מיומנו של בטא טסטר...

funkey monkey

New member
מיומנו של בטא טסטר...

שלום, הבטחתי לכם פרטים מהבטא, ואני מקיים, ואני מדבר על לא אחרת מ Star Wars Galaxies, אז נתחיל. אוקי, זאת הדמות השלישית שלי, אחרי ש-2 נדפקו, ושמה בגלקסית SW הוא: Guy-Li Chter (עיוות של השם שלי: Guy Leichter) המקצוע שבחרתי לעצמי זה Marksman, אחד שמתמחה בסוגי רובים וקרבות לטווח ארוך. יש את ה Skillz Tree, שזה בעצם "עץ" של יכולות, שאפשר ללכת באיזה חלק בעץ שאתה רוצה, אתה רוצה להיות צלף? לך לחלק של הרובים מבריח? אקדחים וכו' וכו', ואפשר ללמוד את כולם ולהופך ל Master Marksman (שבשילוב עם Master Scout אתה הופך לבאונטי האנטר, ואז יש עוד סקילז טריי..) הקרבות הולכים כמו בכל משחק תפקידים, בתורות, אבל אל תדאגו, זה עדיין מזרים אנדרלין בדם, במיוחד אם אתה נלחם נגד דיובאק או נגד קירט דרגון רצחני (שהם אגב, ענקיים בגודלם). אז אני, גיא-לי צ'טר, התחלתי את מסעיי בטאטואין, שעכשיו כבר הפך להיות כוכב הבית שלי (ואותו אני מכיר גם הכי טוב), אז כמובן שהתחלתי להתאמן ולהלחם בשביל להשיג XP, וכיום אני כבר Riflie Spieclist (הדרך הכי גבוהה ברייפל של הטריי סקייל של המארקסמן), ועדיין אין לי כיוון לאן אני רוצה ללכת מבחינת עבודות (כי ג'דיי אין בבטא) טאטואין מתחלקת לכמה ערים: Bestine הבירה, Ancorhead, עיר המורדים מוס אייסלי ומוס אספה- מי לא מכיר? ויש גם את Mos Entha שזאת עיר חביבה למדיי Mos Tikey שהוסיפו לפני כמה ימים ולא יצא לי לבקר ואת עיר הרפאים Wayfar, השוכנת ליד ארמונו של ג'בה (שד"א הוא עצום) וליד Forth Tusken, הלא זה מבצר הטוסקניים. אני רוב היום חי מסביב לבסטין, ואת רוב היום אני מעביר במשימות, אז ככה שאני הולך וחוזר לבסטין (כי המשימות מסביב לבסטין) המשימות מתחלקות לשתיים- השמדה- בד"כ של גנרטור או משהו כזה, ששומרים עליו 2-3 אנשים, ככל שהכסף רב יותר, ככה השומרים חזקים יותר העברה- להיות שליח דואר, לתת מידע ממישהו למישהו, לא מקבלים הרבה כסף, אבל משימות קלות לאללה (אלא אם כן שולחים אותך מבסטין למוס אנט'ה) אני אתמול הפכתי לאימפריאליסט, שצריך בשביל זה 200 נקודות של האימפריה שמקבלים ע"י משימות. ההטבות שאני מקבל בתור אימפריאליסט מוצהר (שזה אפשרות לעשות, מה שלא טוב בה שכל מורד שאתה רואה יכול לתקוף אותך) זה שבתמורה ל X נקודות, אני יכול לקנות נשק, סטורם טרופרס שייגנו עליך דרואידים וכו'. זה תחילת הדו"ח, תסלחו לי שאני מפסיק באמצע, אבל חייב לזוז לבית ספר אני יעדכן אחר כך :) May The Force Be With You

funkey monkey

New member
מיומנו של טסטר- המשך.

אוקיי, אחרי שעתיים של בית ספר (אין לי מושג למה בכל הלכתי.. שעתיים לא עשינו כלום), אני חוזר להמשיך את הסיפור. אוקיי, נמשיך: יש כמה מקצועות התחלתיים, והם: Marksman- מה שעבדכם הנאמן, איש המתמחה בנשקים לטווח רחוק, אקדחים, בלאגנים, משם אפשר להתקדם ל: Gunfighter, Sharpshooter, Smuggler, Squad Leader, Commando, Bounty Hunter ועוד משהו שאני לא זוכר... Brawler- אוןמ קרבות לטווח קרוב, כל מיני קרבות ידים ונשקים כמו חרבות וזה אני יודע שמשם אפשר להיות: Commando נדמה לי, Sowrdman, טראס קאסי (אומן של קרבות עם הידים) ויש עוד כמה שאני לא זוכר Scout- סקווט, חובב הטבע והקאמפינג :) אפשר להיות ממנו: Creature Handler, שאני יודע שהוא יכול לאמן חיות ואתה יכול לקנות (או שהוא יתן לך בחינם) חיה משלך Bounty Hunter- אל תשאלו למה, אבל כנראה בגלל שבאונטי האנטר משתמש בשטח וזה מה שאני זוכר Medic- רופא, אני יודע שממנו אפשר להיות Combat Medic Artisan- זה מקצוע שדורש קצת סבלנות, זה יותר מקצוע שיתופי להשגת XP, כי ע"י זה שאתה בונה דברים אתה מקבל XP, אז ככה שאתה יכול שמישהו יתן לך חומרים ואתה תבנה לו. אפשר להיות: Weaponsmith- בונה נשקים Armorsmith- בונה שריונות מהנס דרואידים- יש מה להסביר? :) ארכיטקט- בונה בתים (נגיע לבתים א"כ) וזה מה שאני ידוע למקצוע זה עכשיו אחרון חביב: בדרן! כן, אפשר להיות רקדן (שאתם תבינו למה אתם צריכים אחד כזה א"כ) או נגן (לנגן על Nalagorn כמו של מקס ריבו, או הHorn כמו בקנטינות) או עוד משהו שכרגע אני לא זוכר P: במשחק יש 10 כוכבים, והם: טאטואין- ביקרתי, כוכב הבית שלי, כוכב מלא חול, חול וחול. בטאטואין אפשר למצוא מגוון יצורים, כמו הג'אוות, מגוון של פושעים, ריילים, שהם יצורים דמויי דרקוני-לטאה קטנים, הדיוובאקים, שהם לטאות גדולות וחזקות, שדיי קשה לנצח אותם. הטוסקנים, הידועים גם כאנשי החול (שמם ניתן להם אחרי שכבשו את Forth Tusken), הבנת'ות, והקרייט דרגון הקטלניים והענקיים, שיש להם שן או משהו ששווה אלפי אלפים, אבל כמובן, להרוג אותם זה משימה מאוד קשה, במיוחד שאתה לבד. לוק- איפה שנמצא הסטרונגהולד של Nym, שזה בעצם ה"עיר" היחידה בכל הכוכב, מה שכן, יש שם דרואידיקות (כמו שפרק 1 ו-2), כי פעם שם עשו ניסוים איתם, אז אפשר למצוא כמה, כמו כן, יש לטאות ענקית (!) בשם Kimogila רורי- ירח של הכוכב נאבו, שרק משם אפשר להגיע אליו, היתי שם רורי מאוד דומה לנאבו מבחינת צמחייה וחיות, אבל מאוכלס הרבה פחות מנאבו. ברורי הייתי בחיפושים אחר ה Battle Field עליו אני אסביר מאורח יותר, וחרשתי הלוך ושוב אחריו, אבל לצערי לא מצאתי. נאבו- מי לא מכיר? כוכב יפהפה, מה שכן, עמוס לאללה, יש הרבה לאגים שם, כמו בכל הערים במשחק, אבל אפשר לחיות. בנאבו כרגע נמצאים ווידר, פלאפטין, ועוד גנרל אחד ויש באג שמאפשר לראות אותם, אבל אי אפשר לדבר איתם ולא כלום אז חבל. בסה"כ נחמד לטייל במרחבים הפתוחים של נאבו, ולהרוג גאנגאנים... אנדור- אנדור, ירח קטן מלא ביערות גשם, מקום ביתם של האיווקים, משהו כמו דובני 'כפת לי שכיף להרוג, מניסיון. אבל הדובונים הקטנים באים בחמולות, דבר מ-א-ו-ד מעצבן. דוט'וימר- כוכב מלא במכשפות שרגישות לפורס, צמחייה מגעילה, ולא נראה לי מקום נחמד, עוד לא ביקרתי. דנטואין- כוכב בעל מראה נחמד, עם אוכלוסייה דלילה, שימש פעם כבסיס מורדים, אבל האימפריה כבשה אותו, והיום יש שם מוצב קטן המונע מהמורדים לחזור. יאבין 4- מקום מיסתורי ומלא ביערות סבוכים, שימש כבסיס מורדים עד כלא מזמן, במקום יש הרבה מקדשים מימי קדם, מי ידוע, אולי תמצאו שם כל מיני דברים מענינים (לא ביקרתי) טאלוס- אחד הכוכבים מהמערכת הקורליאנית, טאלוס מאוד מזכיר את קורליה, אבל כוכב יותר אפל לטעמי, פחות חופים מאשר בקורליה. קורליה- כוכב הבית של קפטן סולו (שאגב, יש שמועות שסולו וצ'ואי מבקרים מידי פעם בקנטינה במוס אייסלי), מלא בחופים זהובים וצמחייה יפה. ויש עוד כוכב אחד שלא גילו אותו לנו לטסטרים. לא ביקרתי P: עכשיו, יש את העיר, כמו שהסברתי מקודם את הערים שעל טאטואין, אז בכל כוכב יש כמה (במקרה הטוב) ערים, בערים יש מספר דברים: קנטינה- מוזיקה טובה, נשים יפות, ומקום טוב מאוד להרגע ולהזמין את עצמך למשקה, ולהפגש עם אנשים הבאים ועוברים, ולהתחיל בריבים פוליטים סוערים, אשר נגמרים ברגע שמחליטים לקחת את הריב צעד אחד קדימה, ולראות מי שולט על הנשק שלו טוב יותר. בית חולים- לרפא את ה Wounds שלך סטארפוטר ושאלטר- ספינות חלל המעבירות אותך מכוכב/עיר לכוכב/עיר. בנק- מקום טוב לשים כסף, במקרה שאתה לא רוצה להסתובב עם כמה מאות אלפים עליך. באזר- מקום שבו אפשר לקנות כל מה שבא לך מאמנים- אם אתה רוצה ללמוד מקצוע חדש, או סקיל חדש, זה המקום בשבילך. Factions- לכל עיר יש את מקום ההרשמה ל Factoin של העיר, למשל בבסטין תמצא Faction של האימפריה, ששם יש מחשב למשימות, ועוד מפקד ששם אפשר להרשם לאימפריה, אבל אם תציץ באחת הפינות בקנטינה, תוכל למצוא גם אחת של המורדים. טוב, כתבתי יותר מידי, אז אני אמשיך א"כ. קריאה מהנה.

Padme Amidala

New member
וואו! כל הכבוד!!

מצטרף לטאגליינס ביום רביעי...

funkey monkey

New member
זה לא הסוף אבל P:

יש עוד הרבה לרשום, פשוט התחשק לי קצת לשחק ^^ אני ארשום עוד יותר מאוחר.

funkey monkey

New member
יומן, חלק 3.

אוקיי,נמשיך ביומן. עכשיו, אחרי שהסברתי פחות או יותר על הערים (שאני לא ממש אוהב, הפינג שלי שם משתגע, וגם ה FPS בעקבות זה..) נסביר על מה שביינתים עשיתי במשחק ועוד כמה שטויות. אז דמותי הנחמדה, Guy-Li Chter, בן אדם גבוה ושרירי (D:), שיער ג'ינג'י סטייל אובי-ואן בפרק אחד (רק בלי הקוקו והצמה), זקן צרפתי ג'ינג'י וחד גבה (חחח סתם צוחק!) מגפיים חומות, כפפות חומות, חגורה, ובד"כ לבוש או מעין גלימה חומה, או מכנסים ירוקות וגופייה לבנה. חמוש ברובה טוסקני בד"כ, וסמל אימפריאלי מעל הראש. את רוב היום אני מעביר מסביב לבסטין, שגרתי כמה מטרים מחוץ לה, עד שמכרתי את הבית, ועכשיו אני מחכה שהפאטץ' החדש ייצא כדי שנוכל לקנות את הבית החדש שלנו ב90 אלף קרדיטס (שלפי מה שהשותף שלי אמר לי זה בית של חמש קומות הוא חושב). את רוב היום אני מבלה בגיחות קצרות לבסטין, בשביל לקחת משימה, אולי לבקר בקנטינה בשביל להוריד את ה Battle Futiage (מה שמקשה להתרפאות), ולהתחיל עם כמה בחורות בדרך, ולקלע לאיזה ווכיוח פוליטי ברוח התקופה. ואז יוצא בחזרה מחוץ לבסטין, בשביל לעשות את המשימות שלי. יום אחד פגשתי בחורה (נראה לי XP), וסתם התחלנו ללכת לכיוון Wayfar הרחוקה, אחרי 20 עד חצי שעה של הליכה, הגענו לשם, לצערי היא בדיוק יצאה, ומשם הייתי לבדי. הייתה לי מטרה אחת ברורה, להגיע לארמון של ג'בה ההאט! ואכן, אחרי כ-5 דקות הליכה (זה קרוב, וגם ידעתי את הקורדינציות המדויקות), התחלתי לראות באופק צורה של בניין ענקי, וככל שהתקדמתי ראיתי עוד ועוד חלקים מהארמון, עד שהוא נגלה לי בצורתו המלאה. אחרי התפעלות קלה וקריאות Wow, עשיתי סיבוב נואש במטרה למצוא את הכניסה (שהייתה 2 מטר ימיני, והיקפתי את כל הארמון מצד שמאל במשך חמש דקות עד שהבנתי שהייתי צריך ללכת ימינה) נכנסתי לארמון. היו שם עוד איזה 10 בני אדם הרצו להכנס כמוני, ובעוד אני מנסה להכנס לחדר של ג'בה עוצר אותי רודיאן המזהה את עצמו כ Relo Barok, כן כן, הגנגסטר השמן מ JK2, נמצא פה בגירסא הרזה שלו. הוא רצה שאני יעשה לו כמה משימות כדי שאני אוכל להכנס אבל בזמנו המשימה הייתה מבוגבגת (באגים) והלכתי לשווא. חזרתי לבסטין, ומשם טסטתי ללוק, כי חשבתי שאפשר להגיע משם לרורי, אבל טעיתי. אז החלטתי שהטיסה לא תיהיה לשווא ואני אסתובב קצת במקום. אירגנתי שם קבוצה של 14 אנשים, והלכנו לחקור את הלא נודע (לפני שהייתי אימפריאליסט). בדרך פגשנו פיראטים, מפלצות קטנות (יחסית למה שפגשנו א"כ), וכמה דרואידיקות, את כולם הרגנו לא עם בעיה רבה. אחרי כמה זמן, מול עיניינו נגלה הר, כאשר מישהו ירה על ה"הר", ראינו שהוא זז, ומול העיניים שלנו נגלתה לטאה ענקית העונה לשם Kimogila, שאני, הבן אדם הכי גבוה שאפשר לעשות במשחק, מגיע לה לחצי רגל, לפני הברך. החלטנו שאחד ימשוך אותה אלינו, ירחיק אותה מהקימו השניה, טראס קאסי אחד התנדב, ובשניה שהוא הרחיק אותה מהקימו השניה, פתחנו עליה באש, החיה המסכנה לא שרדה הרבה, ותוך דקות מספר, היא נפלה חלל, ונתנה לי 3000 Rifle XP! וכך גם קרה לשניה, לשלישית שמצאנו, ולרביעית. אחרי כמה זמן, מצאנו קן של קימו, אז החלטנו שנתקוף את הקן, עד שיצאו הקימוג'ילות, ואז נקבל הרבה XP, אבל מה שהמנהיג החכם שלנו לא חשב עליו שאולי יצאו יותר מידי קימוג'ילות! 10 (!) קימוג'ילות יצאו, את ה-6 הראשונות הרגנו, אבל האחרות פשוט טבחו בנו, אני הצלחתי לברוח, אבל לא לאורך הזמן, הקימוג'ילה עילפה אותי (אני אסביר על עיקרון המוות מיד אחרי תום הסיפור) והרגה אותי. עכשיו, קצת על המוות- שאתה נלחם עם מישהו, הוא יכול לעשות לך "נוק-אאוט" בשלושה דרכים (דרך אחת שמפוצלת לשלוש) הWounds שלך, שזה בעצם המד חיים שלך, מחולק ל-3: אדום- בריאות ירוק- ריצה או משהו כזה כחול- Mind אפשר לעשות לך נוק-אאוט ע"י חיסול של אחד מהמדים האלה, אחרי שאתה בנוק-אאוט, אתה פשוט מעולף לכמה זמן, בד"כ בין חצי דקה ולדקה וחצי. אם בזמן הזה, האויב שנלחמת נגדו, מרגיש מנייאק, הוא יכול לעשות ווידוי הריגה, ולהרוג אותך קליל. מה שיגרום לך לשוגר למפעל השיבוטים הקרוב ביותר אליך, שבד"כ לכל עיר יש מפעל. עכשיו, אם יש לך ביטוח, כל החפצים יבואו איתך, אם לא, אתה תצטרך לחזור עד למקום שהרגו אותך, ולקחת את החפצים שלך משם. לא ממש טוב אם נהרגת ממש רחוק. דיווח מספר 3 הסתיים. :)

funkey monkey

New member
דיווח מספר 3 וחצי ^^

אופס, שכחתי לרשום משהו אחד שרציתי. הגזעים במשחק: Human- בני אדם, אתם יודעים, כמוני וכמוך. Wookie- גראווווור! היצורים הגבוהים והשעירים האלה, הזן של צ'ובאקה, חזקים מאוד, טובים למקצוע Brawler טראנשודייאן (או משהו כזה ^^)- יצורים דמויי לטאות אנושיות, בעלי קשקשים ירוקים לאורך גופם, גבוהים מאוד. לטראנ' יש טלפיים עם ציפורנים חזקים מאוד, מה שעוזר להם להיות טראס קאסי מעולים. מון קאלמרי- דגים, זה מה שיש לי להגיד עליהם Oo זאבראק- יצורים דמויי אדם, אבל עם קעקועים לאורך גופם, קרניים בראשם, ואישונים מגניבים, כן כן, גם דארת' מול היה זאבראק, מעולים בכוח הרצון שלהם. בות'אן- יצורים נמוכים דמויי עז, מאוד טובים כArtisen ומעולים בכוח המחשבה שלהם. ט'וויליק- יצורים דמויי אדם, בצבעים שונים, ובעלי משהו מוזר על הראש שלהם, הט'וויליקים לרוב נגנים, או רקדנים. רודייאנים- יצורים ירוקים דמויי זבוב, מדברים בשפה מוזרה אבל מגניבה, הרודייאנים הם גנגסטראים ומבריחים מעולים. ועכשיו יש את העניין של השפות כל גזע מדבר שפה אחרת, אז אתם שואלים, איך מבינים? אז זהו, שלא ^^ נגיד אם אני ווקי, ארשום Hello I'm Wookie אז אני, בן אדם שלא מבין Shriwook, אראה: Grrwarwrr wrwaraw! אז אתם שואלים, איך התקשרות עובדת? פשוט הולכים לווקי אחד, מבקשים ממנו (בתקווה שהוא מבין את השפה שלכם) ללמד אותכם להבין שייריווק, ומאז תראו הכל באנגלית נורמלית. מה שכן, אפשר גם לדבר את השפות שלומדים, אני יכול באמצע הרחוב לדבר רודינאית בשביל הכיף. *הערה- רק ווקים אני חושב יכולים לדבר שיריווק, בני אדם יכולים רק להבין

kingeli

New member
תשמע אח שלי,

נשמע משחק ענק. ד"א, יש כבר תאריך יציאה?

Padme Amidala

New member
כל הכבוד!!!

כמו שאמרתי, לטאגליינס זה נכנס. נשמע משחק ממש מגניב!

מה שמבאס אותי בקשר לכל הפרויקט הזה,

זה שלא מספיק שנצטרך לקנות משחק יקר מאוד כדי לשחק, גם נצטרך לשלם מנוי חודשי...

funkey monkey

New member
התשלום החודשי זה לא בעיה..

תחשוב על זה כעל לעשות מינוי לעיתון (דוג' מעריב לנוער), שגם זה עולה משהו כמו 60 ש"ח לחודש, או כאילו אתה קונה משחק פעם ב-4 חודשים (50 כל חודש.. כעבור 4 חודשים זה 200 ש"ח). תאריך יציאה? כל מה שידוע זה קיץ 2003. בהתחלה אני הימרתי על 25 לחודש, אבל אני רואה שלא נתנו תאריך יציאה, ולדעתי יש עוד כמה באגים שצריך לתקן. שתבינו, כל המידע הזה מבוסס על דברים אמיתים שאני לוקח ממה שאני רואה במשחק, לא מאתרים ולא מכלום.

funkey monkey

New member
משהו חשוב להגיד:

הרגתי את המורד הראשון בזכות עצמי
הוא היה Tough בשבילי. טוב למזלי היה דיי קל, רוב המורדים שאני רואה (שהם NPC, אני לא מאמין שמורד אמיתי יתקרב לבסטין) הם Instant Death :\

odiman11

New member
אני כבר שנתיים מחכה למשחק הזה

יא קקי! איך ניהיה טסטר!? יש לי כבר דמות מוכנה שבניתי לעצמי עם תוכנית: im not going to join a faction (not on the begining) im going to be a zabrak ranger named:Koded Ble in tatooine then im going to earn money in a lot of ways bounty hunting jobs and missions ect..ect.. and then im going to buy a ship(expension oh yea ill have it) and a droid (maybe) have fun and then join the rebels

funkey monkey

New member
סתכל...

באונטי האנטר יקח לך ממש אבל ממש הרבה זמן P: צריך להיות מאסטר מארקסמן ומאסטר סקאוט, אז זה יעסיק אותך. וגם כדי להצטרף למורדים צריך לעשות משימות שלהם עד שיהיה לך 200 נקודות של המורדים. וככל שאתה מקבל יותר נקודות אחרי שאתה איתם, אתה יכול לקנות דרכם דברים (מדים, דרואידים, נשקים, וכו')

odiman11

New member
אני יודע

זאת תוכנית שבכוונה יצרתי שתחזיק אותי שנה בערך...

funkey monkey

New member
לא..

אבל השמועות אומרות בין 10-15 דולר. וד"א, הדמות שלי ושל כל מי שבשרת הלכה קפוט, עשו Wipe לכל השחקנים. בגלל תיקוני באגים למניהם השרתים כרגע למטה, אז מחר אני אתחיל דמות חדשה.

funkey monkey

New member
יש תאריך יציאה, יש סכום של תשלום...

אוקיי, אתמול הודיעו על תאריך יציאה. ה26 ליוני (החודש). התשלום החודשי יהיה כך: חודש אחד: 15 דולר חצי שנה: 14 דולר לחודש שנה: 13 דולר לחודש

funkey monkey

New member
היה נחמד אבל..

שקלתי את הנושא לעומק, והחלטתי שאני לא קונה אותו. ולא, לא משיקולים של כסף.

למעלה