מיואש...

Murcielago

New member
מיואש...

אני לא יודע מה לעשות יותר.. אני וחברה שלי נפרדנו לפני שבועיים בערך אחרי ששנה היינו ביחד. היא אומרת שאני אובססיבי מדי, אני חושב שהיא קשה מדי.. מתעצבנת על כל דבר.. אבל אנחנו אוהבים עדיין.. איך להחזיר אותה? אנחנו רבים על כל דבר...

טל כספי

New member
מנסה לעזור

היי מה קורה? תזכיר לי בן כמה אתה? אם הייתם חברים ותה אומר שאתם עדיין אוהבים...אז אתם בטוח תהיו ביחד הרי שניכם אוהבים אחד את השני ושנה לא הולכת ברגל.... ותמיד על מישכשולים אפשר להתגבר... ואולי אתה אובססי...ואתה קצת צריך לשנות את התכונה הזאת... אתה יודע שהחיים ממשיכים גם הדברים מישתנים וצריך להתאים את עצמך לסביבה.... אז..אם באמת שניכם רוצים לחוזר... אתה יודע תפתיע איך שהוא..שהיא תראה שהיא באמת חשובה לך אואפילו שנית אותך קצת...תביא אותה בהפוכה... ביי וחג שמח

Murcielago

New member
להפתיע?

אני בן 19.5 והיא בת 18.5 איך בדיוק להפתיע? צריך משהו באמת באמת חזק כדי לגרום למשהו אצלה לזוז כי היא לא מתרגשת כבר ממני.. אני מוכן לעשות הכל כדי שנחזור אבל אני גם רוצה שהיא תשתנה קצת והיא רוצה שאני אשתנה.. אני מוכן להשתנות אבל אין שום דרך להוכיח לה את זה, כי הבטחתי הרבה פעמים ולא קיימתי ועכשיו כשאני באמת מתכוון להשתנות אני לא יודע איך לגרום לה להאמין..? ואיך לגרום לה שגם היא תשתנה? היא ממש קשה..

למעלה