מיואשת...

AnnLev

New member
מיואשת...

היי לכולכם. אני מיואשת ורוצה לשתף אתכם, בטח תבינו...
אני כ"כ רוצה זוגיות, ולא מצליחה למצוא.
מה שמטריד אותי זה שאין לנו באמת מקום שדרכו ניתן להכיר.
למה אף אחד לא מרים את הכפפה ויוצר אתר הכרויות שבו ניתן להכיר אנשים בעלי נטיה כמו שלנו?! הלואי והיה לי הידע המתאים לפתח אתר כזה..
אני רוצה להכיר, אבל לא יודעת אפילו איפה לחפש.
בטוח ישנם באזורי לפחות כמה א-מיניים שנמצאים בארון (כמוני) ואנו לא יודעים על קיומו של זה.

אני יודעת שישנם מפגשים של חברי הפורום, אבל זה מתקיים במרכז ולא כולם יכולים להצטרף.
מידי פעם אני נכנסת לכאן ומנסה לרחרח, אבל קשה למצוא בחורים נחמדים מאזור הצפון

יש למישהו רעיונות?

קודם כל יש לנו את הפורום עצמו

וכמובן את לוח ההכרויות של הפורום.
משיטוט קל בלוח ראיתי גם לפחות גבר אחד מהצפון ואני זוכרת שהיו לפחות בעבר עוד.
אם כי לא הייתי מצמצמת את עצמי לאיזור הצפון בהקשר הזה, כי המבחר גם ככה באמת קטן וחבל לפסול על איזור מגורים.

אז לגבי המלצות:
1. להעלות הודעה ללוח.
2. לעבור על ההודעות הקיימות בלוח, לחפש הודעות מתאימות ולפנות אליהם.
3. להיות מעורה בפורום. לכתוב, להגיב, לקרוא. לכי תדעי לאן זה יוביל...
אני הכרתי ככה בעבר מישהו והיינו בקשר מעל לשנתיים (לצערי זה בסוף לא הצליח מסיבות אחרות שלא קשורות לא-מיניות כמובן. זוגיות זה לא דבר פשוט בכל מקרה)
וכמובן להגיע למפגשים.
נכון, זה במרכז, אבל שווה את המאמץ.
אני לרוב מגיעה עם רכב מאיזור חיפה, אז אפשר גם להצטרף אלי.
קצת מאמץ למען מטרה שחשובה לך זה בעיני משהו בסיסי.

לגבי הקמה של אתרי הכרויות:
נתקלנו בשתי בעיות.
1. איחסון של האתר עולה כסף.
2. הכתיבה שלו.

למרות זאת היתה תקופה שניסינו מאוד לדחוף את הנושא.
הצלחתי להשיג מתפוז מקום איחסון בחינם ומישהו מהפורום התנדב לכתוב את האתר ואפילו התחיל.
אבל לצערי הוא לא הביא את זה לידי סיום.
בהתחלה שאלתי/נדנתי מידי פעם, אבל מאחר וזה נעשה בהתנדבות והוא הפסיק גם לכתוב כאן בצורה סדירה (די נעלם למעשה...), הפסקתי לשאול.

כמובן שאם יש מישהו שיודע לכתוב ורוצה לקחת את זה על עצמו - הוא יותר מיבורך.

alona 27

New member
אז אולי תוכלו להעלות שרשור הכרות?

שבו הגולשים יעלו הודעה על עצמם ומה הם מחפשים. נגיד משהו כמו פעם בחודשיים או חודש?

k500

Active member
מנהל
אפשר לנסות

אם תרצי להרים את הכפפה, את מוזמנת לעשות זאת

AnnLev

New member
תודה על התשובה המפורטת

דווקא כן ניסיתי את רוב הדברים שאת מציעה.

כשמצאתי בפעם הראשונה שהפורום הזה קיים הייתי כ"כ שמחה! חשבתי שסוף סוף אוכל להכיר אנשים כמוני, מקום שלא צריך להתבייש בו. חשבתי שבוודאות אוכל להכיר מישהו. היתה לי תחושת אופטימיות אדירה. כי הרי אי אפשר להכיר מישהו שלא איכפת לו מקיום יחסי מין, אם אי אפשר להגיד את זה לכול בקול רם. ואז היתה התיקווה שבמקום כמו הפורום הזה, בו לכל המשתתפים יש עיניין פחות או יותר דומה לגבי מין וניתן לומר בפרוש שזה הקריטריון הבסיסי לקיום קשר, אוכל להכיר מישהו.

לצערי התבדתי
אני יכולה לומר שהפעם הראשונה שנכנסתי לכאן היתה לפני יותר משנה וחצי. מאז נכנסתי עוד כמה פעמים. אני יודעת שאני לא מבקרת קבועה. אבל נכנסתי ללוח, גם פניתי לגברים שנראו לי רלוונטים, וגם פרסמתי מודעות.. איכשהו שום דבר לא יצא מזה. לא פסלתי אנשים על בסיס מקום מגורים. מכיוון שאני מבינה שהאופציות גם ככה מצומצמות.
חלק מהבחורים שהתכתבתי איתם, לצערי, הציגו נימה יותר בררנית ממני...לצערי גם אין המון הודעות שרלוונטיות לי בלוח והן לא נוטות להתחדש הרבה..

אולי זה המקום לומר לכל המבקרים שרק מסתכלים על מודעות, שיכתבו הודעה בעצמם, חבל, יכול לצאת מזה משהו טוב. לא חייבים לחשוף שם או אפילו את המייל האישי...

AnnLev

New member
עכשיו אני מבינה

שישנם בפורום הרבה אנשים שלא יצא לי/לאחרים להתוודע אליהם..
אולי באמת שירשור הכרות כזה יכול להיות רעיון טוב :)

הקושי מוכר וגם אני חוויתי ברירנות יתר

מגברי הפורום/לוח.
חבל שא/נשים פוסלים א/נשים כ"כ מהר בלי לנסות אפילו מעט להכיר, אבל לצערי זה אכן המצב.

כנראה שלרוב חברי הקהילה כאן בארץ עדיף להשאר לבד מאשר עם בן/בת זוג שהם לא מושלמים (וכאלה אין באמת....)

מאחר ואני לא א-מינית מוחלטת אלה בתחום האפור, אחרי שהתייאשתי מהפורום החלטתי להפתח החוצה.
זה לא היה קל ובסוף הכרתי בכלל מישהו מהסביבה הקרובה (לא דרך אתר), אבל אני חושבת שיש משהו בזה שאנחנו עושים מעשה שיוצר 'תנועה' מסביב וגורם לדברים להתרחש.

מנגד, כן הכרתי מישהו מהפורום דרך המפגשים (ולא דרך הלוח) ויצאנו כשנתיים - אז עצתי כרגיל היא להיות פעילים יותר ולהגיע גם למפגשים.
זו דרך טובה לצלוח את הכתיבה המנוכרת וקרה של הלוח בה אין מולך באמת אדם אלה נתונים נטו ואז קל הרבה יותר לשלול.

למעלה