מיומנה של

מיומנה של ../images/Emo137.gif

אני רוצה לספר לכל המתנזרים - עד כמה חיי קשים ומרים. אולי אחר מסע התלאות, עלי תרחמו - גם תבינו וגם תאכלו. וכך תשמע בעולם צעקתי - והיה זה שכרי מכל עמלי. חשבתם פעם עלי לשניה - כיצד אני מרגישה כסופגניה. אפילו שחנוכה מתקרב - אצלי מאד כבד בלב. כי אני נולדת תמיד לאותם הורים - אדון בצק וגברת שמרים. וגם ששופכים עלי המון סוכר - בלב מר לי מר. אני שומעת שירי חנוכה בקסטה (קלטת) - ותופחת המון בלי סיכוי לדיאטה. ואחר-כך נזרקת לשמן רותח - שכולם שרים לעת תכין מטבח. אחרי הטיגון, חוויה מכאיבה - אני נדקרת בזריקה של ריבה. ועל הפצעים עוד בוזקים לי סוכר - וכולם חוזרים לפזמון המוכר. הוי, כמה שהיא משמינה - וכמה שהיא התייקרה. איזה מחירים - בסך הכל בצק ושמרים. ועוד מוציאים עלי דיבה - ואומרים, יש צבע מאכל בריבה. ואני עצובה בוכה, ושותקת - אוי, אילוי אמרו זאת לפחות בשקט. ויורדת דמעה שמנונית על לחי אחת ושניה - כה קשים חייה של סופגניה. (אימייל)

sahr12

New member
מיומנה של אישה עשירה....

שהרוויחה אתמול בחיש -גד... "ואני יושבת פה ומהרהרת את מי אזמין לארוחה במסעדב יוקרתית.. אקח אותו לקסטרו-מן..אלביש אותו מכף רגל ועד ראש...לאחר מכן אפסע בעיקבותיו לקליגולה..ארכוש לרגליו החטובות מגף עור צבי גמיש...חחחחח אניגמטי נראה לי די חביב (אוליי אזמין אותו בהמשך)..חחחחחחח פנטי עסוק בשירי אהבה וזימה קולחת..חחחחחחחחח שחר 33 בדיוק בפריימריס....חחח מייקי עדיין בשמירת הריון......חחחחחחח מושיקו מדבר בשפה לא מובנת למוכרות בחנויות...:) סער נראה לי האובייקט המתאים לצורך ביזבוז רווחים של החיש-גד... אני אפנה אליו וכולי תפילה..שהוא לא יסרב..." כל שנבקש לו יהי..

nightroll

New member
סליחה, אפשר?

לא לטגן סופגניות בשמן רותח! בשמן רותח יצאו לכם אבנים מבחוץ ובצק לא אפוי בפנים. לטגן כשהשמן חם. משוחררים.

למעלה