מיואשת!!!!

RevitallicA

New member
מיואשת!!!!

היי לכולם, כל כמה שבועות אני שבה עם בעיה חדשה הנוגעת לחתול הפרסי שלי... לאחרונה שמנו לב שאם אנחנו לא סוגרות את דלתות חדרי השינה לואי החתול שלנו משתין לנו על השמיכות. קרה אפילו שהיינו בתוך החדר, הסתובבנו ומצאנו שלולית במיטות. אם הדלתות לחדרים סגורות לואי עושה בתוך הארגז שלו ולא על הספות ולא על השטיח (טפו טפו). אני מתחילה להתייאש מלכבס את המצעים כל יום... מה עושים? (וד"א, אני נוטה להאמין שזה התנהגותי יותר משזה רפואי מאחר והוא לא מיילל כאשר הוא מטיל מימיו...) כמו כן, יש לו נטייה לתקוף את המראה בחדרה של אחותי באופן סטאטי... ורק את המראה שלה! אבל את זה סיפרתי רק בשביל ההגיג :) שבת שלום לכולם!

meedas

New member
יכול להיות שהוא לא אוהב את הארגז

בשלב ראשון חייבים לשלול בעיה רפואית... זה שהוא לא מיילל כשהוא משתין לא ממש מעיד על שום דבר. יכול להיות שהוא סובל מדלקת בדרכי השתן או מבעיה אחרת, ואז שום דבר לא יעזור אם לא תטפלו קודם בבעיה הרפואית. אם וטרינר יקבע שהוא בריא, צריך לבדוק קודם כל את הארגז - יכול להיות שהוא לא אוהב את החול, או שהוא מעדיף ארגז פתוח/סגור, או שהחול לא נקי מספיק. החתול שלי למשל מודיע לי שהתרשלתי בניקוי הארגז ע"י השתנה באמבטיה... אגב, הוא מסורס?

RevitallicA

New member
אכן..

הוא מסורס מזה כשבועיים. לפני חודשיים סגרנו את ארגז החול שלו והוא דווקא לא הראה סימני מצוקה, אני אקח אותו ביום ראשון לבדיקה על מנת לשלול בעיה רפואית ונראה איך מתקדמים משם. למרות שהבנתי שלו היה זה רפואי הוא היה עושה גם על הספות והשטיח כשהחדרים סגורים, לא?

למעלה