מיואשת???

L M A E

New member
שמחה שבאת

כי שקט פה יותר מידי חוץ מזה,, איך החיים מתייחסים אלייך היום?

L M A E

New member
או מזכירה לי..

רגעים של חושך הגיעו בלילה בהבזק של אור הכל נגמר לי מלאכים לבנים עם כנפיים שחורים באו בכדי לבשר לי את הבאות קיומי הוא סימן קטן בים של שאלות ואני אינני יודעת אם נראה את התשובות הצבעים התערבבו יחדיו שילוב של יצירת אומנות שהושאלה התקבלה עכשיו בחזרה דם אדום אדמה חומה שרפה שחורה וקול רועם וחד כברק חודר ומפלח את הדממה משחק שח-מט אנושי מתנהל בתוכי ואט אט נופלים חייליי זה אחר זה אם במדים ואם בבגדים פשוטים חותכת ולא מותירה פצעים מעכלת כאש נושפת וכואבת מבפנים האם ישנו סדק שדרכו אוכל להביט ולראות אור בין ענני החיים? חיי הם כביש ארוך ומפותל לא סלול ולא מכוון טעמתי מהרוע,, וטועמת מעט מן הטוב ישנם חלומות בהירים ופשוטים שכמה אנשים לא יצליחו להגשים ואני אשב ואזיל דמעה אדע עוד כמה שנים של מזור מטובל בכאב ואז הכל יחזור לשגרה כגלגל שבור שהוחזר לעגלה ועכשיו אני ממשיכה בדרכי מנסה למצוא את כיווני מנסה לאתר את כיוון המפתח רוצה להאיר באורי הלבן לנסוך על כולם טוהר מסוגנן כולי חיילת במשחק השח-מט ולעולם לא אדע מתי יגיח המט אנסה לקבלו לאמצו כאורח להגיש לו מטעמים ודברים טובים שירצה להשאר לידי כמה ימים אפרוש לרגליו שטיח מרבד של פרחים ובלילה אזרע כמה כוכבים יפים אדליק למענו את הירח ואם יהיה לו קר אכסה אותו בשמיכה עבה אשמור עליו מכל פגע שלא יאונה לו כל רע

מיואשת3

New member
../images/Emo12.gifכול זה........

יצא ממך?..

L M A E

New member
ועכשיו אשאל שוב ,,מיואשת?

איך החיים מתייחסים אליך היום?:))

L M A E

New member
ותגידי תודה...

שלא תקבלי את M כי אז באמת את תיהיה בצרות:)) חחחח בואנה אני באמת דפוקה

L M A E

New member
A

מלאכית, זה הכי חשוב אם את מגיעה למקום כואב, למשפחה פוגעת, סביבה אטומה או למשפחה חמה אוהבת ומגנה אני לא מבינה... הביטי במראה מלאכית מקסימה תיראי את הטוהר... את הרוגע...את השלווה...האהבה...שאת מקרינה ככה את מגיעה לעולם טהורה שלווה ורגועה אם תגיעי למשפחה פוגעת שיש בה כאב הזנחה אלימות חולי ותפלי בסביבה הרסנית ופוגעת כל הטוהר הזה יעלם כל לא היה אך אם תגיעי למשפחה אוהבת תומכת בריאה ואוהבת הטוהר הזה ילך עמך...לאורך כל החיים הכל תלוי.. אז אלוהים לא רוצה משפחה! זהו יופיו של העולם מלאכית שלי...העולם מלא הפתעות... אף אחד לא מוכן לבאות... כלום לא בטוח... מלאכית שלי...הגיע זמנך אור...דממה...נשמתה של A הצטרפה לעולם...

L M A E

New member
מיואשת יקירתי

כל זה קורה לי כשאני חוזרת מהפסיכו' שלי,,אל תתרגשי:)) אגב יש לך ד"ש מכמה חברות

למעלה