מיוחד לגברת אפרת גוש

מיוחד לגברת אפרת גוש

http://www.sodot.tv/site/ProDetile.asp?id=33&CategoryID=1&SubID=4 עם אומץ כנות ושאר רוח ,ואם יש נר"ן בקירבך אזרי אומץ ואורך רוח לשבת שעה אחת בניק הזה אשר אני מפנה אלייך וגם ליתר הגולשים בפורום ולעשות עושים חושבים ללא ביטול בהנף יד. כדאי מאוד לראות ולהאזין היטב,ואז החליטו מה ניראה לכם שהכורדי פיקח, או ................. שנה טובה לעם היהודי היושב בציון

לא כופים הכל בחירה חופשית

מה שיש כאן הוא כוח נפשי להאזין לראות חוויה מדהימה מאחת שלא ידעה מאומה ביהדות. היא מספרת שאין לי ספק שאכן המקרה אמיתי.

אריה31

Member
מנהל
לא תאמין, אבל צפיתי במשך 19 דקות

יש לה סיפור חיים מעניין, אבל היא מספרת אותו לאט מדי, עבורי לפחות אני רוצה להעיר לך משהו, אני לא חושב שיש סתירה בין יהדות לבין מוזיקה חילונית, גם לא מוזיקה אשכנזית לא צריך לחלק את העולם לשחור ולבן בכל דבר יש טוב

אריה ! הוא איטי נכון ,אבל לדעת כדאי

גם אני רוצה הכל בקצרה,כי יש לי פתיל קצר. גם לאכול אני גומר לאכול ראשון,אין לי זמן ללעוס ולא אומר שזה נכון. מצא באמת פנאי ללא לחץ האמן לי שזה מרגש .

כי לאמת יש מי שמקשה

כל דבר הקשור לידיעה שיש חיים אחרי המות יש דין ויש דיין,יש את הס"מ היושב לו בחדר הלב ומפריע לאדם לחשוב אפילו בכיוון,לכן החומר מנצח אותך ואילו הרוח הפסידה בקרב.

ליאן 162

New member
חפרת!!!!!!!

כל הדברים שאתה רושם בכלל לא קשורים לפורום הזה, שכנראה ששכחת, זה "פורום אפרת גוש"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

למעלה