מיולים וריינג´רים...

Texarkana

New member
מיולים וריינג´רים...

אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי... בכל זאת מדובר ברכב 4x4 :) מאיזה גיל מותר להתחיל ללמוד נהיגה על הכלי הזה? (רישיון אני יודע שמותר להוציא מגיל 16). איפה לומדים ללמוד ועל מה? מה המחיר של לימוד נהיגה? לגבי הכלי עצמו, אני מדבר על הקאוואסקים השונים שמצוידים בהנעת 4x4 ומנוע 600 סמ"ק, מישהו יודע מה הן עלויות האחזקה והביטוח שלו? כמה דלק הוא אוכל? לגבי הריינג´רים 4x4 של פולריס, זה נכון שהם מאוד לא אמינים ומאבדים ערך בשוק המשומשים במהירות? איך הבדלי הביצועים בינם לבין המיולים? איך עלויות האחזקה של הריינג´רים? ושורה תחתונה, מה עדיף ולמה? תודה מראש.

Texarkana

New member
הרכב ישמש לנסיעה בעיר...

לא לעבודה חקלאית או משהו כזה.

-רוני-

New member
אני חושב שמגיל 16-17

ביטוח די יקר אחזקה די זולה כנ"ל גם צריכת הבנזין

Texarkana

New member
תודה על העזרה אבל...

לגבי מחירי האחזקה - מישהו יודע מספרים מדויקים? ומה עם שאר השאלות?

ROBI25

New member
המושיע הגיע

טיפול של הרינג´ר 4X4 הוא באזור ה800-1200 ש"ח ל100 שעות שהם בערך משהו כמו חודשיים בערך אני חושב שהריינג´ר יותר טוב מהמיול כי הוא מהיר יותר חזק יותר וקל יותר והבונוס הוא שאפשר לנסוע 3 אנשים על פי החוק שזה נהדר ..... הוא מאבד בשנה משהו כמו 10% מ-55אלף ל47אלף שזה לא ממש רציני...... לפי מצב השוק המכוניות רובם נמכרות עד 20% מתחת למחירון במיקרים רבים.... אז הוא לא מאבד הרבה יחסית לשוק ... הביצועים שלו ממש מעולים בשטח הוא עולה הכול ושורה אחרונה רק ריינג´רהוא מאבד בשנה משהו כמו 10% מ-55אלף ל47אלף שזה לא ממש רציני...... לפי מצב השוק המכוניות רובם נמכרות עד 20% מתחת למחירון במיקרים רבים.... אז הוא לא מאבד הרבה יחסית לשוק

Texarkana

New member
לגבי ריינג´ר משומש...

כסף לחדש אין ולא יהיה לי, אני רוצה משהו שיהיה לי מגיל 16 עד 17.5 - עד שתהיה לי מכונית. אמא לא מרשה אופנוע... מה הריינג´ר 4x4 הכי זול שאני יכול למצוא? ומה המיול 4x4 הכי זול שאני יכול למצוא? כמה עולה להחזיק את המיול? ומה עם צריכת הדלק והביטוח של שניהם?

Texarkana

New member
ומה עם מיול?

מה המיול 4x4 הכי זול שאני יכול למצוא? נראה לי שזה ה-2510 4x4 לא? וכמה עולה להחזיק אותו? ומה עם הביטוחים של שני הכלים?

למעלה