מיואשת

מיואשת

שלום לכולן (ולגברים שמצטרפים).. פסח כשר ושמח !
אממ יש לי בעיה , כמו תמיד..הפעם זה באמת מייאש אותי. לא משנה כמה אני והחבר ניסינו .. כל מיני צורות ודרכים .. אני פשוט לא מצליחה להגיע לאורגזמה בחדירה .. הוא מצידו אומר שזה בסדר ושנמשיך לנסות ושזה לא נורא..אבל אני מצידי כבר מתייאשת לפני שאני מתחילה.. לעומת זאת..בחיכוך של הדגדגן אני דווקא כן גומרת.. מה אני עוד יכולה לעשות , והאם יש לזה איזשהו הסבר.. אני באמת רוצה להנות עד הסוף ממה שאנחנו עושים..והאמת ששמתי לב שגם הוא מתבאס מזה..וזה קצת פוגם בחשק.. תודה מראש

תשובה

אממ הוא מנסה להתאפק כמה שהוא יכול .. אני יודעת שזה קשה .. ואם הוא גומר אז מחכים קצת ואז בפעם השניה לוקח לו יותר זמן אבל זה עדיין לא עוזר ולא משנה כ''כ כי לא משנה מה הוא יעשה אני פשוט לא מצליחה לגמור .. :(

מיניסיון שלי מהעבר הרחוק .

זה לוקח כמה שנים עד שמיתרגלים לבן זוג . לא לכול הבנות אבל יש בנות שהזמן הוא הפיתרון . אולי איזה סרט כחול ליצפות בו ביחד גם עוזר לגירוי לשני בני הזוג . הבן לא צריך במיוחד . אבל לבת זה יעזור , תלוי באישיות שלה ביחס לסרטים כאלה בהצלחה וחג שמח

תודה

אבל נראה לי שסרטים לא ממש יעזרו פה זה לא הכי עושה לי את זה ו..למה אתה מתכוון בלהתרגל לבן הזוג ?

ToryMaster

New member
ללמוד אחד את השני

זה קצת כמו שלוקח זמן ללמוד הקלדה עיוורת, זה משתנה מסוג מקלדת לסוג מקלדת, ולוקח זמן להבןי איפה כל דבר ואיך זה עובד.

גלית35

New member
לא כולן גומרות מחדירה,מה שכן יש../images/Emo20.gif

תנוחות שקל בהן יותר להגיע לזה,כמו רכיבה לדוגמא.

דרדסית . אים סרטים לא עושות לך

אז זה בעייה . יכול להיות כאן טעונה הבעייה שאת רחוקה מסקס . אני עסקתי בשנים 85-95 בכבלים פרטיים בשכונה . ורק נשים ביקשו שאקרין סרטים כחולים . והייתי מקרין אותם ביום שישי . אז הנשים הדתיות ביקשו שהעביר את זה ליום שלישי , כי הן לא פותחות טלויזיה בליל שבת כניראה כאשר היית קטנה הסיברו לך שמין זה איכס ומגעיל וגס

לגלית התשובות באות מינסיון של

40 שנות נשואים עים אותה אישה בכייף בכול הכיוונים. הייתה בתולה בליילה הראשון . כך הייה ליפני 40 שנה לרוב .לכן אני מרשה לעצמי ליכתוב כך תעשיית המין בעולם נועדה לגרות את שני המינים . ואים זה לא מגרה צד אחת יש בזה משהוא לא בסדר . כך אני רואה את זה . אישתי צפתה איתי בסרטים איתי . וזה עשה לה מה זה כייף וגמרה איתי בצ'ק אחרי זה איפו הימים ההם אך איפו

שגיתא

New member
אבל קרמר זו לא חכמה ../images/Emo8.gif../images/Emo162.gif

זה שהיית המאהב הראשון של אישתך לא ממש מותיר מקום להשוואות לגבי איכות הביצועים
, ובקשר לסרטים כחולים לצערי הרב ברובם מיועדים לגירוי הגברים והנשים בהם בד"כ מוצגות ככלי לסיפוק הגבר מאשר הפוך בעלות נתונים שופעים בד"כ באדיבות המנתח, ולא מתמקדים בנושאים שיותר מגרים לפחות אותי באחד הסרטים הנדירים שראיתי ונהנתי מעבר לזה שהשחקן לא היה חתייר לא מגולח ופחות אטרקטיבי (היי זה סרט לא ריאלטי
) בעל כלי באמת יפה וטוסיק בהתאם הוא לא היה דווקא שרירי במיוחד אבל לדוגמא כמו ריצ'ארד גיר וג'ורג' קלוני מלאי סקס אפיל, אבל לעיתים סרט במעגל סגור כלומר הם רואים את עצמם או מוקלטים יכול דווקא לעורר עניין אירוטי נחמד
שגיתא

שגיתא

New member
בנות מה אתן רוצות מקרמר ../images/Emo54.gif

למרות לעיתים התשובות שלו תמוהות הפעם לא היה נורא במיוחד
שגיתא

שגיתהא . את תמיד שמה את עצמך

כדוגמה . אז כך בשנת 1980 גרתי בביניין של 100 דירות . ואז מכשיר הוידאו הייה פלא . לי הייה ראשון בבלוק . והיתחלתי להקרין סרטים רק לשכנים ביום שבת . בתור תחביב . לא היו שידורי טלוזיה ביום שבת אז . אז הנשים בבלוק הנשואות מה ביקשו סרטים כחולים שאקרין . את לא דוגמה . דוגמה זה הרוב . והרוב ביקש סרטים כאלה שהיו נשים . אחרי זה הקרנתי בשכונה וגם שם הייה ביקוש . יש נשים שרואות זיין עומד מתוח זה עושה להם טוב . את אולי לא אבל אחד זה לא דוגמה . 40 נשים מיתוך 100 זה דוגמה אז אל תיכתבי כול פעם אני אני אני ... כי ממוצע קובע ולא את

ToryMaster

New member
אתה גדול מהחיים

זה שרוב הנשים בבניין או בשכונה שלך ככה, מקרין על כל האוכלוסיה?

כן כי זה ממוצע . אגב גם ערביות

אוהבות סרטים כחולים . כול העולם חרמן . אני מתקין גם במיגזר הערבי

ToryMaster

New member
זה לא הרוב

באיזור שבו אני גרה הרוב הוא של אנשים שהם מאוד ניו אייג'יים, על פי זה אני יכולה לקבוע שהרוב בכלליות הוא כזה?

שגיתא

New member
קרמר היקר ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

תמיד אני משתדלת להשתמש הנסיון והדעות שלי
ולא של אחרים, אבל אם תשים לב זה בדיוק מה שאמרתי, אין לי בעייה עם נשים בסרטים או מזין מתוח רק שאם היו יותר סרטים כחולים וארוטים כמו ליידי צ'טרלי ששמים גם את התענוג של האישה כחלק חשוב ולא רק דרך לסיפוק המיני של הגבר, ולצערי לעיתים השחקנים הגברים פשוט לא מגרים חזותית
, לעומת הנשים ואני אכן מתגרה מזין או גוף גברי מרשים רק לצערי לא תמיד יש, שלא לדבר שלפעמים הרעיונות שמציגים בהם מקוממים
, למרות שתמיד כתוב שהשחקניות והשחקנים מעל גיל 18 והכל נעשה בהסכמה ואני יודעת שאני אולי במיעוט אבל שבסרט אחד שראיתי מעט ממנו האבא שוכב עם החברה של הבת שלו, או החברים שלו שוכבים עם הבת שלו שבד"כ כביכול מתחת לגיל החוקי
מה לעשות לא מגרה אותי, או אלה שמציגים קולג ופרופסורים שוכבים עם הסטודנטיות אולי זה מגרה נערות צעירות ויפות, אבל הרעיון פסול ואף פעם לא הבנתי את סצינת הגמירה בהשפרצה על הפנים או הפה של הבנות, אין לי בעייה שגבר שאני אוהבת יגמור לי בפה אבל בטח לא בצורה כה בוטה ומשפילה(אפילו שבזרע נחשב לקרם לחות מצויין
אני מעדיפה למרוח אותו בעצמי ולא להרגיש כאילו אני במקום לרחצת רכבים אוטומטיים). ומה לעשות אני אישה חושבת (שאוהבת ונהנית מסקס
) אבל לא אוכלת כל דבר שהחברה מציעה לי מעולם לא הייתי נוהרת עדר דבר שלרוב התגלה כמוצדק, ואני תמיד מעודדת אנשים לפלפל את חיי המין שלהם ולתת חופש לדמיון לתעוזה בנושא, ובמקרה שלפנינו עדיף שימצאו פתרון אישי ופנימי כשהגירוי קשור לזוגיות של שניהם, לא צריך לעשות פירואטים כדי לעשות סקס טוב צריך להיות פשוט קשובים כל אחד לצרכים של עצמו כמו לזה של הבן זוג ולא לפחד לשאול לנסות לבדוק, למרות שהבן זוג שלה טוען שזה בסדר אני בטוחה שההנאה שלו תהיה הרבה יותר גדולה מתוך ידיעה שהצליח לספק אותה בחדירה נכון שאין לי נסיון רב שנים בסקס זוגי אבל מה שכבר בחרתי לעשות ולהתנסות היה מוצלח ברוב המקרים
שגיתא

שגיטא כול אחד והחשיבה שלו .

יש בחור שמיתחתן בן 21 . ויש בן 40 . גם כך בחורה מיתחתנת בת 18 ויש כאלה בנות 30 . יש לכאו ולכאן . אני התחתנתי בן 21 ב68 . כאשר אני כותב אני כותב על מידגם של נשים . מה שהן אוהבות ולא מה את אוהבת . את גם אוהבת ליכתוב מגילות ארוכות לבנות הפורום . ולא בקיצור ולעניין

למעלה