מיונים שניים...

Taina12

New member
תשמע אחי,

מילא שחפרת רצח עם זה, אבל אם יש לך כאלה שחיטויות בגרעין, אתה לא רוצה שיבואו חדשים-לא מושחטים? כאילו תגיד את זה כמה שאתה רוצה.....אבל לעשות העתק הדבק גם אני יכולה.. וחבל ככה ללכלך....אני לא יודעת מה הסיפור...אני בטוחה שזה לא כזה חמור....

kaktosbar

New member
את בת אז למה "אחי"

ותיראי זה היה להמחיש וכן כשיש בעיות והגרעין לא משהו זה מבאס מה אי אעשה?

aa100000

New member
זאת אחת המועצות שאני מתכוון לבחור

כאחת מהמועצות המועדפות לעשות שם ש"ש. אתה מוכן לפרט קצת יותר על מה שקורה שם עכשיו?

kaktosbar

New member
הנה לך

בהתחלה כשהגרעין הקודם היה לפני שיצאתי למדמים ביקשתי בקשה אחת שכשאני אדריך זה יהיה או ז'-ח' עם כל אחד מהקבוצה או להדריך כל קבוצה אחרת עם חבר אחד מסויים ובקשתי את זה כי בתכלס אני ילד מלא אנרגיה כל כהזמן וזה וחבר שלי יודע להשתלט עלי אז זה כל מה שבקשתי עוד לפני שיצאתי לקורס בסוף יצאתי לקורס כשהם מבטיחים שהם יתחשבו הבי כשחזרנו ואמרנו לנו מי מדריך גיליתי שלא קיבלתי שום דבר ממה שביקשתי מה שממש גרם להורדה מלאה של החשק שלי להדריך וביקשתי להחליף ואפילו חברים שלי הציעו להתחלף איתי אבל לא הגרעינרית אמרה שאי אפשר לעשות החלפות ולא כלום אז השלמתי עם מה שהיא אמרה ולא הדרכתי אחרי שבוע אני מגלה שהיא החליפה מישהו שידריך את הקבוצה שלי עם עוד מישהי ואז אחרי איזה חצי שנה אני מגלה שמישהי שלא סיימה מדצים אפילו פתאום יכולה להדריך והפכה להדריך את ז-ח מה שאני ביקשתי מראש בנוסף בטיולים הם לא מאורגנים אי אפשר להאשים אותם על טיול חנוכה אני מבין אותם מכל הלב אבל וטיול חוג הייתה נפילה רצינית מצדם וזה וזה היה בערך הקש ששבר את גב הגמל. ועכשיו בטח שאני רוצה גרעין טוב יותר אם אתה יכול להחזיר את גערן 1 אני יתן לך מה שתרצה...אבל אי אפשר אז נראה לדעתי לא משנה איזה גרעין יבוא לי כבר ירד החשק מהתנועה...יחסית למי שיצא לכל טיול זה מבאס אותי אבל אין מה לעשות ולדעתי לא משנה איזה גרעין יבוא שנה הבאה זה לא יהיה אותו דבר...

FlootzicK

New member
וואו.. אתה לא איש נחמד בכלל...

מה קורה איתך גבר?? פאק, יש לך גרעין.. תגיד תודה ושב בשקט.. יש מועצות שמתות לגרעין ואתה מתבכיין... תשמע עם כל הכבוד זה מזה לא יפה - הן ברמה ההומנית כלפי המקצוע והגרעין והן ברמה החברית כלפי הגרעינרים עצמם שהם החברים שלך לכל היבט ודבר... עזוב אותך עכשיו כמה זה חרא (אם בכלל), אתה לא יכול לבוא ולעשות את זה.. זה פשוט התנהגות מזה גרועה.... ואם אתה עדיין מרגיש צורך לפרוק את רגשותייך לגבי הנושא - אנחנו לא הכתובת.. על אחת כמה וכמה אם אתה בא עם גישה כזאת. יום טוב אחי. מקווה שתצא מזה עם משהו....

kaktosbar

New member
חחח אתה מצחיק

א. אם הייתם חשובים לי צורת ההתבטאות שלי הייתה טובה יותר. ב. רק שתדע היה לי רעין אחד שהיה מעולה פשוט מושלם דוגרי אי אפשר לקבל יותר טוב ממנו ואני מתגעגע לכל אחת ואחד משם וחושב עליהם כל יום כמעט ג.אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אני חושב ככה וזהו. אני בתכלס יצאתי שנה שעברה לכל טיול למדמים להכל ותמיד נהנתי והשנה זהו פשוט מה שהיה הוריד לי תחשק לגמרי מהתנועה מהטיולים ובכללי מכל מה שקשור לבני המושבים!!!

fate spinner

New member
שני דברים

שני דברים יש לי להגיד לך קודם כל הצורת התבטאות שלך כאן היא גם לא יפה וגם לא אומרת כלום. אתה מאשים כאן אנשים שהחליטו להשקיע שנה מהחיים שלהם במועצה שלך בדברים חמורים אבל בעצם לא אומר מה לא בסדר ועל מה מדובר. אנחנו גם לא יכולים לדעת את שני הצדדים של הסיפור אלא אם אתה וגרעינר מרמת נגב באמת יסביר לנו מה גרם לך לכתוב כאלה דברים חמורים על הגרעין. הדבר השני הוא שלהגיד "אל תבואו לרמת נגב" זה לא ממש פתרון טוב. אני חושב שאם יש מצב בעייתי במועצה עם הגרעין צריכים לחשוב איך לפתור אותו. רל תשכח שזאת התנועה שלך, של החניכים ושל המדריכים לא פחות מהתנועה של הגרעין ואנחנו תנועת נוער דמוקרטית. לכן אם יש לך בעיה עם הגרעין יש דרך גם לפתור אותה. אם יש לך בעיה אם הגרעין ואתה צריך עזרה אני חושב שהרבה חבר'ה בפורום פה ישמחו לעזור לך. אני חושב גם שיהיה יותר ראוי אם לפני שאתה מלכלך פה על האנשים שרוצים להשקיע במועצה שלך תדבר איתם (במידה ועוד לא עשית את זה)

למעלה