מיואשת

השילוב המקודש

נסי בהתחלה לגרות את הדגדגן בזמן שבן זוגך מחדיר לך אצבע לאחר מספר נסיונות מוצלחים (לא באותו היום!) עברו לחדירה מלאה. בצלחה

תנקס

תודה על התגובות הנחמדות.. אני בהחלט אנסה את האחרונה וקרמר..יפה שיש לך נסיון של 40 שנה..קבל ח''ח על העובדה שהכל מעולה ביניכם עד עכשיו.. אבל עם כל הכבוד..אני בסך הכל עוד מעט בת 18 וקורה שבנאדם לא מתלהב כל כך מסרטים כחולים .. זה לא אומר שצריך לרדת עליו ככה.. חיה ותן לחיות כמו שאנשים חושבים ומאמינים. ולא..כשהייתי קטנה לא אמרו לי שסקס זה מגעיל וגס.דווקא אמרו לי שזה דבר יפה וטבעי..אז לך תסביר את התיאוריה שלך!

../images/Emo191.gif

לא אמרתי שהכל בסדר.. ואם הייתי יודעת למה אני לא גומרת לא הייתי כותבת הודעה על זה ! אני חושבת שאתה טועה במה שאתה אומר כי סרטים כחולים זה לא הדבר היחיד שעוזר לגמור..יש עוד דברים שאני בטוחה שאפשר להציע והיית יכול להיות יותר נחמד .. אבל כנראה שאתה לא בנאדם כזה .. אז אם לא קשה לך פשוט על תענה להודעות שלי .. תודה..אה..וחג שמח הצעה : תפסיק להיות מקובע בדעות שלך

תראי . לא ליכעוס אני טכנאי .

אני בא לתקן משהוא אצל לקוח . הלקוח מתחיל לעזור . אולי ניקרא חוט . אולי נפל בורג , אולי נישרפה מנורה , אולי צריך לכוון את הצלחת . כך גם כאן . כול אחד זרק רעיון . וזה לא מחייב שזה מתאים לך . אני כתבתי באופן כללי . לא מתאים לך. יתאים אולי לבחורה אחרת . אני מאחל לך בכול זאת לימצוא פיתרון לסוגיה . ולהנות ממין . שזה הדבר אחי כייף שנתן לאדם האלוהים . בהצלחה

שגיתא

New member
היי כוסית ../images/Emo54.gif../images/Emo162.gif

ניסיתם שתוך כדי חדירה לענג את הדגדגן בהרבה מקרים גיליתי שלגבר זה מעצים את הקטע האירוטי כשתוך כדי חדירה את משחקת עם עצמך
או במקרה אחר הוא יכול לענג אותך עם האצבע ככה שניכם יוצאים נשכרים
ונהנים בשדרוג מסויים של הסקס בתנוחה הכי פשוטה שלו, לא הבהרת האם כאשר הוא מחדיר לך אצבע או יותר לנרתיק האם את גומרת במידה וכן נסי להבין מה שתחושת האצבעות עובד בניגוד לחיכוך של הפין יכול להיות שהן נוגעות בנקודות בדופן הנרתיק (אני לא מדברת על נקודת הג'י המפורסמת שטרם חיפשתיה
) שמגבירות את תחושת הנאה אצלך. למשל אחד המאהבים שלי יש זוית
של ממש בפין אבל דווקא בתנוחה המסיונרית מה שנקרא כנראה שהוא מתחכך לי בדיוק בנקודה כזאת ומגביר את תחושת ההנאה שלי, למרות שהוא העדיף שאני אשב עליו כשהיינו ביחד לעיתים רבנו על העניין. אבל כבר נתקלתי במס' בנות שהאורגזמה הנשית (עם הפרכוס בכל הגוף) מביכה אותם זה נראה להם מאין איבוד שליטה ובכך לא מצליחות לגמור הן חושבות שהתנועות האלה "לא נשיות כביכול" מה שלדעתי קשקוש בלבוש הרי הנרתיק זה אחד הדברים הכי נשיים שיש כאילו דה ! מקווה שעזרתי תהנו בחיפוש אחר הפתרון וחבל שאת מיואשת כי היאוש לעיתים מכניס ללחץ שלא עוזר לכלום בהצלחה
, שגיתא

היי דרדסית ../images/Emo140.gif

ראשית, זה נפלא ומדהים שאת גומרת מגירוי של הדגדגן. וזה ממש לא מובן מאליו, האם את שמחה על כך? האם את מודעת לכך שיש נשים רבות שלא מצליחות או שבכלל לא יודעות איך לענג את עצמן? והכי חשוב: יש נשים רבות מאד שפשוט לא גומרות מחדירה. נקודה. עכשיו זה לא אומר שלא שווה לנסות הכל ולגלות אולי את הדרך שלך, אבל בטח שלא להתבאס מזה
יש סיכוי שזה פשוט לא רלבנטי עבורך. תיהני ממה שכן. ושאלה קטנה: באיזה שלב במהלך היחסים אתם מנסים את החדירה? אחרי מה ולפני מה?

תשובה

אנחנו מנסים את זה אחרון. קודם אנחנו עושים את כל הדברים האחרים שהם לא פחות חשובים. ורק אחר כך את זה. ובטח שאני שמחה על כך שאני מסוגלת לגמור מגירוי הדגדגן.זה מהנה ומספק אבל את יודעת..מנסים להגיע לדברים חדשים. :)

שומפי

New member
לא קראתי את כל השרשור אז אני לא

יודעת אם כבר אמרו לך את זה או לא - אבל רק 30% מהנשים גומרות בחדירה..... אם את לא אחת מהן - את לא אחת מהן.... למה בכוח ????

למעלה