מיואשת..!!!

מיואשת..!!!

כן כן אני ידועת שלכולם יש את התקופות האלו... אבל..נו..באלי להטריד אתכם קצת.. אני משמ עייפה!...בקושי שינה בלילות..[לא בגלל המ שאתם חושבים...סוטים..]... יש לי המון מה לעשות, ישלי עוד מעט פסיכומטרי, ישלי מבחנים, אני לומדת נהיגה ואינ מממש לחוצה בהכלל!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש ימים שאני חוזרת הבייתה בעשר בערב... אינלי זמן לעצמי בלחץ..[אבל אני מווצאת זמן לפורומים]... :] טוב, הייתי צריכה לפרוק אתזה...:] :] שיהיה לכולם חג שמח:]

Angel lips

New member
לכל דבר יש את הזמן שלו

ואם את החלטת לקחת על עצמך הכל בזמן אחד שזה פסיכו, נהיגה ולימודים זו קצת בעיה, היית צריכה לחשוב על זה לפניי אבל בטוח לא באת לשמוע נאומים אז אם בחרת כל כך הרבה אני בטוחה שתצליחי לעמוד בלחץ קצת קשה תנסי לאגור אנרגיות בסוף זה השתלם לך יהיה לך הכל בו זמנית לימודים נהגיה פסיכו ולאחר מכן יהיה לך המון זמן פנויי והכל מוכן אז אני מאחלת לך בהצלחה שלא תתיאשי ותתני עכשיו פול גז התקופה הזו תגמר ואז תיהיה שקטה וממש פנויה עם הכל מוכן

ora s

New member
אל תדאגי

בדיוק כמו שאמרת לכולם יש את התקופות האלה ואני מבטיחה לך שזה יעבור... בנתיים תתרכזי במה שיותר קרוב, הפסיכומטרי?, ובכלל תארגני סדר עדיפויות (נדוש אבל נכון...) אהה ותעשי לעצמך טובה אל בשום פנים ואפן תעשי הפסקה בשיעורי נהיגה
בכל מקרה אני בטוחה שתצליחי להתמודד וקחי
לדרך

ymz

New member
מבינה אותך

גם לי יש מצב רוח רע
אני עייפה נפשית
וב-
.... אין עם מי לדבר חבר שלי חזר מעבודה אחרי 11 בלילה (יצאה מהבית ב6 בבוקר) כמובן חזר עייף ונרדם בסלון כך שאין עם מי לדבר אפילו ה-
לא מתיחסת אליי

vk3

New member
ומה עובר עלייך דרלינגית שלנו ../images/Emo35.gif

ממה נובעת החולשה

rej

New member
גם אני מבינה

זה הלילה השני שאני לא ישנה:(

vk3

New member
למה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה קורה לכן בנות הפורום ( המין
) היפה
איפה הגברים שלכן שייתמכו בכן כשאתן הכי זקוקות לזה

AeroSlash

New member
אל תתאישי..

גם לי הייתה תקופה דומה של לישון כל לילה בין 3-5 שעות אבל הכל עובר בסופו של דבר וגם התקופה העמוסה שיש לך עכשיו. ותפרקי חופשי, קיריל אוהב שמציפים לו את הפורום בבעיות אישיות.

s h u r i k

New member
כן

הוא ניכנס לכל הקטע של מישפוחה... חח חמוד, סוטה אבל----- חמוד

s h u r i k

New member
קיריל הוא חמוד נקודה (.)

בלי סטיות מיניות... ואנוטה אמרה לי שיש לו כל מאוד דומה לשלי.... =)

למעלה