מיואשת

מיואשת

שלום בנות , אני פעם ראשונה כאן , לא יודעת מה לעשות עם המצב שאני נמצאת בו, אני ללא ילדים , כבר שנתיים בטיפולים, עברתי ארבע הפלות, היום חמישית כולם הפלות טבעיות,ב אין לי עם מי לשתף כי אני ובעלי לא רוצים לשתף אף אחד ואני מרוסקת איך ממכים מכאן לעזאזל..., כל ההפלות התרחשו בתחילת הריון שבוע ארבע, שש , חייבת לציין שעברתי את כל הבדיקות האפשריות לאחר ההפלות והכל תקין...

בנות פליז תעזרו לי

איך ממשיכים מכאן האם אחרי שהבטא תתאפס אפשר להתחיל טיפול מחדש? כמה זמן צריך לחכות? נשארו לי שני עוברים מוקפאים , מקווה שיהיה טוב

יעל861

New member
לא ממש מבינה בזה

אבל שולחת חיבוק גדול לחזק אישה שאני לא מכירה, אבל ודאי אנחנו חולקות תחושות דומות ומצב רוח דומה בימים האלו... תהיי חזקה. יום אחד זה יקרה, בלי שנרגיש...

תודה

תודה רבה יקירתי, הכי מבינה לליבך... חייב לשמור על אופטמיות , מקווה שניפגש לא עוד הרבה זמן בפורום אחר...

גלאור33

New member
הי מחכה לנס

לי נאמר שאפשר לחזור לטיפולים ישר אחרי המחזור הראשון ובדיקת אולטרסאונד שמראה שאין שאריות.
יש רופאים שממליצים לחכות שני מחזורים.
למחזור לפעמים גם לקח יותר זמן להגיע...
מחבקת חזק חזק
מקווה שעזרתי

עזרת ועוד אך

אני חושבת שאופטמיות היא חלק מאוד חשוב בכל התהליך, ומאחלת לכל הבנות כאן בפורם למרות כל מה שעברו, לשמור תמיד על אופטמעות ותקווה שיום אחד זה אכן יקרה, תודה לך ירירה.

מקוםבלב

New member
שלום לך מחכה לנס,

צר לי על כל ההפלות שאת עוברת.
האם עשית בדיקת קרישיות?
אצל מי היית?
שולחת חיבוק גדול

היי

עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל קרשיות הכל תקין, לכן התיסכול שאף הריון לא מחזיק, אני עושה טיפולים אצל רופא פרטי מקסים, זה הטיפול השני ונקלט אך נפל, לפני היינו אצל רופא אחר שלא היינו מרוצים ממנו אז עברנו לזה

את לא צריכה בדיקות, את צריכה טיפול

אני מבינה שההריון מטיפולים, ויש הפלות חוזרות אז כדאי מאוד לשקול לקחת קלקסן. ממליצה להתייעץ עם פרופ' קופרמינץ.

שתדעו בשורות טובות!

היי מעיין

ראשית תודה לך על תגובתך, למה נודע הקלקסן? עשיתי כל כל הבדיקות של הפלות חוזרות כולל קרשיות הכל היה תקין, אני מטופלת אצל רופא פרטי שטוען בכל תוקף שאין לנו בעיה ואנחנו מוגדרים כאינפריון בלתי מוסבר

לקלקסן ככל הידוע פעילות כפולה: נוגד קרישה

(זו הסיבה הרשמית לתת אותו) ונוגד דלקת. עובדתית, במקרים של הפלות חוזרות לא מוסברות (ובמיוחד אם יש ברקע גם כשל חוזר בIVF, לא יודעת אם זה המקרה אצלכם) הקלקסן מביא לתוצאות טובות יותר בצורה דרמתית לעומת מצב של אי טיפול בקלקסן.

כמות הרופאים ששמעתי (גם במקרה הפרטי שלי) "טוענים בתוקף" היא גבוהה מאוד, אבל גבוה ממנה מספר ההצלחות שאני רואה כשהנשים הללו כן טופלו בקלקסן ובמינון הנכון (למשל, ב"פורום הבית" שלי, הריון בסיכון ובפורום הריון לאחר אובדן). לכן, ממליצה לך בחום להתייעץ עם פרופ' מיכאל קופרמינץ (שגם כתב חלק מן המאמרים בנושא).

תודה יקרות

שאתן מגיבות ומתעניינות, אני במצב רוח אופטימי למרות כל מה שאני עוברת, אולי גם בזכות הבעל המקסים והתומך שיש לי, מאחלת לי ולכן שבאמת יקרה לנו נס בעוד תשעה חודשים משעממים אמן, שבוע טוב

מקוםבלב

New member
בוקר טוב מחכה לנס,

מצטרפת לדעתה של מעיין ברכה.
אני הייתי הולכת להתייעץ גם עם פרופ' קופרמינץ.אני בטוחה שהרופא שלך טוב ושאת סומכת עליו.
אבל לפעמים יש רופאם שמסתכלים על הדברים מזווית אחרת.
שווה לנסות ולקבל את זוית ראייה ואז להחליט מה נכון לך.
הרבה נשים שהבדיקות קרישיות שלהן היו תקינות הלכו לייעוץ אצלו והוחלט על טיפול .אצל רובן זה מה שעשה את השינויי.
4 הפלות זה לא משהו מקרי. זה אומר שיש בעיה שכנראה לא עלו עליה. לא תמיד לרפואה יש תשובה.
אם זה נכון ומתאים לך, שווה בדיקה.
המון הצלחה.

iritz9

New member
הי מתוקה גם אני עברתי 4 הפלות בגרידה

ומפחדת להכנס שוב להריון...
גם אצלי הכל תקין.....ואף אחד לא יודע מה לא בסדר...כי כנראה שהכל בסדר.
אצלי המשפחה והחברים כן שותפים לתהליך...הבדידות תמיד קיימת, גם עם כולם מחבקים...אבל אין ספק שהחיבוק והחיוך מהסביבה עזרו לי לקום.

אין תרופת פלא, או קסם שיעזור לנו....פשוט להמשיך ולנסות

בת כמה את, אם מותר לשאול?

אני בסיוט הזה מגיל 37 היום אני בת 40.....וכנראה שזה איכות ביציות...או נפשי...או שפשוט לא עולים על משהו....החוסר ודאות חונק
בקיצור צריך לאייש את הסטטיסטיקה השלילית ואנחנו שם, לצערי.

אם את רוצה לדבר אשמח

אירית היקרה

אני בת 37, אני חושבת שאופטמיות ותקווה ורוגע הכי יתרמו למצבנו הדומה, רוצה לפגוש אותך בקרוב בפורום הריון תקין ולידה קלה אמן ...

אני מבקשת ממך

דבר אחד, אל תגידי אנחנו בסטטיסטיקה השלילית, אני לא מוכנה להיות שם ובטח שגם לא את,, אז בבקשה לחשוב רק על מה שיהיה, לא על מה שהיה, אשמח להיות איתך בקשר ולשתף חוויות מכל התהליך ועד ההריון והלידה... וכן זה יקרה אני מבטיחה

iritz9

New member
צודקת...

לפעמים מזדחל לו העבר לתת מודע בלי שאני ארגיש

iritz9

New member
זה קורה לי כש....

אני מגלה שעוד חברה ועוד מכרה שלפני שנתיים בכלל לא היו בכיוון של זוגיות וילדים כבר חובקות ילד או בהריון .....
לחיות את היום ומחר בטוח יהיה יותר טוב

למעלה