מיון חובלים

מיון חובלים

קיבלתי זימון ליום מיון לחובלים, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים ליום הזה??

שחבייק

New member
הנה כמה

אמממ תישן טוב לפני שתהיה עירני תקנה סבלנות בסופר כי צריך הרבה תכנס לאתר של חיל הים יש שם כל מיני מושגים של ים תלמד איתם כי מבחן בקיאות בנושא...אבל אתה לא אמור לדעת מזה כלום יש שאלות כלליות כאלה שאם אתה יודע יופי ואם לא אז חבל ויכול להיות שתהיה לך פגישה עם פסילוג בקבוצה אז תנסה להתבלט ולהנהיג את המשימה שהוא נותן ואז יהיהו לך סיכויים יותר טובים להיות בגיבוש חובלים ואתה יכול גם לקבל צוללות לא רק חובלים (אלא אם כן אתה זה את נקבה) שיהיה בהצלחה...

אגוזי19

New member
הכי חשוב זה שתפגין בטחון עצמי

יש מלא שאלות שקשורות בבטחון העצמי שלך כמו נגיד איזה ציון אתה נותן למראה שלך בין 1-5 אז אל תהסס לשים 4, או 5 אפילו

militant

New member
בולשיט!

אם הוא נראה גרוע וגם חושב כך (אל תעלב, אמרתי אם) שיכתוב שקר? אל תיקח מה"טיפ" הזה כלום. תכתוב את האמת תמיד!!! ככה גם לא תתבלבל בשאלות שחוזרות על עצמן (כדי לבדוק אמינות לדעתי).

militant

New member
אמנם במיונים לא הייתי אצל הפסיכולוג

אבל ממה שהבנתי מחברים שכן היו, ב"פסיכולוג" או ב"דינמיקה הקבוצתית" יש משימות מהסוג שיש בגיבוש רק בלי הקושי הפיסי מסביב. בהתחלה כל אחד מדבר על עצמו זמן מוקצב כאשר יש זמן מוקצב לכלל הקבוצה - עדיף כנראה לא לחרוג מהזמן האישי של כל אדם. נותנים לקבוצה שנכנסת משימה: לבנות מקשים (של שתיה) ומסיכות כל מיני מבנים - מכונית, דגל, סירה וכו'. הפסיכולוג בוחר מפקד למשימה. יש סוג נוסף של משימות - משימות דיון - הפסיכולוג מעלה דיון ולקבוצה יש זמן מוקצב להגיע להחלטה. חוץ מזה יש במאמרים מאמר על המיונים. תהנה

militant

New member
לא יודע. לא זימנו אותי לשם.

עברתי לחובלים בלי פסיכולוג.. גם זה אפשרי. נראה לי שאם הציון שלך במבחנים מספיק גבוה לא צריך להיכנס לפסיכולוג. אני חושב שהפסיכולוג זה בשביל מי שהם מתלבטים לגביו - אם לשלוח אותו לחובלים או לצוללות.

militant

New member
כנס לקישור..

יש שם, למטה, כל מיני מאמרים על המיונים ועל הפסיכולוג.

למעלה