה היה טוב. אה, והיה שם הילד ממיי פירסט סוני

גלצוק20

New member
איכססס

הילד הזה ממיי פירסט סוני (לירון זייד) כזה שחצן מתנשא ודוחה.. ממש עדיף למרקם החברתי בתחנה שהוא לא יכנס...יאאק

גלצוק20

New member
הוא זבל של בנאדם

אל תתן למראה המחוייך ולאוזני הדמבו להטעות אותך הוא האיש הכי שחצן מתלהב ודוחה שאני מכיר... לצעיר אני מכיר אותו טוב מדי..

חחחח חזק

אני לא יודעת מה איתכם אבל כל מי שעבר את המבחני קול דיבר כצורה הכי פלצנית שראיתי בחיים שלי הייתי במבוכה רק להסתכל עליהם

גלצוק20

New member
אני מסכים..

כאלה פלצנים לא ראיתי כבר הרבה זמן.. פשוט להסתכל ולצחוק על העלובים..חח

גלצוק20

New member
סדרה בשקל

שמשחק בה לירון זייד החנפן - המלקק ישבנים - הידוע לשימצה

mAAyAn 1

New member
לא, זה רק אני.

אני שמה לב להכל, אפילו לדברים הנסתרים

גלצוק20

New member
אז איך לא שמת לב לזה ש..

החזות החייכנית והמלוקקת של זייד היא רק אשליה לשחצנות ולהתנשאות שבו?

mAAyAn 1

New member
לא אמרתי שזה לא נכון,

הוא די מתנשא, נכון... פשוט הדרך שלך להביע את "חיבתך" כלפיו העירה יותר את תשומת ליבי

ar215

New member
הייתה שם בר בלפר ממישהו לרוץ איתו

היא ניראת דווקא סבבה של בן אדם. היא לא נראתה מתלהבת כזאת או שחצנית.

למעלה