מיואש !

sagi4422

New member
מיואש !

היי.....אני חושב שזאת הפעם הרביעית שאני רושם פה....ישבתי עכשיו מול האתר של זאפ בערך שעה.... חיפשתי לי מחשב נייד . הדבר העיקרי שאני מחפש זה שיהיה קל. התחלתי להתפשר על עד 2.5KG . הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 7000שח +- והשימושים העיקריים הם שימושים של סטודנט . אם משהו יכול לעשות לי את החיים יותר קלים, אני אשמח .... תודה !

Jan22

New member
כנס ..

הדגם הבא של HP נייד מעולה ,במשקל 2.4 עם מפרט חזק ומחיר נוח .. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1792 ומזה שימושי סטודנט ? יש סטודנטים שעובדים עם תוכנות לעיצוב גרפי בניידים של 10K ויש כאלה עובדים עם WORD/PP בניידים של 4K- תהיה ספציפי !

sagi4422

New member
ראיתי אותו.....

אני יותר בכיוון של WORD וכו...אבל עדיין רוצה שיחזיק צפייה בסרטים וכדומה....דרך אגב יש לי MATLAB שאני אולי אצטרך להריץ אליו אבל לא הכרחי כי זה לא מחשב ראשי אצלי . בכל מקרה ראיתי את המחשב הזה, מה שלא אהבתי זה שהמעבד הוא 740 וההרד דיסק הוא 4200

Jan22

New member
אפשר להחליף את ההרדיסק

ברוב המקרים לפני הרכישה - פשוט מבקשים מהחנות עצמה (יעלה קצת יותר אבל לא כל כך הרבה) . מה הבעיה עם ה740 ?

sagi4422

New member
נשמע שיש כבר יותר טובים וחזקים

לא? אני לא הכי מבין מה ההבדל בין 740 750 760 אבל אני מאמין שיש הבדל

sagi4422

New member
הבדלים

ממה שהבנתי ה CLOCK SPEED שלו יותר נמוך מהדגמים הבאים . שלו 1.7GHZ 750 - 1.86 760 - 2 השאלה עד כמה זה משנה ?

Jan22

New member
מדובר במהירות שעון ..

GHZים - לשימושי סטודנט 1.73 זה די והותר .

carmonle

New member
תבדוק באתר אומניטק יש להם מבצע של

26 תשלומים ללא ריבית והצמדה עד סוף השנה. ערן

למעלה