מיון על פי גילאים

• פותח הנושא liam1
  • פורסם בתאריך

liam1

New member
מיון על פי גילאים

מורות יקרות אתן מעלות חומר נהדר במתמטיקה אולי אפשר למיין את המחומר על פי שכבת גיל, או , כיתה כך שמורה מחפשת חומר תיגש ישר לחומר המתאים לכתה שלה

mirigon

New member
מיון-כן

אני חושבת שאכן רצוי למיין את הפעילויות אך אולי לאו דווקא לפי כתות אלא לפי נושאים שהרי יש פעילויות שאפשר לתת אותן בשכבות גיל שונות. השאלה איך זה יכול להעשות? אולי כל מורה תציין את נושא הקובץ והדס תוכל לפתוח ספריה לכל נושא מרכזי בתוך ספרית המתמטיקה. כמובן שהדס תוכל לעשות זאת בקלות אם אנו נרשום את הנושא. אם הדס תחליט לעשות זאת אוכל לעזור בשמות הנושאים לספריות.

אני בהחלט אשמח לעשות כך בעתיד,

אם אתם תקפידו על נתינת שם לקובץ לפי החלוקה שתחליטו (כיתות או נושאים) כמובן שלעבור על כל הקבצים שהועלו עד היום ולמיין אותם, זו משימה כמעט בלתי אפשרית עבורי. אבל.. אם יש מישהי מחברי הפורום שמוכנה לקחת את זה על עצמה, כלומר להוריד למחשב שלה את כל הקבצים, למיין אותם לפי תיקיות בנושאים שונים, ולשלוח לי את הקבצים ממויינים, אשמח לעלות אותם בחזרה לארכיון לפי החלוקה. לדעתי, זה ממש משימה קשה בדיעבד.

mirigon

New member
אני מוכנה לעשות זאת.

ייקח כמה ימים אבל אני אשתדל כמה שיותר מהר. איך היית רוצה אעשה זאת? האם זה יספיק לשלוח לך קובץ doc עם שמות הספריות והקבצים בכל ספריה או היית רוצה זאת באיזושהי דרך אחרת?

ואווו- כל הכבוד לך!!!!

הייתי ממליצה שתמייני את הקבצים לפי נושאים, ותשלחי אלי כל פעם תיקייה אחת עם הקבצים הקשורים לאותו נושא. לאחר שאסיים לעלות את כל אלו לארכיון תחת הנושא שתרשמי לי- אעדכן אותך, ואז תשלחי לי את התיקייה השניה. מה דעתך?

mirigon

New member
מחכה לתשובה

כבר כמעט סיימתי למיין את כל הקבצים לספריות. איך אני מעבירה לך חזרה 12 מגה?

כל פעם תיקייה אחת (ובתוכה הקבצים

הקשורים לנושא) כשהתיקייה עצמו מכווצת בזיפ מתאים? אם זה עדין יהיה גדול, אפשר שתשלחי את זה בכמה אימליים- אבל תזכרי שכל עוד לא אמרתי לך שסיימתי לעלות את הנושא הראשון, אל תשלחי לי את השני ככה, נוכל להיות מסונכרנות בנושאים.

למעלה