מיומנו של נהג מונית

מיומנו של נהג מונית

אני נהג מונית נשוי 25 שנה +3 בן 50. שנים ארוכות טרוד בענייני פרנסה, רוב העבודה שלי בשעות הערב והלילה וכך כבר הרבה שנים שעובד בצורה זו. עם הזמן נוצר הנתק עם בת זוגתי ונכנסתי למין בועה ושגרה של "אתה עם עצמך". לפני כארבע שנים הכרתי מישהי שנסעה באופן קבוע איתי והתפתח רומן, רומן שנמשך כשנתיים וחצי, קשר זה נפסק ביוזמתי ברגע שהתחלתי להרגיש שאני הולך ונקשר רגשית לאותה בחורה (לציין שאותה בחורה הינה גרושה) וכל זה כדי לא לפרק את המסגרת שלי. אני אוהב את אישתי (אירוני נכון ?!) כמובן שבכל אותה תקופה היה כמעט נתק מוחלט עם אשתי, שיחות לא היו, אינטימיות לא היתה והבית התנהל כמו סירה בים שגולשת לה עם הזרם. בינתיים הרומן עם הבחורה הסתיים כשפה ושם עדיין היו שיחות טלפון שהלכו ודעכו, מצד שני התחלתי לחזור הביתה לאישתי, אחרי המון המון זמן שלא היה ביננו שיחות נפש, ישבנו לשוחח ואז היתה התפרצות מצד בת זוגתי שלא חשבתי בחיים ו"נכנסתי להלם" שבעקבותיו נודע לי בפעם הראשונה על הנעשה אצלה, אמנם הרגשתי, אבל לרגע לא תיארתי לעצמי שזה כך. היא התמכרה לאינטרנט, כשהצ´ט הוא מרכיב לא מבוטל של הדבר הזה. הכירה מישהו והתפתח ביניהם רומן וירטואלי שהחל על המסך וגלש לטלפונים ולא היה חסר הרבה שגם תהיה פגישה ביניהם. חצי שנה של סערת רוחות, ויכוחים והמון שיחות נפש (כשבאחת השיחות סיפרתי לאישתי על הרומן שהיה לי)כמו רעידת אדמה שלא נרגעת, פתאום באתי לראות את מה שבעצם עשיתי ולמה גרמתי לזוגיות, לא זוגיות שהיתה לנו. קיים בי חוסר אמון כי לא מצליח לגרום לה להפסיק להיכנס לאינטרנט אפילו שהיא מבטיחה שאין לה שום קשר וירטואלי ובדיעבד גם חוסר אמון מצידה עקב המשך עבודתי בלילות (קשה לה לקבל ולהאמין שוב בי בגלל התקופה הארוכה שהתנהל הרומן שלי, ואם הרומן היה קצר יותר היה משנה משהו?). אנחנו כמעט שנה אחרי פרוץ הוויכוח הראשון, אני ממשיך בעבודה הלילית, היא ממשיכה בבית לגלוש באינטרנט (מבחינתי האינטרנט כולו הוא צ´אט) ומנסים לסמוך על המילה של כל אחד מאתנו. מלכוד שאיני יודע איך לצאת ממנו, המון משקעים ואמון של בן/בת הזוג שתלוי רק במילה שלי או שלה. מדברים הרבה על פרידה ובעצם אף אחד לא מעוניין להגיע ליום הזה. באישתי חל שינוי במיוחד בחודשיים האחרונים, לפתע רוצה לצאת לחופשה לבד… ואכן היא יוצאת לשלושה ימים כדי להתנתק ולהיות עם עצמה לחלוטין, ואני בבעיה… אולי החופשה קשורה למישהו מהצ´ט? אולי באמת היא צריכה את פסק הזמן הזה? ומה איתי איך אני אמור לקבל זאת? ניראה לכם שכך בונים אמון, אחרי משבר כמו שלנו? מה עושים???

ינשוף יקר, אל תנסה להחזיק בכח

האם אתה רוצה לחיות עם אשה המרגישה שהיא נשארת איתך מחוסר ברירה? האם היית אתה רוצה להשאר איתה מחוסר ברירה? תן לה את הזמן להרהר. אולי היא תחליט על צעד שלא תאהב, אבל אם היא תחליט אחרת, תדע שחזרה אליך מרצונה. האם היא יוצאת לסוף השבוע בגלל מישהו מצ´אט? מי יודע? רק היא. אבל אם אינך מאמין לה, האם אתה רואה טעם להחזיקה בכח? קנה את עיתון ידיעות אחרונות של שבת זו. הוזכרה בו כתבה שאולי תמצא בה ענין. כמו כן עיין בהודעה שבקישור, המופיעה גם בטאגליין - "מקומו של הפרט בזוגיות". זו לא תורה מסיני אלא רק דעתי הפרטית, אבל תקבל חומר למחשבה. בהצלחה

עוד משהו, לאחר הרהור ומחשבה

הייתי במצב בו הרגשתי דומה מאד למה שאתה מרגיש בענין מעורבות של אשתי בצ´טים. בסופו של דבר הבנתי והפנמתי את ההבנה שבדידות מובילה לחיפוש קשר, צורך אנושי בסיסי, וכי אל לי לבוא אליה בטענות על שסיפקה צורך זה. אתה היית בודד ומצאת קשר עם נוסעת במונית. איפשרת לקשר להתפתח, גם ידעת לעצור אותו כשהרגשת שהוא מסכן את יציבות משפחתך. אשתך היתה בודדה ומצאה מרחב וירטואלי ליצירת קשר שהקל עליה ויחד עם זאת איפשר לה אולי מידת שליטה שמנעה סיכון של הזוגיות שלכם. אתה אומר שהיום אתם מנסים לסמוך זה על מילתו של האחר, כי יש עדיין משקעים כואבים, אבל משדר שאתה בעצם לא סומך על אשתך. לגבי בניית אמון, אין דרך אחרת מאשר לקחת סיכון מצד אחד ולתת דוגמא אישית מצד שני. לקחת סיכון, הווה אומר לקבל את האפשרות שבמרחב האישי של אשתך יכולים להיות אורחים כאלו ואחרים שנמצאים שם ברשותה ומרצונה, ויחד עם זאת לא לכבול אותה כדי לאפשר לה את הרגשת העצמאות והשליטה בחייה. אם היא תרגיש חפשיה ושולטת בחייה, יתכן שלא תרגיש צורך ללכת למקום אחר אם שאר מאפייני הזוגיות והמשפחה טובים עבורה (נשמע כפאראדוקס אבל זה ככה). לתת דוגמא אישית פירושו ליצור שינוי אצלך הן בגישה והן בכללי היום יום שאתה נוהג לפיהם, כך שהיא תוכל להיווכח שהגבר שאהבה אכן מוכן ללכת קדימה ולא תקוע עם השפעת המשקעים מהעבר. אם אשתך קוראת בפורום (היא באינטרנט אז יש כנראה סיכוי ואם לא, הראה לה את הודעתך ואת התגובות לה) אז כדאי שהיא עצמה תקרא תשובה זו כאילו נכתבה גם אליה, כי היא צריכה לנהוג באותו אופן. לבנו ביניכם את מה שקרה בעבר כדי לתת לו להשאר במקומו - בעבר. אמרו כל אחד לעצמו מה הייתם רוצים שיהיה לכם שהוא רק שלכם ורק בשליטתכם. דונו והגיעו להבנה איפה עוברים הגבולות שמאפשרים מרחב אישי וקבלו על עצמכם שינויים הנובעים מהצורך לאפשר זאת. דונו בצרכים שלכם זה מזו, ועשו כל מאמץ כדי לספק צרכים אלו. אם תצליחו להגיע להסכמה בנושאים אלו תוכלו להתחיל בתהליך של בניה מחדש של זוגיות אוהבת שהיתה לכם בעבר. ואם אשתך צריכה כרגע את הזמן לעצמה, זוהי ההזדמנות שלך לתת דוגמא אישית כיצד אתה מאפשר זאת גם אם אתה מרגיש שיש סיכון לגבי המשך הזוגיות הקיימת (שנשמעת אומללה מאד). כי סיכוי וסיכון הולכים יחד במקרה זה. בהצלחה.

האם אתה סומך על אשתך

רק נקודה קטנה נוספת. אתה סומך על אשתך שתגדל את ילדיך ותחנך אותם, שתיתן להם את המיטב. בענין זה אתה סומך על שיקול דעתה, רגשותיה ושכלה. אתה סומך עליה בענין כבד המשקל ביותר בכל משפחה. האם אתה סומך על אשתך בשאר תחומי החיים? דניאל אור האיר את המיקוד שלך בשיקול דעתך. האם שיקול דעתה נחשב גם כן? סמוך על כך שאשתך תגיע למסקנה שתגיע מתוך אחריות מלאה, לא משנה מה תהיה מסקנתה מחופשה של הרהור שהיא זקוקה לה.

זה הזמו

להחליט מה אתה רוצה. לשמוע מה היא רוצה.. ולעשות. אם נשארים. נשארים עם הידיעה של מה שהיה והרצון לבנות את הזוגיות מחדש. אבל זה רק אחרי ששניכם מחליטים ומודעים לבעיתיות של האמון. אם המצב לא מתאים לך. אם לא מתאים לך לחיות ביחד אבל כל אחד ואחת לעצמוץ דברו ותחליטו יחד. דניאל

לינשוף

אסתכן בהבעת דעתי האישית, שהיא אולי מזווית קצת שונה, במקרה אני מכירה מקרוב את נושא המוניות - אחד מבני משפחתי הקרובים עובד כנהג מונית והנושא מוכר לי, ברצוני לשאול אותך שאלה מהפכנית שתהיה לך אולי רק חומר למחשבה: האם תסכים להפוך מינשוף לילה לינשוף יום? אני יודעת שזו הצעה לא שגרתית אך היא מבוססת על הכרה שלי את קרוב משפחתי שהזכרתי עובד כנהג מונית יום יום משעה 11 בבוקר לערך וחוזר הביתה בערך ב 9-8 בערב. לדברי המשפחה הוא מצליח בהחלט לעשות את היומית שלו בשעות היום ללא צורך בעבודת לילה. לדעתי האישית בנית אמון ביניכם מחדש בהחלט יכולה לכלול פשרות וויתורים הדדיים שתעשו זה למען זו ובאופן הדדי, במילים יותר ברורות: תוכלו למשל להגיע להסכם ביניכם שלמען בנית היחסים מחדש, ובמיוחד לצורך בניית האמון ההדדי ביניכם אשתך תסכים לוותר בשלב זה על האינטרנט בתמורה לכך שאתה תסכים להקדיש לה את הערבים - להיות איתה בערב. כל זה בתנאי שתדברו ותראו ששניכם אכן מעונינים להמשיך ולהשקיע ולשקם את הזוגיות. רק רעיון למחשבה עבור שניכם. בהצלחה

והכי חשוב

שניכם נפגעתם וזה כואב,אך זה עוד לא מאוחר מדי, - הזדמנות לשניכם לנצל את הכאב ולשאול - טעינו, במה עלינו להשתנות? במה נפצה זה את זו על מה שהחסרנו כל השנים? והתשובה: (לא קלישאה) - אהבה אמיתית- להחליט שנינו יחד, שהשני חשוב עבורי לפחות כמוני, לתת זה לזו מה שהשני זקוק באמת, להתחיל - אף פעם לא מאוחר - לאהוב זה את זו והרבה, (ואז ייעלם הצורך לקשור זה את זה בחבל כדי שלא יברח) בברכה, טלי -כי על כל פשעים תכסה אהבה-

טלי-"לפני עיוור לא תיתן מכשול"

נראה לי שלזה התכוונת .... אבל המציאות מלמדת אחרת יכולים ל"החביא" אותך תחת מלבושים רבים,תחת "תחפושות" שונות אבל אתה זה שמחליט אם לעשות את זה או לא ! ואם החלטת שכן אז אור או חושך לא משנים דבר. ומהמקום שאני באה הספקתי לראות הרבה מוניות סביבי כשעוד היה אור......

היי דניאל

זה כמובן עניין שהשניים יחליטו ביניהם,אם זה באמת הצורך שלהם ואם לא. מה שהתכוונתי בעצם זה שבשלב ראשון ורק לצורך חידוש תחושת האמון שנפגע קשות, יכול לעזור לשניים לתת אחד לשני הרגשה ש"הנה אני הולך לקראתך - ואם זה פוגע בך אני מוכן לתת לך את הרגשת הבטחון (ואפילו שזה בטחון מדומה!) שאני לא מתפרפר",ולו רק כמחווה של התחשבות הדדית, ולמרות שזה פיקטיבי בכל זאת בשלב ראשון לדעתי זה כן יעזור לשניים להתחיל לחדש אמון משום שרגשית זה יכול לתת תחושה מסויימת של בטחון, בהמשך - יוכלו לוותר גם על הצורך הזה ולשחרר את החבל, לאחר שיווצר אמון, על בסיס היחסים האמיתיים ביניהם כי במצב של אהבה אמיתית אין צורך להלך עם בן זוג קשור בחבל. על כל פנים עד כמה שידוע לי עניין העבודה בערבים ובלילות הוא עניין רגיש עבור נשים רבות, ונראה לי שנשים רבות חשות טוב יותר כשהבעל נמצא איתן בערב, כך נראה לי.

לי כל הסיפור הזה לא נראה...

מצטער אם אדבר בלשון קצת חריפה אבל...לפעמים צרכים "סטירה" (מה שנקרא טיפול בהלם) אני מנסה להבין אותך אבל פשוט לא מצליח להזדהות איתך. קיימת רומן במשך שנתיים מבלי לחשוב לרגע איך אשתך מרגישה. אחר כך החלטת להפסיק ולחזור למוטב וציפית שהכול יחזור לקדמותו, ושאישתך המתוקה תחכה לך שתסיים את ה"שגעונות שלך" ותקבל אותך בידיים פתוחות. ואני שואל אותך- עוד לא קלטת שאתה כל הזמן חושב רק על עצמך. אתהפצחת ברומן אתההחלטת לסיים אתהרוצה את אישתך בחזרה אתהמחליט הכול....... אז לידיעתך דברים לא הולכים ככה. אתה לא יכול להחליט איך החיים שלך צרכים להיראות כי להזכירך בחיי נישואים יש שנים ולא רק אתה.... לכן אחי צר לי אבל לדעתי : תאכל מה שבישלת!!! נ.ב- אל תתרגש כל כך מעוצמת הדברים כי אני ואתה באותה ביצה סרוחה...ואולי כתבתי את זה בשבילי. אולי!?!?!?!?

adam33

New member
ידידי הנהג

למרות מה שכולם יחשבו אני אומר תעצור אותה כעת!!! אל תשיב כן לבקשה שלה אתה יודע למה?? כי היא בעצם עושה לך בית ספר היא מאותת לך אל תחשוב שאני טיפשה ושלא ידעתי מה קורה איתך והיא הרבה יותר חכמה מימך וכעת אתה הרי יודע שהיא נוסעת למישהו אתה רק לא מודה בכך אתה פשוט רואה את זה שהיא פיתאום עצמאית וזה קצת כואב לך שהיא רוצה לממש את החופש הריגשי שלה ולכן תעצור אותה כעת קח אותה לייעוץ איתך תאמר לה שזה לא סוד שאתה פנית לכוון שני כי לא הרגשת את חיי הנישואין תגיד לה עד כמה אתה רוצה לשקם ואתה מוכן לעשות הכל הכל הכל ( בהנחה שתעשה הכל כי אל תישכח היא יותר חכמה מימך) קח אותה ושכנע אותה בכל צורה ואם החיים שלך חשובים אפילו תומר לה שתגיע ולא תעשה כלום ושהיא רק תישמע אני מאמין ברגע שאתה תהיה כן היא תהיה כנה וברגע שתתחילו בטיפול זה ירוץ לכם בהצלחה ושאלה קטנה קטנה.. הית מוכן להשכיר את המונית למישהו אחר אם היא היתה אומרת לך שזה מה שיציל את הנישואין??? שאלה למחשבה...

האינטרנט כתרבות

בזמן האחרון יוצא לי לחשוב על זה לא מעט. אנשים צריכים לבצע תקשורת עם אנשים אחרים והאינטרנט הוא גם כן סוג של מדיה תקשורתית. מדיה נפלאה שאפשר להיות בה מי שרוצים בעצם. בלי שאלות, בלי שום מחויבות. כמה אנשים אתם רואים שקמים בבוקר, שותים קפה ויוצאים לרחוב וצועקים "אוף כמה שאני חרמן/נית" בקולי קולות? לא יותר מידי ואם כן, מייד מזמינים משטרה. מצד אחד נפלא, מצד שני מסוכן... (ראו ערך אזהרות האיש מהמערה) הוירטואליות היא פתח לכולנו לפרוק, להשמיע וגם לשמוע וללמוד. מסוכן אבל גם ללכת ברחוב מסוכן לא פחות. זה נהיה מסוכן יותר כאשר אנחנו "סומכים יותר ויותר על האנונימיות ומגלים לפתע ששיחררנו יותר מידי פרטים ומרגישים לפתע מאויימים על ידי החדירה לפרטיות (קרה לי פעם אחת כשהייתי תחת ניק אחר). מה שכיף זה שתמיד אפשר "להיוולד מחדש"... איך כל זה מתחבר אליך? אתה מרגיש מאויים בגלל שאתה חושש שאישתך "מחפשת" באינטרנט. במקרה הזה האינטרנט הוא פשוט מכשיר הרבה יותר פשוט מלכתוב מודעה בעיתון, או סתם להתחיל עם כל מיני אנשים ברחוב. והשאלה הראשונה שלי אליך היא עד כמה אתה סומך על אישתך? לפני האינטרנט מה דעתך הייתה על טיול שלה לבד נאמר לסיני או להודו? (מקומות שגם להם התווסף נופך דומה) הרי אישתך יכולה להכיר לפחות 20 אנשים ביום אם היתה רוצה. לאישה זה גם הרבה יותר קל "להתחיל" או לפחות לתת לצד השני הרגשה שהיא "מחפשת"... אם אתה לא סומך עליה, כאן מתחילה הבעיה. בגדת בה, סיפרת לה על כך ועכשיו אתה חושב שהיא תחזיר לך או שכבר עשתה זאת. ביום שבחרת לשבור את האמון עשית את הצעד הראשון. זו לא אשמתה (לפחות לא באופן מלא כי לכל דבר יש כנראה סיבה. אנשים לא בוגדים סתם). ומי שצריך לתקן, לבנות אמון ולהאמין זה אתה ולא היא. אם אשתך אוהבת אותך, היא תמשיך לעשות זאת כל זמן שתיתן לה סיבה לכך. ביום שהיא תפסיק להיות מרוצה ממערכת היחסים שלכם, האינטרנט, העיתון או כל מדיה אחרת יוכלו לשמש אותה למצוא עניין.... כל זמן שיהיה לכם טוב יחד, האינטרנט יהיה סתם עוד מקום בו אנשים יכולים לתקשר... בהצלחה.

ינשוף יקר

אני קוראת את דבריך ולא יודעת אם לכעוס או לכאוב. כל זמן שאתה מנהל את חייך לפי הגחמות שלך הכל טוב ויפה עבורך. ברגע שהצד השני נוקט עמדה כלשהיא, אתה נכנס למגננה, לפגיעות במסווה של גבריות. כמו שאראה דניאל: אתה.....ואתה....ואתה.... אז הצעתי לך: עוד פעם אתה....אבל הפעם אתהסובלני ומבין יותר. כרגע תן לאשתך את המרחב לו היא זקוקה, גם אם היא רוצה לנסוע לחופשה לבדה. לא כל חופשה לבד - משמעה רומן. האמן בה ולה - הרי אתה עדיין אוהב אותה. עברתם משבר לא קל, אתם צריכים לאחות את השברים,מצד אחד עשיתם צעד אחד קדימה, לא השארתם שד סמוי במגירה, שוחחתם על הכל. מצד שני הבית ממשיך להתנהל באיזו שגרה אתה עובד בלילות (מרצון או כורח) והיא גולשת באינטרנט. לא אציע למי מכם להפסיק לעבוד בלילות או להפסיק לגלוש במחשב. אוכל להציע: שבו, דונו בבעיה והחליטו האם אתם רוצים להישאר ביחד. זכרו אתם רק בתחילת הדרך והדרך לא קלה. אם הנכם רוצים באמת ובתמים לשמור על המשפחה, עליכם למחוק את משקעי העבר, להסתכל קדימה, להאמין אחד בשני ולתת את מרחב המחיה. חיי נישואים טובים לא מתקיימים מאליהם, צריך לעבוד קשה כדי לשמור אותם כאלו, אסור להניח לשגרה ולבעיות לכרסם בהם. אני מאמינה שנישואים דומים למדורה, אם לא נבעיר את האש בחומרים הנכונים היא תכבה. ואת אש הנישואים צריך לשמור בוערת בכל דרך אפשרית: באמון הדדי, בשיחות נפש, במרחב מחיה, בתשומת לב, באהבה רגשית, באהבה גופנית ובהפתעות (טובות) מכל סוג. אם אתה באמת רוצה אותה, תגיע בבוקר המחרת עם
אחד (זה מספיק), חיוך חם, והרבה רצון לבנות את מה שנהרס.
וחומר למחשבה: אני מכירה נשים נשואות שלא עבדו יום אחד מחוץ לבית, לא יצאו מתחומי הבית והסביבה בה הן גרות, לא מודעות לפלאי הטכנולוגיה ורזי האינטרנט, ומנהלות רומנים מתחת לאפו של הבעל. אז מבחינתי האינטרנט הוא רק תרוץ.
וב ה צ ל ח ה

למה לא מיומנו של בעל חשדני?

כי משום מה הכינוי שנטלת לעצמך והכותרת, אולי מסיטים את תשומת הלב מהעיקר. אתה בחרת את המקצוע שלך. את שעות העבודה ,את הרצון לנהל מערכת חוץ נישואין ואת ההחלטה לנתק את הקשר הצדדי. אתה בחרת לשתף את אישתך בזמן ובמקום שנראו לך ואז בומס! לאשתך יש חיים נבדלים משלך, רצונות, תקשורת בין אישית,-ועם זה קשה לך להתמודד. ועכשיו צריך להחליט על כיוון חדש- של התחברות או הפרדות. אתה רוצה התחברות,אבל אני לא מצליחה לקרוא מה אתה מוכן ל"שלם" עבור זה. אתה לא רוצה פרידה,אבל אתם משוחחים על הנושא לא אחת( מה שבוודאי מציף חרדות אצל שניכם). היא כנראה משדרת לך,"אני לא מאמינה לך". "קשה לי להאמין לך". אתה גם לא מאמין לה.האיטנרנט הוא כולו צ´אט עבורך, (כאילו שאי אפשר לקיים רומן עם השליח של חנות הירקות בלי לעזוב את פתח הבית..),אתה לא מאמין לה שהיא רוצה חופשה לעצמה. למה אתה לא מאמין? כי אתה יודע משהו, אתה רומז על שינוי בחודשיים האחרונים. אתה חושד שיש רומן ממשי ולא וירטואלי. אז בוא נקרא לדברים בשמם ,הגלוי והמפורש. לך יש חיים נפרדים,בחרת לחזור הבייתה,אבל האם בחרת גם לבנות זוגיות מחודשת? לה יש חיים נפרדים ,אולי אחרי הרבה שנים . האם זה יוצר אינטימיות ואימון. לתחושתי- ממש לא. אבל האם ניתן לכפות אינטימיות על מישהו? על בן זוג, כי אתה סיימת שלב מסויים בחייך,גם זה אני לא חושבת. בנדנדה הזו של הזוגיות יש שניים. זוכר את זה?

לכל המגיבים

מבקש להודות לכם על תגובותיכם נתתם לי המון חומר למחשבה.. בנתיים היא יוצאת לחופשה לבד (אף על פי שאני מודאג מאד)... ומקווה שלאחר מכן נוכל לשבת ולשוחח שוב ולהחליט החלטות חשובות לשנינו. תודה לכם

האלי

New member
בשביל להאמין צריך להאמין

אין דרך "לגרום" למישהו להאמין בבן הזוג שלו. כי גם אם עד היום לא היה כלום, מי מבטיח לי מה יהיה מחר? ולכן אם אתה רוצה לבחור להאמין לאשתך, פשוט תאמין. בלי לבדוק אותה, בלי לחשוד בה. תאמין לה שהיא אומרת את האמת. אין שום דבר אחר שאפשר לעשות. צריך לבחור מה רוצים ולעשות את זה. ואם אתה בוחר, תהיה הבחירה אשר תהיה, תעשה את זה בלב שלם, בלי שום צל של היסוס או פקפוק. שלך, האלי.

La La

New member
בעלי גם עובד בלילות

ואם לומר את האמת זה מקשה מאוד על הזוגיות שלנו, והאינטימיות. תן לה ללכת. אפילו שבעלי חסר לי מאוד אני נלחמת בעצמי לתת לו מה שמגיע לו וכן מגיע לי, אותנו. היא צריכה חופש מהבית, מהעבודה מהכול. מי יודע אולי סו סוף מצאה את הנקודה השלווה שלה שלאחר החופשה תחזור אליך אישתך האוהבת והטובה.

שוב תודה על התגובות

עברתי את החופשה של אישתי בשלום, ואכן עשתה לי בית ספר, מרגיש לא נוח עם כל המחשבות והחשדות שהיו בליבי ובראשי. ואכן היה לה מאהב לחופשה וזה הייתי אני! נתנה לי לסבול במשך שבוע ימים, מחשבות מטרידות שאפילו כתבתי לפורום לקבל תמיכה מכם ואכן צדק אותו אחד באחת התגובות שהיא חכמה ממני. הוזמנתי להגיע אליה בשעת לילה מאוחרת כ"מאהב" לשכוח מהילדים, מהכסף, ומהבאלגן בינינו, בילינו שתי לילות נפלאים והבלון שניפחתי התפוצץ לנגד עיני. הרגשתי כמו אידיוט, הכל התהפך לי בראש והרגשתי שאוהב אותה יותר מאי פעם. יודע שיהיו נסיגות והשגות אך הדרך עוד ארוכה להחזיר אותה אלי.

למעלה