מיומנויות חברתיות

TikvaBonneh

New member
מיומנויות חברתיות

אני מחפשת קבוצה למיומנויות חברתיות לילד בכיתה ה באיזור הוד השרון - כפר סבא - רעננה.

תנסי בפורום PDD ואספרגר

ידועו לי שיש קבוצות בשרון את יכולה לברר באתגרים ואו באפי

קבוצה למיומנויות חברתיות

שלום רב, קיימת קבוצה חברתית לילדים ונוער שמפעילה עמותת עמיח''י בהוד השרון, תלוי בהתאמת הילד לקבוצה ובאופי הפעילות כיום (ליוויתי את צוות הקבוצה בעבר, כיום אני לא בטוח מה קורה שם). בכל מקרה אם את מעוניינת בטלפון אני אוכל לתת לך אותו בראשית השבוע, שבת שלום, אורי [email protected]

קבוצה באזור ירושלים

שלום רב, לצערי אני לא מכיר מסגרת דומה באזור ירושלים, במידה ותרצי לשמוע פרטים על המסגרת הקיימת, אולי יש אפשרות לפתוח קבוצה דומה באיזור ירושלים (רעיון ה"חוג החברתי" הועתק כבר בעבר), אני אשמח לתת לך פרטים. שבת שלום, אורי [email protected]

קבוצה בירושלים

שלום, תודה על תשובתך. אשמח לקבל ממך פרטים על המסגרת שקיימת אולי אפשר באמת לעשות משהו גם בירושלים למרות שכרגע אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל. הזכרת חוג חברתי. זה נושא שמעסיק אותנו מאוד והייתי מבקשת פרטים גם על נושא זה. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום ולא מצאתי. האם ליצור אתך קשר במייל או שאתה יכול לשלוח פרטים דרך הפורום? תודה רבה

תגובה לגבי קבוצה בירושלים

אני מקווה שאוכל לעזור לך ולקשר אותך עם גורמים מתאימים, את מוזמנת לפנות אישית בדוא''ל. בברכה, אורי [email protected]

putmusicon

New member
מתארגנת קבוצה בנתניה

יתכן שגם ברעננה. אם זה מעניין אותך - פני אלי במסר. ביי ורד

למעלה