מיומנו של גבר נשוי

israel or

New member
מיומנו של גבר נשוי

יום קשה שבוע קשה חיים קשיים די! אין כבר כוח. אחד מי יודע? אחד אני יודע! שניי עבודות שניי ילדים אישה אחת כלבה אחת(צעירה) משכנתא אחת (לכל החיים) מינוס אחד גדול וישראל אחד אלוקינו אלוקינו... תן לי כוח. כבר כמה ימים אני מרגיש מיואש כאילו החיים גדולים אליי נישבר מהכל, הרבה זמן גם לא היה לי סקס אפילו סתם לאונן כבר לא בא לי, עוד יום עבודה מוציא את הכלבה, את הילדים מהגן האישה בעבודה מיתקשר אליה מדברים כמה דברים טכנים ואז אני שואל "יש מצב לסקס היום?" "כן בטח יש מצב" היא עונה. מגיע הערב אוסף אותה מהעבודה מוריד אותה ואת שאר המישפחה בבית ונוסע לסדנא שלי. זהו.. סימתי את הסדנא השעה אחרי אחד-עשרה אני בדרך לבית מיתקשר להודיע..האישה שולחת לי את הכלבה לסיבוב שסוגר עוד יום מתיש.. עולה הביתה האישה קוראת ספר, אני מיתקלח והיא בספר אני במיטה רואה טלויזיה והיא בספר .. חושב לעצמי שנוסף לחיים הקשים שלי אז גם אבדתי את התשוקה וההיתרגשות לקראת סקס אז מה נישאר? מיתכרבל בפוך ורחמים עצמים עשר שניות ונירדם... מה זה? היא מנשקת אותי ואני מנומנם מחזיר נשיקה היא עוטפת אותי בחיבוק אני מניח אליה ידיים "הופה" היא ערומה..אני מיתעורר אבל לא פוקח עיניים נהנה מריחה הנעים מתחושת העור העדין הרך, מיתרגש מהתאווה שלה היא מפשיטה אותי מטפלת בפיטמות שלי כמו שאני אוהב ידיי נישלחות לבין ומלטפות את הזיין שכבר מיזמן היזדקף כמו אנטנה רגישה שקולטת ש-"הלילה הלילה שימחה גדולה הלילה..." היא עוזבת את פיטמותי וגולשת בנשיקות וליקוקים לאורך גופי עד לבין רגליי מוצצת אותי כמו שרק אישה אוהבת וחרמנית יודעת לימצוץ אני מפסיק אותה וצולל בין רגליה נהנה מהריח מהטעם מהריעדות של גופה היא מבקשת שהפסיק משכיבה אותי על גבי ודוהרת אליי עד לאורגזמה שלה אנחנו מחליפים היא על גבה ואני "נוגח בה ניכנס ויוצא בעוצמה עד לפיצוץ. שנינו שוכבים על הגב מיתנשפים ומחייכים... מסקנות ---------- *כשיש אהבה אפשר גם אחרי עשר שנות נישאוין לעשות סקס בעוצמה של פעם ראשונה *סקס טוב עושה אותי שמח! *זה לא המקום הכי נחמד לפגוש את פרצופה של כלבתך כשאתה "צולל" לזוגתך בין הרגליים.. שבת שלום!

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif סרול.. יא סרוט...

הבעיה שזה באמת טוב! (גם בלי ההמלצות המשוחדות שלך.
)

israel or

New member
נו.. אני לא ממליץ סתם!

זו הפעם הרשונה שאני כותב כאן ברצינות! אז אני חייב לעריך ולפרגן לי. ששששבבבבבבבבתתתתתתת ששששששששששללללללוווווומממממםםםם!!!!!!!

ferdinand

New member
מעורר הזדהות (ועוד משהו)

כתוב נפלא וקולע! בכלל, הרבה זמן לא הייתי בפרום הזה, והוא נפלא! בקרוב אשתדל לתרום גם מעצמי.

ferdinand

New member
וגם מיומני נשואים

באותו יום ברחתי מוקדם מהמשרד, סתם בלי סיבה מיוחדת, היתה לי הרבה עבודה, אבל בלי שום חשק לעבוד. כשהגעתי הביתה, הופתעתי למצוא את האוטו שלה בחניה. פתחתי את הדלת, שמעתי קולות. נבהלתי קצת, התקרבתי אל חדר השינה, והצצתי פנימה... גבר זר שכב על המיטה, ואהובתי רכונה על הזין שלו. הייתי בהלם, אבל גם מהופנט בלי יכולת להסיר את מבטי. הם היו כל-כך מרוכזים בעצמם, שלא הבחינו בנוכחותי בכלל. שמעתי אותם גונחים ומצחקקים. אז היא התרוממה מעליו, מלקקת את ביטנו, נשכבת מעליו. ומחדירה אותו לתוכה, ומתחילה ברכיבה פראית. היא עם הגב אלי מסתירה אותי ממנו. ראיתי את הטוסיק העגול המושלם והמוכר כל-כך שלה, ואת הביצים שלו מבצבות מתחתיו, בכל פעם שהיא מתרוממת. עכוזה נע עליו קדימה ואחורה ובמעגלים, התנועה המוכרת והנעימה הזו. ידיו נעות על גבה ומתניה, ואז לפנים, כנראה חופנות את שדיה. היא מתמתחת מעליו וגונחת, ואז צונחת עליו, ראשה נע לצדדים כמו שהיא תמיד עושה כשהיא מנשקת ומוצצת את לשוני. ידיו אוחזות את עכוזיה, מרימות אותה, ובתנועות אגן נמרצות נכנס ויוצא ממנה, והוא אפילו בלי קונדום. הגניחה העמוקה שלו כשהוא נמצמד אליה חזק עמוק בתוכה, העיר אותי מהשוק. הרגשתי את הלב שלי מתרסק לרסיסים, אבל הזין שלי זקוף כמו תורן. חמקתי מייד החוצה, סהרורי, נכנסתי אל האוטו, והתחלתי לנסוע. נסעתי אל הכביש הבינעירוני, המחשבות רצות, דמעות מלאו את עייני, אך בכל פעם שנזכרתי במסצינה מייד גם "הזדקרתי". לא יודע כמה זמן נסעתי, שעות, לבסוף פניתי לחזור. כשהגעתי הביתה היה כבר חשוך. ערב רגיל כזה, שעבר בשתיקה, מלבד דיבורים עיניניים, מקלחות לאפרוחים, מנסה בשבילם לאסוף את עצמי, מקריא סיפור, הקטן שישן מלא בצהרון, לא רצה ללכת לישון. עד שסופסוף. היא כבר נכנסה למיטה אחרי מקלחת, "אני הרוגה..." הלב שלי פעם בחוזקה, לא ידעתי מה להגיד ומה לעשות, איך לפתוח את הנושא, ואיך זה יגמר... נכנסתי למיטה, היא עשתה עצמה ישנה. לבושה בגופיה השחורה ותחתוני תחרה. שלחתי אליה יד. אין תגובה. לא יכולתי להתאפק. הכנסתי את היד מתחת לגופיה. הרגשתי את פטמותיה מתקשות. יכולתי להרגיש את המאבק שמתחולל בה. יכולתי להרגיש את המאבק שמתחולל בי. הרמתי את הגופיה. מכניס את הפיטמה שלה לפי. התגובה שלה היתה הרבה מעבר ל-"טוב אעשה הכול רק שלא יחשוד". היד השנייה גיששה אל בין רגליה, שנפתחו לכבודה. נכנס אל תוך תחתוניה. מרגיש את הרטיבות והחום שמתחילים להתפשט, הפשלתי אותם. מלקק את שדיה, ויורד בליקוקים אל בין רגליה. היא תפשה את ראשי וניסתה להרים אותו למעלה. התעקשתי. מפשק את שפתיה ומנשק אותן. המראה של הביצים שלו מבצבצות בין ישבנה קופץ אל ראשי. מחדיר את הלשון עמוק לתוכה, כמו חיה שתרה אחר ריח זר בטריטוריה שלה. מוצץ את הדגדגן. מרגיש את גבה מתקמר. (שום טעם או ריח זר, הכל כאילו כרגיל ומוכר) שוב היא מושכת את ראשי כלפי מעלה. הפעם נענה. זוחל כלפי מעלה בין רגליה, עד שפנינו נפגשות. היא עוצמת עיניים, מקרבת את פיה אל פי. אני חודר אליה, לשונותינו מתגוששות. הגניחות שלה הוכלות וגוברות, עד שמרגיש את ההתכווציות שלה סביב הזין שלי, שגורמות גם לי לגמור. אני נשכב לצידה, מתנשפים. שוב הכאב מפלח את ליבי. ואז מסתובבת אלי ולוחשת. "אהובי... יש לי משהו לספר לך...." הערה: לא מבוסס על סיפור אמיתי (אני מקווה)
זו לא פנטזיה שהייתי רוצה שתתגשם,
אבל היא בהחלט מחרמנת אותי.

israel or

New member
הסיפור הראשון שאני קורא פה

יפה מחרמן ואין ספק שזו לא הפנטזיה שלי!!!!!!!!!!!!!!!! הסיפור שלי דווקא מבוסס ובכיייףףףףףףף!

ferdinand

New member
../images/Emo6.gif

אגב, יצאנו עכשיו מתקופה די מעצבנת של מתח וכאלו, (כמו שתארת השיגרה, עניינים כלכליים, וכו') והיתה לנו סצינה די דומה למה שתארת! רק בשביל זה שווה לעבור לפעמים תקופות אפרוריות שכאלו! וגם אשתי עובדת עם קהל... פעם היא סיפרה לי שאחד הלקוחות ניסה להתחיל איתה... לזכותו יאמר, שהוא חשב שהיא לא נשואה (לזכותה יאמר שהיא ספרה את זה) גם באותו ערב, היה לנו זיון שאני זוכר אותו עד היום! למרות שזה היה מזמן!

bugbuster

New member
ואההההההההההההה!

פרדיננד, איפוא התחבאת כל הזמן! זה מדהים. גילוי הלב הזה, העינוג והחרדה בו זמנית, שהיא מנת חלקו של כל גברלבת זוגו. אין לך שניות ודרמטיות גדולה מיזה! דיכוטומיה של ממש. קונפליקט וסערב ולא במילים מתורבתות של סלוןנים. ככה. במציאות אשכרה.
עצום. ברוך הבא.
אשר לשרוליק, הוא עוף ניכחד זן מוגן. ואהההההההה, נהדר! שתהיינה הרבה כתיבות כאלה.
אגב, אם תירצה אתן לך את מה היא כנראה הסיבה לתשוקת הגבר לראות את אישתו נידפקת. טו בי קונטיניוד?

ferdinand

New member
מוקדש לישראל!

אז הנה גם, סיפור אמיתי מהחיים! כבר תקופה ארוכה ששנינו, כל אחד שקוע בכעס שלו, ובכאב שלו... שנינו פגועים, ושנינו פוגעים... והכי קשה היה לראות את המבט הזה בעיניים שלך, שהיה בו לא רק כעס אלא גם שינאה... ובפעם האחרונה ההיא, שכבת שם קפואה כמו קרח, לא יודע איך עשית את זה, אבל ממש כאב לי כשחדרתי אלייך. וכבר חשבתי שזה הסוף. וכבר התחלתי להריץ סרטים בראש (היא לקחה הקפה, הוא לקח הקקאו... בן הולך עם אבא, או בן הולך עם אמא??) ואז היתה סערה גדולה. וגשם חזק שטף את הכל. עד שהתבהרו השמיים, ופיסת תכלת נקייה ביצבצה בין העננים. ושוב העיניים שלך שקופות, עמוקות ו... אוהבות! וסופסוף יום שישי פנוי לנו, מהאפרוחים, ומהבריחות שלנו מעצמנו. לא הייתי בטוח עד ששאלת אותי: "רוצה?" (שאלה רטורית) תמיד אהבתי את הדימוי "נשיקות מתוקות מדבש" כבר שכחתי כמה נשיקות יכולות להיות באמת מתוקות! ואיך שהתגעגעתי אלייך. אל הלב שלך, ואל הגוף שלך. והיד שלך שמתקדמת אל בין הרגליים שלי, מלאה באנרגיות של תשוקה. ואיך שמסתובב לי הראש, סחרחורת ממש, כשהלשון שלי נוגעת בפיטמה שלך. וכשצולל אל בין הרגליים שלך, ומלקק את הנקטר שנובע ממך. דוחפת אותי על הגב שלי, מעבירה את הירך שלך מעלי. מתיישבת, לאט לאט מחדירה אותי אלייך. ועכשיו זה שוב רך, וחם ורטוב וכ"כ טוב. ולא רוצה לגמור, להישאר בתוכך, להתכווץ כולי להישאב אלייך, להתכרבל בתוך הרחם שלך. אבל לא יכול לעצור, וכשזה מגיע, את לא מרפה, ממשיכה בדהרה, לוחשת מילות אהבה מבעד לנשיקה, והעונג כמעט בלתי נסבל - גובל בכאב. עד שאת מתמוטטת ומשתערת עלי. ...

למעלה