מיואשת...

LostInTheSky

New member
מיואשת...

לפני חודשיים התחלתי לעבוד מאחת מחברות האינטרנט... ובחודש האחרון התחלתי ממש לקחת שיחות.... אני מוצאת את עצמי כל פעם לפני משמרת מדוכאת ממש כי אין לי כח לעבודה הזאת. ואני לא מבינה את זה, כי יש לי המון סבלנות ואני כן אחת שעוזרת תמיד...אולי זה המקום עצמו שמוציא את כל החשק ... והיחס המגעיל שאני מקבלת מהר"צ שלי. משגע אותי שכל שניה באים ומציקים לי למכור ללקוחות מוצרים, מוצרים שאני יודעת שהם לא צריכים, אוףףףף ... תמיד חשבתי שהעבודה הזאת מתאימה לי ועכשיו אני כבר לא כל כך בטוחה... בשבוע האחרון מצאתי את עצמי עם דמעות בעיניים כמעט כל משמרת ולא בגלל האנשים שאני מדברת איתם(אני דווקא תמיד מקבלת מחמאות מהלקוחות על הסבלנות שלי), אלא בגלל האנשים שאני עובדת איתם. אני כבר חושבת לעזוב... יש כאן עוד אנשים שהרגישו ככה בחודש הראשון? מה עושים עם ההרגשה הזאת? אני מגיעה לעבודה ממש מדוכאת.... ונמאס לי מזה כבר.

אזרח111

New member
שירות לקוחות או תמיכה טכנית?

אם מדובר בתמיכה טכנית, אין כזה דבר מוצרים שלקוחות לא צריכים (פיירוול, אנטי-וירוס, אנטי-ספאם, אנטי-וירוס מובנה, WINDOWS XP וכו') אלא מוצרים שהלקוחות משיגים בצורה פיראטית

אם את מרגישה מדוכאת בעבודה-

אני חושבת שהגיע הזמן לעזוב הכל וללכת הבייתה. עדיף להיות מובטלת מאשר להיות בעבודה שאת סובלת בה

מסכימה חלקית

מהנסיון שלי עבודה שמדכאת ומייאשת אותך לא שווה את המשכורת, אבל אני ממליצה לפני שאת עוזבת להתחיל לגשש אחרי עבודה אחרת, ולעזוב רק כשאת פחות או יותר בטוחה שיש לך עבודה חלופית שיותר מתאימה לך. אני עזבתי מוקדם ממה שתכננתי כי הבוס הגזים עם הטירוף שלו, ועכשיו אני נאבקת ביצר ה(א)נ(ו)שי שלי לשופינג ובילויים בגלל העדר הכנסה וזה קשה בטירוף. אולי כדאי שתעברי לתחום אחר, השאלה מה בדיוק מפריע לך בעבודה, אם זו רק הר"צ זה משהו אחד, אבל אם זה עוד דברים כדאי שתעברי למשהו שונה. אנחנו נשמח לייעץ לך כאן...

אם את מזהה אותי

את יודעת שאני פה כבר מספיק זמן. מעניין שמעולם לא קישרנו.

מכירה את ההרגשה

זו לא את - זה הם. בעבודה כזו תמיד ובקלות אפשר להוריד מוטיבציה לעובד. אנחנו מושפעים מהסביבה הרבה יותר בקלות. כל הזמן רק מצפים מאיתנו שנעשה X גם אם זה בלתי אפשרי. השאלה היא אחרת : למה את נותנת להם להוריד לך את המוטיבציה? תנסי מעט להתעלם מהר"צ שלך תעשי את העבודה שלך על הצד הטוב ביותר. ואם זה לא מצליח, אולי החברה בה את עובדת לא מתאימה לך ואת צריכה משהו אחר. ואכן, בחודש הראשון זה די סיוטי עבור כל נציג חדש. את לא היחידה
כל אחד עובר מיני גיהנום

LostInTheSky

New member
תודה על התגובות

אני מוצאת את עצמי ממש מדוכאת מהמקום הזה ומהעבודה הזאת..... ניסיתי להתעלם ממנו והוא תמיד נותן לי פרצופים מעצבנים, יכול להיות שיש לי גם שאלות מפגרות לפעמים, אבל בשבילו הכל מובן מאליו - אצלי לא. העבודה היא תמיכה טכנית ואני שואלת כי אני לא רוצה לגרום לנזק במחשב של הלקוח. וזה משגע אותי היחס שלו. והחלטתי שאני כן עוזבת....הבעיה היא שאני לא רוצה לשלם להם את ה 3000 ש"ח..... (המשכורת שלי היא בקושי 2000 ש"ח....) יש אפשרות לצאת מההתחייבות הזאת?

lady mika

New member
קראתי והזדהיתי

גם אני עבדתי בחברת אינטרנט גדולה והיה לי שם נוראי כל כך.... פשוט סבלתי כל רגע (אני הייתי במכירות). אני פשוט דיווחתי על כאבים בידיים ולמזלי הרב גם היה לי אישור רפואי שאישר את זה (כי באמת פעם סבלתי מזה). לא שילמתי קנס. עזבתי וכולם אמרו לי שאני מפגרת ושאני עושה טעות וכיוב' ובאמת זמן מה הרגשתי שאני עשיתי טעות וישבתי בבית די בבאסה. לא לקח הרבה זמן ומצאתי עבודה ממש כיפית ונחמדה עם יחס אנושי שאני לא מוצאת את עצמי יוצאת ממנה על סף דמעות (טפו, טפו, טפו) ואני גם מעריכה אותה עוד יותר לנוכח העבודה הקודמת, אז אני מניחה שהכל לטובה. תנסי להיזכר בבעיות רפואיות שהיו לך ו.... טוב, את יכולה להבין לאן אני מובילה.

ocean boy 22

New member
כןןןןןןן

אולי לא מגיע בדיכאון, אבל אני עובד במקום לא גדול, מח' שירות לקוחות אצלנו כוללת 5 אנשים (אחד יושב בנפרד) וכשאין שיחות, הזמן פשוט לא עובר לי ואני כ"כ משתעמם.. והבנות מרכלות כל הזמן אחת עם השנייה ובא לי פשוט לקחת ת'דברים ולעוף משם.

Musi© Gi®l

New member
תראי שום דבר לא קל בחיים

גם לי הייתה תקופה במוקד שהייתי בדאון, והלכה המוטיבציה, והתנהלות של דברים כל כך עשתה חשק לעוף משם, אבל פשוט מתרגלים, אולי אם יש לך בעיה עם הר"צ תבקשי לעבור צוות? זה הרי אפשרי. תראי, זה שאומרים לך למכור, זה כי את נמדדת על זה, והבונוסים שלך הם בין היתר לפי מכירות שלך, אני לא יודעת בדיוק איפה את עובדת ואילו מוצרים את מוכרת, אבל אני כן יודעת שגם לי היה את זה בהתחלה- בעיה עם להציע ללקוחות מוצרים ואני עדיין בזה, אבל יש דברים שכן טוב להציע ללקוח, דברים שאת כן יכולה להאמין בהם, בטוח יש לחברה שלכם גם מוצרים כאלה. מדובר הרי בחברת אינטרנט- אז איך זה שאין לך אמונה באנטיוירוסים למשל? או בהוספת שירות של חיוג לחו"ל ללקוח פוטנציאלי? ויש עוד דוגמאות. אם ההתמודדות מול לקוחות היא לא הסיבה לחוסר המוטיבציה, אני בטוחה שתוכלי כן להסתדר עם הזמן, לנסות יותר להסתכל בחיוב על הדברים, להשקיע קצת ביעדים, ואם קשה לך מול הר"צ שלך, תבקשי לעבור צוות, זו בקשה לגיטימית בעיניי. להתפטר את בטח יכולה, וגם לגרום לכך שיפטרו אותך, השאלה זה מה בעצם האופציות לעבודה אחרת, אם ישנן. בכל זאת, כנראה שהעבודה במוקד היא משהו זמני עבורך, לא צריך להתרגש כל כך, אולי כדאי לתת עוד צ'אנס.

למעלה