קרמר היקר ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif
תמיד אני משתדלת להשתמש הנסיון והדעות שלי
ולא של אחרים, אבל אם תשים לב זה בדיוק מה שאמרתי, אין לי בעייה עם נשים בסרטים או מזין מתוח רק שאם היו יותר סרטים כחולים וארוטים כמו ליידי צ'טרלי ששמים גם את התענוג של האישה כחלק חשוב ולא רק דרך לסיפוק המיני של הגבר, ולצערי לעיתים השחקנים הגברים פשוט לא מגרים חזותית
, לעומת הנשים ואני אכן מתגרה מזין או גוף גברי מרשים רק לצערי לא תמיד יש, שלא לדבר שלפעמים הרעיונות שמציגים בהם מקוממים
, למרות שתמיד כתוב שהשחקניות והשחקנים מעל גיל 18 והכל נעשה בהסכמה ואני יודעת שאני אולי במיעוט אבל שבסרט אחד שראיתי מעט ממנו האבא שוכב עם החברה של הבת שלו, או החברים שלו שוכבים עם הבת שלו שבד"כ כביכול מתחת לגיל החוקי
מה לעשות לא מגרה אותי, או אלה שמציגים קולג ופרופסורים שוכבים עם הסטודנטיות אולי זה מגרה נערות צעירות ויפות, אבל הרעיון פסול ואף פעם לא הבנתי את סצינת הגמירה בהשפרצה על הפנים או הפה של הבנות, אין לי בעייה שגבר שאני אוהבת יגמור לי בפה אבל בטח לא בצורה כה בוטה ומשפילה(אפילו שבזרע נחשב לקרם לחות מצויין
אני מעדיפה למרוח אותו בעצמי ולא להרגיש כאילו אני במקום לרחצת רכבים אוטומטיים). ומה לעשות אני אישה חושבת (שאוהבת ונהנית מסקס
) אבל לא אוכלת כל דבר שהחברה מציעה לי מעולם לא הייתי נוהרת עדר דבר שלרוב התגלה כמוצדק, ואני תמיד מעודדת אנשים לפלפל את חיי המין שלהם ולתת חופש לדמיון לתעוזה בנושא, ובמקרה שלפנינו עדיף שימצאו פתרון אישי ופנימי כשהגירוי קשור לזוגיות של שניהם, לא צריך לעשות פירואטים כדי לעשות סקס טוב צריך להיות פשוט קשובים כל אחד לצרכים של עצמו כמו לזה של הבן זוג ולא לפחד לשאול לנסות לבדוק, למרות שהבן זוג שלה טוען שזה בסדר אני בטוחה שההנאה שלו תהיה הרבה יותר גדולה מתוך ידיעה שהצליח לספק אותה בחדירה נכון שאין לי נסיון רב שנים בסקס זוגי אבל מה שכבר בחרתי לעשות ולהתנסות היה מוצלח ברוב המקרים
שגיתא