מיואש

shkootz

New member
מיואש

יש לי חיפושית שנת 71, מנוע 1300. במהלך השנתיים האחרונות החלפתי שני מנועים וכרגע עומד ללכת לי המנוע השני. הקילומטרז' לא גבוה וכל פעם אומרים לי במוסך שיש בעיה אחרת שבגללה הלך לי המנוע. פעם זה היה פתח האיורור שנתפס, הפעם זה מסנן שמן שנסתם וגרם להתחממות המנוע. כל פעם יש בעיה אחרת. נראה לי שאני עומד למכור את המכונית. האם למישהו יש רעיון מה לעשות? בסה"כ אני מאד אוהב את המכונית, אך היא עולה לי ביוקר תודה

balkanyi

New member
אחי אל תתייאש ,ותפנה לבני הוא ישמח

לעזור לך. אגב,הטלפון שלו נמצא באתר שלנו. בהצלחה.

latino76

New member
אזיק מעמד! ../images/Emo184.gif

יש לי חברה שגרה בירושלים,האי קנתה חיפו 74 ו3000 אלף ש"ח במשך חצי שנה שהאוטו היה אצלה משחו ממנה סכומים עבור תקלות שחזרו על עצמהם כול על זמן עד שמתאי אך שהאו באתי אליה ועזרתילה פה ושם מיכוון שהיא היתה מעוד מבואסת כי האוטו לא נסע לפחות שבועים כי פחדה שיתקע אז בקיצור מיצתבר שהיה לה ניחבדת כול הזמן אז חיפשתי פה ושם ומצאתי שהשקע שמיתחברת לסוויצ' היה רודף ורכבה היה ניחבהת חוץ מי זה אמברולה שהיחליפולה שמן+חותים וכמובן שהחיבות היה ניראה כהילו מהיום שיצא מהסוכנות,בקיצר עבדו עליה לחקו ממנה על שטויות שאף מוסך "נורמאלי" לא פיתרולה את הבעיות ? אתה לא יודע שבקול המדינות בעולם ובמיוחד כאן אנשים דואגים רק בישביל לארוויח כמה לירוט? על תיתיאיש תבאו למיפגש אני חושב שיותר מי אחד מוכן לעזור לך....

למעלה