מיואשת..

2ודדה

New member
מיואשת..

קישור למשהו שכתבתי בלילה.. חשבתי שבבוקר אני ארגיש טוב יותר אבל לא.. אי מרגישה שאני מאבדת את השפיות שלי.. עזרה בבקשה

כזה דבר היא לא צריכה לבקש

הוא אמור להבין/להרגיש את זה לבד... ולדעתי - (וסליחה שאני כותבת את זה ככה..) יש לך חבר אגואיסט שחושב רק על עצמו. איתך הכל בסדר וזה נורמאלי לחלוטין שתרגישי ככה, כל מה שרצית הוא שחבר שלך יספק אותך במיטה, לדעתי זה טיבעי לגמרי ואני לא רואה במה את לא בסדר... הוא הלא בסדר פה. אם הוא היה עייף - הוא היה צריך להגיד לך שהיה לו יום ארוך וקשה ושהוא מעדיף לדחות את זה למחר בכדי לא "לחפף", ויום למחרת לדאוג לפנק אותך כמו שצריך. לסיכום אני חושבת שהוא הלא בסדר וזה היה מאוד לא פייר מצידו להשאיר אותך ככה, במיוחד שהוא לא היה עד כדי כך עייף בעוצמה כזו שהוא לא יכל לזוז, עובדה שלקום להכין לעצמו לאכול היה לו כוח... אני לא יודעת מה איתך, אבל אותי מאוד קל לאכזב, ואחרי קטע כזה היה יורד לי ממנו במכה (גם אם הוא בלונדיני עם עיניים כחולות..
).

2ודדה

New member
גם אותי קל לאכזב ../images/Emo9.gif

ונורא קשה לספק, כנראה
אבל אני אוהבת אותו.. ולמרות הכל אני סולחת וחושבת שאני לוקחת דברים כאלה קשה מדי.. אני חושבת שאם זה היה הפוך הוא לא היה מתנהג כמוני.. אני אוהבת לענג אותו.. והרבה פעמים אני לא רוצה תמורה בכלל.. ונכון, מגרה אותי לראות אותו נהנה, אבל מראש לא ציפיתי לכלום - ואני לא מתאכזבת..

את יודעת מה?

מהנסיון המאד קטן וקצר שיש לי בנושא למדתי שצריך פשוט לבקש, להגיד, לדרוש. זה קשה בהתחלה, אבל לומדים לעשות את זה. אם לא במילים "אני רוצה שתעשה לי ככה וככה", אז במעשים, פשוט תקחי את היד שלו ותניחי אותה איפה שאת רוצה, איפה שטוב לך... אם הוא לא יבין כבר לבד מה את רוצה שיעשה, אז הוא בטח לא שווה את התסכול שאת מרגישה. ובמצב אחר, פשוט שווה לפתוח שיחה בנושא ("היי!! גם לי יש צרכים!!!") בהצלחה!

2ודדה

New member
אני מתביישת בצרכים האלה..

מרגישה לא טוב איתם.. מרגישה רע עם התיסכול.. ואכן לקחתי את ידו.. ניסיתי למשוך אותו אלי.. והוא אמר שאין לי כוח לזוז בכלל.. הוא היה עייף אבל מצד שני, הוא ת-מ-י-ד עייף!! ואנחנו זוג צעיר.. אני תוהה איזה עתיד יש לי איתו.. אני תוהה אם אני אצליח להשתנות לכיוון שלו, ולשנות אותו לכיוון שלי גם.. משהו כמו להיפגש באמצע הדרך..

למה את מרגישה שיש כאן מישהו אגואיסט

?וכלפי מי מופנית האכזבה שלך, כלפיו שלא הבין או כלפיך שלא אמרת לו?

היא צריכה להגיד לו כזה דבר?

מה הוא ילד קטן? הוא לא אמור להבין לבד שגם היא בן אדם ובדיוק כמו שהוא התפנק והגיע לסיפוק - כך גם היא צריכה? אוי ואבוי אם כל דבר במיטה צריך להגיד/לבקש... כל הביישנים (ויש הרבה כאלו) לעולם לא היו נהנים מחיי מין טובים כמו שהם באמת רוצים..

כן. היא צריכה להגיד לו.

ולפי מה שאני רואה בבלוג שלה, בסיפור המסויים הזה, היא אמרה לו שהיא רוצה לפנק אותו ולא להתפנק בעצמה. כך שזה יותר מורכב. ההפשטות שאתם מנסים לעשות לזה לא נכונות לדעתי. וסתם נקודה למחשבה:אף אחד מהאנשים שאני מכירה אינו קורא מחשבות. אז אסור להניח שמי שמולנו,ולא משנה כמה הוא "מחובר אלינו" מסוגל לעשות את זה.

אני לא מסכימה איתך.

גם אם היא אמרה לו שהיא רוצה לפנק אותו ולא להתפנק בעצמה, הרי זה די ברור שגם היא צריכה להגיע לאחר מכן לסיפוק לא? אחרי הכל היא לא בובת מין... הנה, עובדה שהיא הלכה לאמבטיה... והוא לא צריך להיות קורא מחשבות בכדי להבין ולדעת (היגיון הפשוט) שגם היא תתגרה מכל הפינוק הזה ותרצה לאחר מכן שגם הוא יפנק ויספק אותה. לפי איך שזה השתמע מהסיפור שלה - הוא הבין יופי. הוא פשוט בחר להתעלם...

אני לא רואה איפה הוא הבין יופי.

אני רק רואה כמה וכמה פעמים שהיא מסיתה את תשומת הלב מעצמה אליו. לא אני ולא את (כנראה) מכירות את הדינמיקה שלהם. אולי אצלם זה ככה?היא לא מבקשת להגיע לסיפוק בקטעים האלה שהיא אומרת לו "אני רוצה היום לפנק אותך"? לא יודעת. בכל מקרה, הכל היה יכול להימנע או לפחות להיות ברור יותר אם היתה תקשורת. קל להגיד וקשה לעשות.

2ודדה

New member
יש משהו בדברייך..

ויש גם משהו בדבריה של "לא ישנה בלילות".. אני לא רציתי להתפנק אבל הוא התעקש.. אחרת גם לא היה אומר לי שהוא יחכה לי בזמן שאני אלך להתקלח.. והיה פשוט ממשיך להנות בלי להפריע לי לענג אותו.. ואני יודעת שזו אשמתי אני פשוט לא יודעת לדבר.. אבל אני מנסה לרמוז, וזה לא עובד.. כשהוא עייף ואין לו כוח אני לא מצליחה לגרום לו ללטף אותי או להסתובב לכיוון שלי..

האחריות היא על שניים בזוגיות.

די לרמזים...כל עוד אנחנו רומזות, אין לנו זכות לקטר. ככה אני רואה את זה.

2ודדה

אז תמצאי זמן שהוא לא עייף וכך יהיה לך יותר קל... היום לדוגמא זה יום מתאים (מחר לא עובדים..), למה שלא תדליקי נרות ריחניים בחדר, תדליקי מוסיקה שקטה ונעימה, תהיה אווירה רומנטית... ותתפנקו שניכם.. בהצלחה.

2ודדה

New member
זהו ש..

מחר הוא כן עובד. אני מבינה את העייפות שלו.. ורוצה להקל עליו.. אבל אני צעירה ורוצה לחיות, לחוות, להנות!

תקראי שוב את הסיפור ותראי.

ואני מצטטת: "הוא הרטיב לי את הנשמה.. חימם אותי כהוגן.. והפסיק.. היה להוט לגמור.. והמשיך להגיד שהוא רוצה שיהיה לי טוב.. אבל רק אמר, לא עשה.. ואני.. לא יודעת לבקש.." "הוא גמר.. ואני הרגשתי כל מיני דברים יחד.. אכזבה, תיסכול, אפילו קצת כעס.." אז אם הוא לא נרדם מייד אחרי כן, הוא לא הרגיש/הבין שהיא מאוכזבת מתוסכלת וכועסת? לפעמים גם מבלי לומר מילה, יש שפת גוף ומבטים שאפשר להרגיש ולהבין מהם המון דברים.

2ודדה

New member
../images/Emo9.gif

הוא הבין וקלט הוא ראה שאני מאוכזבת.. ישר רואים עלי.. הוא שאל מה קרה ולא הייתי מסוגלת להגיד לו מה קרה.. הוא אמר שהוא לא מבין על מה ההיסטריה.. ואני.. מתביישת בעצמי - לא הבהרתי.. רק התנצלתי מאוחר יותר..

למעלה