תשמע
רדיפות היהודים היו קיימות בכל מקום. וגם בקטע שהבאת כתוב שטבח יהודי בגדאד נעשה רק בהשפעת סוכנים נאציים (כלומר, התערבות המערב....) מעבר לכך, ברור שבעקבות הקמת מדינת ישראל נוצרו מתחים בין המוסלמים ליהודים, מעולם לא טענתי שלא, רק אמרתי שברמת העיקרון, לפני הקמת מדינת ישראל, היהודים חיו בארצות ערב בכבוד, היו להם חברים מוסלמים, הם היו בני בית אחד אצל השני והם השתלבו דיי טוב בכל תחומי החיים שם. אני רק רוצה לשמר את המסורת שלי, שלנו, של היהודים, שדתם נולדה והתפתחה בארצות ערב. אנחנו שונים באופיינו מהאירופאים ואני אישית לא מבינה למה זאת בעיה. לא הייתי רוצה להיות אירופאית, אני אוהבת את עצמי ואת תכונותי היהודיות כמו שהן, אין לי שום צורך להשתנות רק גלל שהממסד החליט כך בשבילי.... לגבי הקשת - לא ממש חקרתי אותם לעומק, אבל זה ידוע שעד קום המדינה היהודים חיו בשלום עם המוסלמים בארצות ערב. זה לא יהיה נכון לומר שסמי שלום שטרית וחבריו משקרים לגבי זה. מה שכן נכון זאת העובדה שבישראל הממסד התייחס לכל בני ערב בזלזול מופגן (ועד היום זה ככה), ושמו את כולם תחת הגדרה אחת - "מזרחיים". אז המאבק שלנו, יהודי ערב, הוא להוציא את ההסטוריה המעוותת שלנו החוצה, להאבק בשלטון השררה הקלוקל שיש פה, והכי חשוב - להיות גאים בעצמנו ובמטען היהודי האמיתי, המקורי, השורשי, שזורם לנו בדם....