לדעתי עדיין לדחות...
קודם כל, התחלה של קורס מתימטיקה במקביל לפסיכומטרי זה לא רעיון הכי טוב לדעתי...אבל זאת לא הנקודה... יש הבדל של חודש בין הפסיכו' למתימטיקה, וזה המון זמן בשביל המתימטיקה... תזכור שאם תעשה עכשיו פסיכו', ולא תקבל את הציון הרצוי אז תצטרך לעשות אותו מחדש, וזה הרבה יותר כאב ראש ממתימטיקה (לדעתי). כמו כן, אתה לא תזדקק בחודש הנ"ל להשקיע את אותה רמת ההשקעה בפסיכו', אלא תוכל לזרום איתו ביתר קלות, כי את רוב החומר אתה יודע, ולכן תצטרך לעבור רק על הנק' החלושות שלך... וסתם נק' למחשבה בקשר למתימטיקה 5 יח'... זה הרבה יותר קל מפסיכומטרי! צריך ללמוד הרבה פחות, ולתרגל הרבה פחות! סה"כ הכי חשוב ב5 יח' זה ראיה מתימטית, ולדעת את כל הנוסחאות והכללים בע"פ, ואת זה אפשר לעשות בקלות בעזרת סיכום של כולן, ושינונם... וגם צריך לזכור, כי ב5 יח' יש בחירה 3 מתוך 5, וגם המון נושאים מצטלבים בשאלונים => לא צריך ללמוד את כולם, אלא רק את הנושאים הקלים ביותר בשבילך! (סתם לדוגמא...שאלון 006 - אפשר ללמוד רק 2 נושאים!!! שאלון 007 - חקירות מ006 מופיעות גם בו, רק עם קצת תוספות, ולכן צריך ללמוד אליו רק וקטורים, והנדסה אנליטית - קליל, וגם הנדסה אנליטית מאוד דומה לגיומטריה, שמופיעה בשאלון 005...) אני באופן אישי עשיתי גם 5 יח' בזמן התיכון, למדתי לכל השאלונים יום-יומיים-שלוש לפניהם, לבד מאפס, כי אף פעם לא הייתי מגיע לביה"ס...וסה"כ הדבר, שהכי התמקדתי בו תמיד, זה הראייה המתימטית (ושינון כללים\נוסחאות) ולא התרגול (כמעט ולא הייתי מתרגל...בעיקר קורא פתרונות, וככה לומד דרכים חדשות לפתרון), ורק בזכות זה היה לי לא קשה בכל השאלונים...(לעומת הפסיכומטרי, שאני לומד עכשיו...שכאן פשוט חייבים לתרגל, והמון...)