מיואש מ IETLS

stas46

New member
מיואש מ IETLS

כבר עשיתי פעמיים IETLS ובשני הפעמים הוצאתי ציון של 6.5 (אבל מעל 6 בכל החלקים) , אני לא מצליח להוציא ציון 7 מחורבן , וזה בדיוק מה שחסר לי. יש לי 65 נקודות ואני צריך עוד 2 נקודות בשביל להגיע ל 67 המיוחל ולעוף מפה.
למישהו יש רעיון איך אני יכול להשתפר בציון אולי ספר טוב או המלצה למורה פרטית או אפילו שמעתי שיש יותר סיכוי להוציא ציון טוב בקפריסין.
אשמח לכל עזרה או המלצה כלשהיא , אחרת כל יום שלי בישראל רק מעלה בי את המרמור למה אני פה (נכתב בציניות כמובן אבל אשמח לעזרה).

תודה.

SupermanZW

Well-known member
לך לWall Street.

המבחנים בכל העולם זהים, אין שום הבדל בין אלה שבישראל לאלה שבקפריסין או בכל מדינה אחרת. במבחן נבחנת כבר פעמיים ולכן אתה כבר מכיר היטב את מתכונתו, בעייתך היא שהאנגלית שלך לא מספיק טובה. Wall Street נחשב לבית ספר איכותי לאנגלית, אולי זה מה שיעזור לך (במידה ומסגרת זה מה שיעזור לך), אפשרות אחרת (אם אתה לא זקוק למסגרת כדי ללמוד) היא שכל דבר שאתה יכול תעשה באנגלית, זה אומר לדבר באנגלית עם כל מי שמסכים לשתף איתך פעולה, לצפות בטלוויזיה רק בתוכניות באנגלית ללא תרגום, לקרוא ספרים רק באנגלית, לכתוב בפורומים קנדיים באנגלית, לנסת לחשוב באנגלית, וכו'.

יש קורסים ספציפיים לIELTS שנועדו לשפר טכניקה למי שיודע אנגלית היטב, לך זה לא רלוונטי כי את המבחן אתה מכיר אבל האנגלית שלך זקוקה לשיפור.

stas46

New member
לא חושב שהאנגלית שלי גרועה

אולי פשוט לא למדתי טוב למבחן
בבית ספר עשיתי 5 יחידות בציון גבוהה (לא יודע כמה זה רלוונטי) , ובאוניברסיטה היה לי פטור מאנגלית
אני חושב שאולי הבעייה היא שלא למדתי עם הספרים הנכונים או משהו כזה

SupermanZW

Well-known member
המבחנים ב5 יח' ובאוניברסיטה בודקים רק הבנת הנקרא, IELTS בודק

הכל. רמת האנגלית בIELTS גבוהה מ5 יחידות וגבוהה מאנגלית של פסיכומטרי (שעל סך הציון בו מקבלים פטור מאנגלית באוניברסיטה). רמת האנגלית שלך היא בערך 70% מרמת האנגלית של יליד קנדה (קח בחשבון, 1 הוא הציון הנמוך ביותר שניתן לקבל בIELTS ו9 הוא הציון הגבוה ביותר שניתן לקבל בIELTS, ציון 6.5 זה כמו 70 בערך, ציון 7 זה כמו 75 בערך).

כנראה האנגלית שלך לא טובה כמו שאתה חושב.

PuffDragon

New member
הבעייה שאתה לא יודע אנגלית מספיק טוב.

כל עוד תמשיך לחפש תירוצים לא תגיע לציון שדרוש לך.

ElasticMan

New member
רק להחזיר אותך למציאות

לא רוצה לבאס... אבל לצערי גם אם השגת את 67 הנקודות המיוחלות (ואני באמת מכל הלב מאחל לך בהצלחה)...דרכך לקנדה עוד ארוכה מאוווווד... אנחנו כבר לא בשיטה של fsw אנחנו בשיטת הee... אלא אם כן יש לך הצעת עבודה תצטרך הרבה סבלנות

giri

New member
אל תיקח את זה אישית

אבל כנראה שאתה באמת צריך לשפר את האנגלית.
אני מכירה הרבה אנשים שעשו את הבחינה הזו והוציאו ציונים טובים, בלי ספר, בלי קורס, פשוט עם רמת אנגלית טובה.
בארץ יש נטיה לרפד את רמת האנגלית.
יש נחמה אחת בעניין - אם אכן תהגר למדינה דוברת אנגלית, כמה שתשפר את השפה ככה יהיה לך יתר קל. זו השקעה בעתיד שלך שלא מתבזבזת.

Angelina252

New member
בוא נחשוב על אלטרנטיבות

אני מניחה שמדובר בתוכנית ה FEDERAL SKILLED WORKER PROGRAM
גם אם תקבל את ה67 נקודות המיוחלות, תצתרך להכנס למאגר שמקרא האקספרס אנטרי שבו אתה מקבל ציון ומתחרה עם שאר המועמדים שנמצאים במאגר. היתי אומרת אם אתה מתקשה לקבל את ה67 נקודות אתה תקבל ציון נמוך האקספרס אנטרי שמבוסס על אותו עיקרון של גיל, אנגלית , השכלה, נסיון תעסוקתי ... ואז תצרתך לשבת במאגר ולהמתין ואם תעבור שנה, תצתרך להגיש שוב ואם יעברו שנתיים תצתרך לעשות מבחני אנגלית חדשים .......
כדי לך לחשוב על אלטרנטיבות אחרות, לדוגמא נפתחה תוכנית האקספרס אנטרי של מוניטובה ושם צריך רק 60 נקודות, ואם יש לך חבר טוב או קרוב משפחה שם אז יתווספו לך עוד נקודות
אפשרות אחרת היא להגיש לקנדה כסטודנט ללימודים של שנה. ישנם תוכניות פרןבנציונאליות טובות חלק מאפשרים הגשה בזמן הלימודים או בסיום הלימודים, חלק מאפשרות הגשה עם קבלת הצעת עבודה וכו...
מקווה שעזרתי ולא בלבלתי אותך
Angelina Abukhadra RCIC- ICCRC
At Work Immigration Services
Regulated Canadian Immigration Consultant
Mississauga ON | Tel: 647 637 1611
[email protected]
WWW.Atworkimmigration.com

stas46

New member
הבעייה היא שאני צעיר מדי

אני צעיר מדי (בן 29) לכן יש לי רק שנתיים נסיון בתחום וכרגע הדרך הכי טובה שלי להוסיף ניקוד היא רק דרך שיפור ה IELTS
לגבי לימודים בקדנה אני יכול ללמוד מה שאני רוצה או צריך משהו עם ביקוש ? , כי המטרה שלי זה הגירה ופחות לימודים שם מה גם הבנתי שזה ממש יקר למי שלא אזרח או תושב.

אבי1985

New member
בשביל האקספרס אנטרי אתה צריך CLB9 לפחות

כלומר דיבור וכתיבה 7, שמיעה 8 וקריאה 7.5
וול סטריט לא יעזור (זה משהו אחר לגמרי). אתה צריך להתמקד בלימוד ל-IELTS.
עצה שלי - חפש מורה פרטי (יש באינטרנט דרך סקייפ) ותעשה איתו שני שיעורים בשבוע. הוא יתרגל אתך דיבור ויתן לך הערות וטיפים לכתיבה.
בלי קשר תלמד כל יום לפחות שעה אנגלית, תקרא אתרי חדשות באינטרנט באנגלית, תקשיב לפודקסטים באנגלית.
מבחינת ספרי לימוד - cambridge 9 וספרי אוצר מילים.
בהנחה שאתה עושה את זה נכון ועם משמעת עצמית, תוך 3-5 חודשים תגיע למה שאתה רוצה.
בנוסף, האקספרס אנטרי מצ'פר את מי שיש לו 3 שנות ניסיון. אתה לא רחוק מזה (לי אישית יש עוד חצי שנה עד אז). אם תקבל CLB9 (או CLB10) ותגיע לשלוש שנות ניסיון אתה מעלה את הסיכויים שלך.
לתשומת ליבך, גיל צעיר הוא יתרון ברגע שיש לך 3 שנות ניסיון.

stas46

New member
אשמח לקבל פרטים של מורים פרטיים

היי אבי אשמח אם תוכל לשלוח לי פרטים של מורים ל IELTS,
לגבי הספר cambridge9 למדתי איתו הבעייה שיש שם רק 2 מבחני קריאה general
אין איזה ספר שהוא רק general

אבי1985

New member
לגבי מורה פרטי

כנס לאתר buddyschool ותבחר מורה פרטי שמתאים לך
&nbsp
לגבי ספרים - יש את הספרים הקודמים של cambridge. אם אני זוכר נכון הם שונים
כנס לאמזון ותמצא ספרי general

stas46

New member
אין מורים בארץ

אין מורים בארץ ?, נירא לי זה יותר נוח מאשר בסקייפ

אבי1985

New member
בוודאי שיש מורים בארץ

אתה צריך למצוא מורה שמכיר את המבחן הכללי או יודע לעשות את ההתאמות.
תצטרך גם לשלם הרבה יותר

srigi86

New member
מורה לאנגלית עם קצת ניסיון בהוראה ל-TOEFL זה טוב?

ElasticMan

New member
כרגע מה שנפתח למניטובה מחייב קרבה לפרובינציה

קרבה זה או משפחה או חבר קרוב או עבודה/לימודים בעבר למיטב ידיעתי. בהמשך תיפתח האופציה שאת מתכוונת אליה למיטב ידיעתי...

thornhill77

New member
תנסה להבחן ב-CELPIP בקנדה (תבוא לטיול או משהו)

גם אני עשיתי פעמיים IELTS ולא קיבלתי את הציון הרצוי. אז עברתי לעשות CELPIP. עשיתי פעמיים CELPIP וקיבלתי את הציון הרצוי במבחן השני.
בהצלחה!

stas46

New member
אפשר עוד פרטים

אפשר עוד פרטים על CELPIP , כמה זמן מראש צריך להרשם ? כמה עולה ? האם זה באמת יותר קל ?
אני מתכוון לעשות טיול בקנדה בשנה הקרובה אז אולי זה כן רלוונטי

קישור ל-CELPIP

לרוב אנשים מדווחים ש-CELPIP יותר קל מאשר IELTS. אני נוהגת להמליץ ללקוחותי לעבור CELPIP אם יש להם אפשרות.
היני קישור ל-CELPIP:
https://www.celpiptest.ca/
בהצלחה!!

Nancy Lewin
Immigration Consultant

thornhill77

New member
פרטים

באזור טורונטו אני מכיר 2 מקומות להבחן. נכון להיום יש מבחן קרוב שאפשר להרשם ב-25 ליוני. הנה לינק להרשם: https://www.celpiptest.ca/registration-information/test-dates-and-locations/ontario/
עולה 299 דולר קנדי.
הנה לינק לתרגול: https://secure.paragontesting.ca/In...OST/View/1deeb70f-e15a-4198-a636-d799bb37c3a4
קח בחשבון שמבחן CELPIP מותר לעשות פעם בחודש. ז"א חייב להיות הפרש של 30 ימים בין מבחן למבחן (לא כמו IELTS שאפשר לעשות כל יום...).
לגבי יותר קל או לא, לדעתי יותר קל למי שעבד כל החיים שלו במשרד מול מחשב כי כל המבחן ממוחשב עם מסך מחשב ואוזניות אישיים (לטוב ולרע). יתרונות בולטים: ספירה אוטומטית של מילים ותיקון שגיאות כתיב בחלק של כתיבה. כמו כן יש חלקים של מבחן שלא יבדקו, מין הגרלה כזאת. חסרון: חלק של דיבור, מול מחשב, ולא כמו ב-IELTS עם בן אדם. צריך לדעת אנגלית כדי לקבל ציון גבוה. זה פשוט ארוז בצורה שונה מ-IELTS.
בהצלחה!

למעלה