מיומנו של מכור

מיומנו של מכור

כתבתי למטה, אבל זה לא קופץ... אז תסלחו לי שאני כותב שוב. ראיתי ביום רביעי את 6X7 המחזמר. כשנגמר הפרק המחשבה הראשונה שלי הייתה "אני חייב לראות את זה עוד פעם" אבל כשהפרק נגמר "Where do we go from here" הסקרנות אכלה אותי מה קורה עכשיו כשכל הקלפים על השולחן ואין יותר סודות הייתי חייב לראות עוד פרק. אז ראיתי מיד את הפרק הבא 6X8 "השכחה הגדולה" לא מתמודדים עם שום דבר מהפצעים הפתוחים. מאז ראיתי עוד ארבעה פרקים אבל אני כל הזמן חוזר למחזמר, הוא לא יוצא לי מהראש, וראיתי אותו ארבע פעמים נוספות במהלך הסופ"ש (מודה, דילגתי על השיר של זנדר ואניה בשלוש מהפעמים האלו). בלב שלם אני יכול להגיד שאף פעם לא ראיתי דבר כזה... גאונות לשמה. דבר ראשון העלילה, עוד לפני הסגנון, פותחים הכל, אין יותר סודות והכל נעשה בצורה כ"כ משכנעת. פאנצ ליין מדהים - "She needs backup, Tara, Anya..." משפט מפתח - "Say you are happy now, once more with felling" שמתם לב שווילו כמעט לא שרה, יש לה שתי שורות וגם כששרים כולם ביחד היא אפילו לא עושה כאילו. והסגנון פשוט מדהים אין לי מילים להסביר מה ולמה, אבל רק העובדה שראיתי את הפרק הזה חמש פעמים בארבעה ימים אומר הכל (וזה בלי לפגוע בארבעה פרקים חדשים) הבעייה של פרק כזה, הפרקים אחריו, אין להם סיכוי... אני חייב להודות שאני צריך להתאמץ בשביל להזכר מה היה בהם, הם נראים לי סתם פרקים. למרות שבשעה טובה, ספייק מקבל את שלו, היה שווה לסבול שתי עונות! אחרי הריב של ווילו וטרה והפרק של השיכחה אני מוכן לקבל את ווילו בתור דמות רעה, ואת זה הבנתי ברגע שאיימי חזרה. היא שואלת במבט מאיים "כמה זמן הייתי בכלוב" ואז באפי נכנסת ומוצאת את ווילו יושבת על המיטה לבד בשקט, הייתי בטוח (כמו כולם בטח) שהיא החזירה את איימי לכלוב ואז זה נופל עליך פתאום שזה כ"כ ברור, כ"כ מתבקש, שאין ברירה, ווילו רעה. ואז לא... איימי יוצאת מהשירותים. ואז נזיפה עצמית למה אני חושב ככה עליה, היא טובה, מעולם לא עשתה רע לאף אחד... ואז הפרק הבא שוב ווילו רעה ואפילו מסכנת את דון (זה רק אני? או שהיא באמת הדבר הכי מתוק שיש?) ואז שוב פרק שלם היא נגמלת מקסמים... מעניין לאן הולכים מכאן? להמשיך את הנדנדה? * שאלה רטורית!!!!! * (למרות שמהמשחק "איזה דמות אתה" יש לי מושג לאן זה הולך) אבל זה אחד הדברים המדהימים בסדרה הזאת, זה פשוט סידרה חכמה, לא מאכילים אותך בכפית נותנים לך להבין לבד... הקטע שתיארתי עם ווילו ואיימי, נותנים לך לבד לחשוב שזה מה שקרה. או בפרק של השכחה אחרי שהזכרון חוזר לכולם, אף אחד לא אומר כלום, כולם מסתכלים על ווילו במבט עקום אבל לא אומרים לה כלום... עכשיו נשארה לי בדיוק רק עונה וחצי... לא רוצה שזה יגמר!

זה בהחלט פרק מעולה,

ובכלל עונה 3 מעולה לדעתי. השיר של זאנדר ואניה מעולה, אני לא מבין למה דילגת עליו.. (
) דון בהחלט נהדרת, אבל הרוב כאן שונאים אותה... אז תיזהר.
ווילו לא שרה במחזמר כי אליסון ביקשה לשיר כמה שפחות..

אין כמו טיפים פנימיים מהתוספות....

אליסון גם "רמזה" שהקול שלה עבר עיבוד טכני כבד על מנת שלא נסבול יותר מדי..

k R I P s

New member
גם אני דילגתי בהתחלה על זאנדר ואניה

ואז על טארה ואז על סוויט. סמוך עליי, אתה תחזור אל השיר שלהם ותתמכר גם אליו. אני כבר נהפכתי אדיש לפרק... הוא כבר חלק ממני. אני לא יודע אם זה טוב או לא

למעלה