מיוני קבלה

מצב
הנושא נעול.

azuril

New member
מיוני קבלה

מיוני קבלה
הי לכולם ! אני רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב בטכניון ורציתי לדעת מהם מבחני הקבלה? האם אני צריכה ידע כלשהו ברישום על מנת לעבור את הבמבחנים? או האם אני צריכה ידע קודם כלשהו אחר? אם כן, האם יש אתרים שעוזרים ללמד רישום בסיסי לפחות? אשמח לדעת מה הלך לכם במיונים, כי הנושא מאוד מלחיץ אותי ... תודה מראש ..

Mushonov

New member
תשובה

מיוני קבלה
הי לכולם ! אני רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב בטכניון ורציתי לדעת מהם מבחני הקבלה? האם אני צריכה ידע כלשהו ברישום על מנת לעבור את הבמבחנים? או האם אני צריכה ידע קודם כלשהו אחר? אם כן, האם יש אתרים שעוזרים ללמד רישום בסיסי לפחות? אשמח לדעת מה הלך לכם במיונים, כי הנושא מאוד מלחיץ אותי ... תודה מראש ..
תשובה
כיום כל מה שמצריך ע"מ להתקבל זה נתונים אישיים + מבחן מיון. המבחן הזה מתקיים כל שנה בערך במרץ. עשיתי את האחרון. השכלול הוא מיוחד לפקולטה (את יכולה לבדוק כמה בדיוק את צריכה להוציא במבחן מיון כדי לעבור את הסכם של הטכניון שעומד על 78-80 כמדומני). מקווה שעזרתי.

לימודי רישום ומכינות

תשובה
כיום כל מה שמצריך ע"מ להתקבל זה נתונים אישיים + מבחן מיון. המבחן הזה מתקיים כל שנה בערך במרץ. עשיתי את האחרון. השכלול הוא מיוחד לפקולטה (את יכולה לבדוק כמה בדיוק את צריכה להוציא במבחן מיון כדי לעבור את הסכם של הטכניון שעומד על 78-80 כמדומני). מקווה שעזרתי.
לימודי רישום ומכינות
הייתי באתר של קווים מכינה לעיצוב את יכולה לחפש שם http://www.cavim.co.il/

fighter21

New member
מה שהיא במבחנים האחרון מרץ 2006

מיוני קבלה
מה שהיא במבחנים האחרון מרץ 2006
1. נתנו ציור של גלגל עם 2 מוטות וביקשו לצייר כמה אביזרים שימושיים שניתן לבנות ממנו. העיקר שיהיו פונקציונלים, פרקטיים וכד'. 2. נתנו תמונה של כיתת לימוד של פעם וביקשו שתצייר את הכיתה של זמננו כיום, את החלל התוחם את הכיתה. 3. לצייר מראה ילדות שלך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה