המיונים (לגדנ"ע\גיבוש לפחות)
בהתחלה יש מבחנים אסוציאציות (המיונים שהיו לי זה לגדנ"ע\גיבוש,זה אמור להיות די זהה) דוגמא: אמא טובה היא אמא ש______ אבא רע הרבה פעמים ______ אני עצוב כש____ יש את השאלון האישי ששואלים על ההורםי שלך ,תחביבים, כמה אתה מתאמן , איזה ספורט , פעילויות חברתיות ו15 עמודים לזבל את השכל על החיים שלך (לקח לי איזה 40 דק' למלא והם סיימו לבדוק ברבע שעה! חוצפה ... ) וחיבור של שני עמודים על החיים שלך (עד כמה שהבנתי הם לא קוראים אותו , אלא בודקים את כתב היד,אבל יש מצב שזה סתם הנפצה , לך תדע) ויש שאלון מחשב ארוך ומתיש שכולל(לפחות לי) שאלון 300(30 שאלות שנותנים לך משפטים (שרובם חוזרםי על עצמם) ואתה צריך להגיד אם אתה מסכים איתם או לא) שאלון ידע כללי (מושגים , קוביזם , אלקטרוליזה וכו') מבחן צורות (כמו בצו הראשון) , מילים נרדפות/הפוכיות(כמו בצו) מבחן סירה: נותנים לך "מפה" A B C D E F G H I J k L M N O P מותר לזוז בקו ישר בלבד , כל "צעד " הוא 2 ק"מ . לדוגמא מ A לB יקח 2 קילומטר . מD לG יקח 4 . אחר כך מוסיפים כיוון רוח , נגיד הרוח פונה --> אז מעכשיו כל צעד נגד הרוח יקח עוד קילומטר על כל צעד , ועם הרוח זה יהיה פחות . לדוגמא מM לN עכשיו יהיה 3 קילומטר , אבל מL לK זה רק קילומטר אחד. תנועה ב90 מעלות לרוח לא משנה (מJ לN והפוך) . אחר כך יתווסף גם זרם , שזה בדיוק אותו עיקרון כמו הרוח רק שעכשיו יכול להיות שני גורמים לדוגמא רוח כלפי מעלה וזרם משמאל לימין וצריך להתחשב בשני הגורמים . לבסוף יתווסף עוצמה . עד עכשיו העוצמה הייתה 1 , כלומר היא מורידה או מוסיפה רק 1 קילומטר , עכשיו יתכן שהעוצמה תיהיה שווה 2 , כלומר צעד עם הרוח שווה ל0 ק"מ וצעד נגד הרוח שווה ל4 . זהו , אחרי שסיימתי את המבחן אסוציאציות(בכתב) וסיימת לזבל את השכל בקשר לחיים שלך (בכתב) וסיימת את השאלונים במחשבים (במחשב , Duh...) אתה ממתין בין 10 דקות לשעה ומקבל תוצאה . בדר"כ אם אתה רציני אתה עובר (לפחות במיונים אצלי) , נפלו בעיקר אלו שעשו צחוק