מיומנו של חולה

מיומנו של חולה

הדבר הכי מבעס בלהיות חולה זה להיות חולה כשאתה כבר אחרי מסגרת בי"ס, מה כבר זה יכול לתת לי? אם הייתי אומר לנהג מונית שתבע ממני עם עיניים יורקות אש, 400 שקל על שדפקתי לו טלויזיה בדיוק בפנס הימני האחורי('מותק,זה מרצדס,אולי אפילו יותר מ-400') שאני קודח עם איזה 39+ מעלות חום ועוד לא ראיתי רופא כבר יומיים,הוא היה שולח אותי לכפר שאול, אני בטוח שיש לו קשרים שם. אם הייתי מנסה להסביר לאורחים היקרים שלנו שאני נראה ככה ומדבר ככה רק כי אני חולה, הם היו אומרים 'שתוק יא מכוער',וגם אם לא-הם היו מסתכלים,שותקים,ממשיכים בחיים שלהם,ואני ממשיך לחכות שמשהו ייצא לי מזה שאני חולה.לא,זה לא יקרה,אני אחרי בי"ס.נדפקתי,אולי בצבא,אולי גימלים,הנה עוד סיבה טובה להתגייס,יהיה בשביל מה להיות חולה! אולי בשביל התה שאני שותה,סתם ככה אני לא שותה כזה הרבה,לא ידעתי שזה עד כדי כך טעים.ואולי זה בכלל חלק מהקונספירציה נגדי,שהנה עד שיש לי עבודה,אני צריך לקבל דלקת גרון על הראש.כן כאב לי הראש בצורה שבחיים שלי לא כאב לי.יצרני האקמול באשר הם אוהבים אותי,לפחות הם.בזאת אני מקדיש להם את הרשימה הזאת(בתנאי שהם לא מקסיקנים),אבל צר לי-הסוף טרם הגיע.אחרי 3 ימים קשים של מחלה,קשים מכדי ללכת לרופא,אבל מספיק קלים כדי לעצבן נהג מונית עצבני,הגיע הזמן ללכת לרופא,כי אני כבר מתחיל להרגיש בריא ואם אני לא אלך עכשיו,אף אחד לא יאמין לי שבאמת הייתי חולה,אז טוב נו,הולכים לרופא,הרופא נחמד,דורש בשלומי ומופתע לראות אותי מגיע שלא בגלל דרישות צבאיות,ותוך שניה קובע שיש לי דלקת גרון,אני באלגנטיות מחליק החוצה,עובר משטח גרון ע"י אחות רחמנייה,אני חושב שזה רק בשביל אישור רשמי,וקונה לי אנטיביוטיקה שתעביר איתי את 10 הימים הבאים.אך כאן לא תמו תלאותי,בעצם הם די תמו,כי אני כבר הרבה יותר בריא,ורק מידי פעם מרגיש חולה לקצת זמן. עכשיו,ישאל את עצמו הקורא הישר,ורוב קוראיו המושבעים של רשימת 'מיומנו של חולה' הם ישרים,למה זיינתי לכם בשכל על זה?מה עשיתם רע?אז קודם כל,עשיתם רע,אתם,כל שאר החולים בפורום שכנראה הדבקתם אותי.אז בבקשה,כשאתם חולים,לא לכתוב על זה הודעות,זה מידבק,אבל לא בגלל זה באתי לנקום בכם.כתבתי את זה בשביל מטרה 1,אני צריך לינק להודעה שלי בתפוז(לצורך נסיון קבלת מינוי למנהל),ובגלל החלפת ניקניימי לפני מס' ימים אין לי בניקניימי החדש הודעה ארוכה,אז החלטתי לכתוב עכשיו..מקווה שהם בעצמם לא באמת קוראים את זה,רק רואים הודעה ארוכה..וגם אם כן,אז..אממ שלום לכם תפוז,מה קורה?תגיעו להחלטות נבונות שם,בהביי!

lollapalooza

New member
צבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל, טוב לראות שאתה חי. למען ההגינות אני היחידה שדאגה לך. תרגיש טוב, תיקח המוני
עד שזה יעזור. ושיהיה בהצלחה עם הטופס הארור הזה...

Ez sLeeP

New member
גם אני דאגתי המוןןן.. בלב. ../images/Emo3.gif

צביקוש, פילוסופיות מחלה זה השוס. אהבתי מאוד. חולה על כתיבה ממורמרת.

../images/Emo184.gif../images/Emo163.gif

הודעה ארוכה:] יפה.. אז כן, בהצלחה עם תפוז:p תרגיש טוב, תנוח הרבה זה עוזר..לא בעצם זה סתם כיפ. ואפילו שאתה לא במסגרת מסויימת.. זאת עדיין "הפסקה" שכזאת, והפסקות זה טוב..
ילדה טיפשע שאמא שלה חוזרת מחר:]]]]]

צביקוש-

אני מצטערת!!!! אין לי זמן לקרוא את כל ההודעה!!!!אבל אני מאחלת לך שתחלים מהר מהר גם אמא שלי מאוד חולה... צביקוש- אני מתה עליך!! ואין לי אי סי קיו יותר אז אני אשאל פה- מצאת עבודה? איך בחיים? מה עם צבא? מה קורה איתך ב-נ-א-ד-ם???. זה הכל. תענה במסר אם אתה מרגיש שאתה מציף.. להית'...

אממ בממ וואמ

היי הייי..עכשיו אני מבין סופסוף למה לא ראיתי אותך באיסיקיו..לפחות תגידי..לא נורא. מצאתי עבודה,שאנטי באנטי כזה,למרות שזה ניקיון..3 ימים בשבוע.רק שישלם לי כבר.גרר.איפה זכויות העובדים איפה? וצבא..אין לי כוח לחשוב על זה.עד שקיבלתי זימון לסטילים שרציתי(כי עד עכשיו הם לא ידעו שסיימתי י'ב בסופו של דבר),החלטתי שכבר לא בא לי,אז לא יודע מה כן,פשוט כלום,הכל שם חרא,אז נחכה למרץ ונראה.. ובית שמואל הם בית זונות אוףףף איתם.

לא נכון!

תשאלי את צבי.. מסכן.. כמה ניג'סתי לו שילך לרופא... שמחה שאתה מרגיש יותר טוב!!

למעלה