מיון חובלים

WrathAngel

New member
תשובה

ביום מיון חובלים יש כל מיני מבחנים. השלמת משפטים, שאלון של 12 עמודים עליך, שאלון 300 ועוד כל מיני מבחנים על המחשב. אין כל כך מה להתכונן למבחנים. הם די דומים למבחנים של הצו הראשון. יכול להיות שיהיה לך גם דינמיקה קבוצתית. היום נגמר בסביבות השעה 5 בערב.

WrathAngel

New member
תגובה

אני ממש לא יודע. אין טעם להילחץ. ממה שאני זוכר אף אחד לא הלך לפסיכולוג.

demoloc

New member
המיונים (לגדנ"ע\גיבוש לפחות)

בהתחלה יש מבחנים אסוציאציות (המיונים שהיו לי זה לגדנ"ע\גיבוש,זה אמור להיות די זהה) דוגמא: אמא טובה היא אמא ש______ אבא רע הרבה פעמים ______ אני עצוב כש____ יש את השאלון האישי ששואלים על ההורםי שלך ,תחביבים, כמה אתה מתאמן , איזה ספורט , פעילויות חברתיות ו15 עמודים לזבל את השכל על החיים שלך (לקח לי איזה 40 דק' למלא והם סיימו לבדוק ברבע שעה! חוצפה ... ) וחיבור של שני עמודים על החיים שלך (עד כמה שהבנתי הם לא קוראים אותו , אלא בודקים את כתב היד,אבל יש מצב שזה סתם הנפצה , לך תדע) ויש שאלון מחשב ארוך ומתיש שכולל(לפחות לי) שאלון 300(30 שאלות שנותנים לך משפטים (שרובם חוזרםי על עצמם) ואתה צריך להגיד אם אתה מסכים איתם או לא) שאלון ידע כללי (מושגים , קוביזם , אלקטרוליזה וכו') מבחן צורות (כמו בצו הראשון) , מילים נרדפות/הפוכיות(כמו בצו) מבחן סירה: נותנים לך "מפה" A B C D E F G H I J k L M N O P מותר לזוז בקו ישר בלבד , כל "צעד " הוא 2 ק"מ . לדוגמא מ A לB יקח 2 קילומטר . מD לG יקח 4 . אחר כך מוסיפים כיוון רוח , נגיד הרוח פונה --> אז מעכשיו כל צעד נגד הרוח יקח עוד קילומטר על כל צעד , ועם הרוח זה יהיה פחות . לדוגמא מM לN עכשיו יהיה 3 קילומטר , אבל מL לK זה רק קילומטר אחד. תנועה ב90 מעלות לרוח לא משנה (מJ לN והפוך) . אחר כך יתווסף גם זרם , שזה בדיוק אותו עיקרון כמו הרוח רק שעכשיו יכול להיות שני גורמים לדוגמא רוח כלפי מעלה וזרם משמאל לימין וצריך להתחשב בשני הגורמים . לבסוף יתווסף עוצמה . עד עכשיו העוצמה הייתה 1 , כלומר היא מורידה או מוסיפה רק 1 קילומטר , עכשיו יתכן שהעוצמה תיהיה שווה 2 , כלומר צעד עם הרוח שווה ל0 ק"מ וצעד נגד הרוח שווה ל4 . זהו , אחרי שסיימתי את המבחן אסוציאציות(בכתב) וסיימת לזבל את השכל בקשר לחיים שלך (בכתב) וסיימת את השאלונים במחשבים (במחשב , Duh...) אתה ממתין בין 10 דקות לשעה ומקבל תוצאה . בדר"כ אם אתה רציני אתה עובר (לפחות במיונים אצלי) , נפלו בעיקר אלו שעשו צחוק

אההה

אם אני אשקיע ואהיה רציני במבחנים אז יש לי סיכויים גבוהים להתקבל לגיבוש חובלים ללא פסיכולוג לאחר מכן??

WrathAngel

New member
תשובה

אתה מתכוון לפסיכולוג כאילו בדינמיקה קבוצתית?? כי יש הרבה אנשים שעושים את זה, כאלה שהבודקים לא בטוחים אם יש להם כושר מנהיגות.

WrathAngel

New member
תגובה

אני לא יודע להגיד לך בדיוק. זה תלוי באיך תיראה להם ומה תענה בשאלונים שלך. אני חושב שמתוך איזה 40 אנשים 20 עשו דינמיקה קבוצתית. יכול להיות שעוד אנשים עשו בזמן שעשיתי את המבחנים במחשב... פשוט צריך לשחק אותה יעני מפקד, לצעוק קצת, לחלק הוראות וזהו. אתה תראה שכולם שם משחקים אותה והכל מזויף ומעצבן.

WrathAngel

New member
../images/Emo45.gif

יש גם שאלות על כל מיני חלקים של סירה, איפה נמצא התורן, איפה זה הירכתיים וכו'. יש שאלות שקשורות לצלילה. יש גם שאלות בפיסיקה כמו בצו הראשון, שמראים לך תמונות ואז שואלים באיזה מקום יהיה יותר קל להרים את המשקל וכו'. יהיו גם שאלות בעברית וידע כללי, מושגים שקשורים לפיסיקה, לאומנות, להיסטוריה וכו'. ב-14 עמודים על עצמך גם שאולים על מקומות עבודה שעבדת בהן, אם שתית בירה, כמה חברות היו לך ושאלות מעצבנות כאלה. הם גם שואלים שאלות על ההורים, תפקיד אחרון שלהם בצבא, תאריך לידה וכו'. כמובן שאתה יכול להתקשר אליהם בזמן שאתה עונה על השאלון הזה ולשאול אותם.

demoloc

New member
צודק

השאלון ידע כללי בימאות היה זוועה
ניחשתי וטעיתי כמעט בהכח שם , אבל עברתי בסוף

demoloc

New member
זה בונוס

אחד שהיה איתי בגדנ"ע והיה קודם בצופי ים עשה רק חלק מהמיונים

למעלה