מיואשת

אני באמת לא יודעת

אבל זה נשמע ככה.
הרי אם לא יאשרו איזו עוד ברירה יש?
לא חושבת שאם נגיד לא מאשרים עכשיו אז יבוא להם עוד חצי שנה לאשר פתאום.

אני לא יודעת

כמה זה באמת יעזור להתאגד.
זה קרה מתישהו? היה דבר כזה? אני תוהה לעצמי- אני כל הזמן שומעת סיפורים על זוגות שעוברים מעל 10 טיפולים, שמעתי פעם על 16, מה זה אומר? שכל טיפול זה באופן פרטי? זה לא שפוי!!!!!

טוליתי

New member
כולנו מוכנות להילחם.

יש הרבה סיפורים על הצלחה ב-IVF 12, 16 ואפילו 50- כמוני.
צריך להגיש בג"ץ, כי התקנה הזו סותרת את החוק שמדבר על מימון טיפולים עד לילד שני. אני מוכנה לעזור, אך צריך שמישהי תוביל.

גם אני ממש אשמח לסייע אם מישהי מתנדבת להוביל

Didi197

New member
בירורים

הי. מבינה מאד את תסכולך ואת הכאב הגדול. זה באמת כ"כ קשה , והשאיבות מאד מאד מתישות... אבל תרשי לי להאיר כמה דברים. קודם כל, מה ז"א לא היה עם מי לדבר? בר חוה עונה למיילים וגם יש מזכירות , תמיד אפשר להתקשר לביפר שלו או ללכת למשרד . תראי הוא לא אלוהים, יש דברים שהם מעבר ליכולת שלו, הוא יכול להציע לך מגוון של פרוטוקולים אבל מעבר לזה הוא לא יכול לשנות נתונים בסיסיים .. לצערינו הרב. אני הייתי מנסה להבין מה קרה שם עם הטכנאית . אולי בפעם הבאה תלכי רק לטכנאית שלו , למרות הקושי. זה נשמע לי ממש מוזר שהוא ילך על שאיבה בלי לוודא עד הסוף שזה תקין , זה מעולם לא קרה לי. אני הייתי מנסה לברר הכל שוב מולו, רושמת לו מייל עם ההשגות שלך. הוא יעזור לך לעשות כל מה שצריך על מנת שתצליחי אבל יש מגבלות. ואחרי סבב אחד , לדעתי קשה להסיק מסקנות על תוצאות. חשוב לדבר איתו ולהבין מה קרה .
ליבי איתך ואני יודעת עד כמה זה קשה לראות את כולם מסביב , זה סופר מאתגר להחזיק מעמד אני מקווה שתצליחי במהרה! מקווה שעזרתי , אם את צריכה משהו תכתבי לי בפרטי .

היי

הכוונה שלי ב״לא היה עם מי לדבר״ זה אליי- הייתי כל כך גמורה אחרי השאיבה שממש לא תפקדי, וזה לא קרה לי מעולם. חלילה לא התכוונתי למרפאה- ייאמר לזכותם שכל מייל שלי נענה לעניין.
מה שקרה על הטכנאית זה שכנראה היא טעתה בגודל הזקיקים- הפ היו גדולים יותר ממה שהיא ראתה, לא יודעת איך זה קורה, לפני זה בחיים לא היה לי פיספוס, ולכן כשהגעתי אליו למרפאה לאולטרסאונד יומיים לפני השאיבה- הזקיקים כבר היום בגודל 20-21, ואז היו לי עוד יומיים קדימה. הוא אמר לי אחרי זה שבשלב ההוא היו שתי אפשרויות- או לבטל את השאיבה- שזה לא ריאלי בעליל, או ללכת על מה שיש ולקוות לטוב למרות הגודל שלהם באותו זמן.
אני גם לא מגיעה למסקנות- אני מוכנה לנסות שוב מה שצריך בתקווה שהפעם זו הפעם המיוחלת, אני ממש לא מהמוותרות, וגם מאמינה שהוא עושה מה כל מה שאפשר, וגם תמיד מפיקים לקחים לעתיד.
&nbsp

Didi197

New member
מובן

הבנתי אותך. אגב, הטכנאיות אצלי בקופה טעו המון פעמים ובגלל זה הוא קרא לי לטכנאית שלו ,זה פשוט לא היה נראה הגיוני תמיד אגב זה היה הרבה יותר ממה שיש מצחיק... מקווה שבפעם הבאה תהיה שאיבה מעולה .

למעלה