מיואשת

shirlush62

New member
מיואשת

אני נמצאת לפני צבא ויש לי עוד הרבה זמן עד הצבא ועברתי גם הרבה זמן של שיעמום רצח! אני מתה לעבוד אין איפה.. בקיצור אני פה כדי לשאול איך אתם ממליצים לשבור שגרה הגעתי למצב שנמאס לי מהכל מה כדאי לעשות????????????????????????????????????? :) מיואשתתתת :(

אל תתיאשי, תמשיכי לחפש עבודה

גם לי לקח המון זמן למצוא אבל מצאתי בסופו של דבר.. חוץ מזה תבלי עם חברים, צאי תהני.

shirlush62

New member
!!!!

זו הבעיה שהתקציב נגמר.. אז אין ממש איך לצאת וגם חלק התגייסו וגם הרבה עובדים בעבודות של ההורים.. תני לי רעיוונת במה את למשל עובדת?

אממ

קשה להגדיר חח אני עובדת בחנות של הכל בשני שקל, למרות שרוב הדברים שם עולים יותר. יש שם ה-כ-ל. אז בעיקרון זה לסדר סחורה, לעזור לאנשים, עוטפת מתנות מידי פעם וכו'.

danzk

New member
את יכולה ללכת לחברת כ"א

ולבקש עבודות זמניות.

shirlush62

New member
מיואשת

מז"א חברות כח אדם? ובקשר למזון מהיר אמרתי לכם שכבר ניסיתי הרבה ולא צריכים? ובכן ניסיתי גם את זה

danzk

New member
אממ

חברות כח אדם הם כמו עיתונים עם מודעות דרושים. יש להם מאגר עבודות (על כל מגוון קשת העבודות. החוקיות כמובן..) ואת נגשת חברה כזו, לפי מה שנראה לך (את יכולה כמה חברות. כמה שאת רוצה) נרשמת אצלהם וכשיש עבודה הם מציעים לך אותה. את יכולה לקבל אותה ויכולה שלא. אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד, זה בכלליות. בטח יש פה משהו מנוסה יותר ממני שיוכל לפרט אם לא הבנת או אם טעיתי

onix 88

New member
../images/Emo45.gif חברות כח אדם זה פתרון מצויין

מנסיון. בוואלה יש "דפי זהב", תכנסי לשם ותחפשי חברות כח אדם באיזור מגורייך. יעלו לך מספרי טלפון של כל מיני חברות, תתקשרי אליהם ותבררי אם הם מעסיקים אנשים בגילנו, מהם התנאים ומה את צריכה לעשות כדי להרשם. בהצלחה!

jenngirl

New member
תנסי במזון מהיר../images/Emo82.gif

בסגנון של ברגר קינג,פיצות וכאלה...

למעלה